Lanti Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Na még jó is áll neki.Akkor ezekszerint fel tudtátok rakni. igaz történ a lökössel 3 malőr de igen felment :sowwy: köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Helló! Az lenne a kérdésem,hogy tudsz e esetleg segíteni abban,hogy honnan tudok szerezni törött GSI-t,mert szeretném átrakni belőle a cuccokat a verdámba.Érdekelne itthoni, ill. külföldi forrás is. Előre is köszi! höhö alig 5 éves a hsz :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 igaz történ a lökössel 3 malőr de igen felment :lol: köszi Erre csak ennyit :lol: :lol: :lol: :P ui:Dini ne hagyd hogy Lanti a kocsid közelébe menjen bármit is szerelni :lol: :P :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 igaz történ a lökössel 3 malőr de igen felment :sowwy: köszi Az a baj nekem is nagyon tetszik és nem tudom mi legyen az enyémmel. István örülök hogy segíthettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Helló! Az lenne a kérdésem,hogy tudsz e esetleg segíteni abban,hogy honnan tudok szerezni törött GSI-t,mert szeretném átrakni belőle a cuccokat a verdámba.Érdekelne itthoni, ill. külföldi forrás is. Előre is köszi! Háát törött Gsi-m nincsen(még),de alkatrészem elég sok minden. Írj ha esetleg valami kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Az a baj nekem is nagyon tetszik és nem tudom mi legyen az enyémmel. Én mindenféleképpen azt mondom hogy ha tehetett és van aki tényleg bevállalja(nem utolsó sorban szépen megcsinálja) akkor csináltasd meg olyanra mint amilyen most...feltéve ha még mindíg tetszik..... :sowwy: :P István örülök hogy segíthettem. :lol: :lol: :lol: Sose volt ilyen jó a futómű...semmi kopogás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Én mindenféleképpen azt mondom hogy ha tehetett és van aki tényleg bevállalja(nem utolsó sorban szépen megcsinálja) akkor csináltasd meg olyanra mint amilyen most...feltéve ha még mindíg tetszik..... :sowwy: :lol: Igen ez az mindkét verzió tetszik,ennek ellenére marad az amilyen most is egy kis javítással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Az a baj nekem is nagyon tetszik és nem tudom mi legyen az enyémmel. István örülök hogy segíthettem. nekem eddig nem teccett, de élőbe sokkal jobb mint képen... feketén tuti nem lesz ilyen.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Erre csak ennyit :sowwy: :lol: ui:Dini ne hagyd hogy Lanti a kocsid közelébe menjen bármit is szerelni :lol: semmi baj nem lett volna, ha van rendes eszköz hozzá és nem jön a vihar :lol: :lol: ui: akkor majd én se hagyom a Dinit h az enyémen csináljon valamit :lol: :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Smilee Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Háát törött Gsi-m nincsen(még),de alkatrészem elég sok minden. Írj ha esetleg valami kellene. Hali! Konkrétan minden érdekelne,nekem egy 1.4 Classic-om van és szeretném felhozni GSI szintre,ezért érdekelne egy olyan törött,amiből átpakolhatom a cuccokat.Ha mégis tudsz valami infót,akkor jelzz léci.Köszike. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 semmi baj nem lett volna, ha van rendes eszköz hozzá és nem jön a vihar :P :lol: ui: akkor majd én se hagyom a Dinit h az enyémen csináljon valamit :sowwy: :lol: :lol: :lol: Helyes! :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Helyes! :lol: :sowwy: :lol: csak vicceltem, nincs ilyen mázlid :P :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Igen ez az mindkét verzió tetszik,ennek ellenére marad az amilyen most is egy kis javítással. Helyes......Szerintem nagyon ot van a G astra eleje,ha úgy van megcsinálva ahogy megbeszéltük....... :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 semmi baj nem lett volna, ha van rendes eszköz hozzá és nem jön a vihar :sowwy: :lol: Akkor nekem miért sikerült megcsinálnom a másik oldalt??????? :lol: Mikor már 2 baleset is történt a lökösön,és nem bírtam nézni amit csinálsz :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Akkor nekem miért sikerült megcsinálnom a másik oldalt??????? :P Mikor már 2 baleset is történt a lökösön,és nem bírtam nézni amit csinálsz :lol: :P :lol: mert ott már túl voltam a nehezén :sowwy: gec mekkora állat vagyok :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 gec mekkora állat vagyok :sowwy: :lol: Nem kicsi :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Lehet találni a neten valahol BC értelmező kéziszótárat? Elég hülye dolgokat ír ki nekem mostanában... Azt értem hogy mivel lehet baja, csak nemértem hogy miért... Rücklicht, Ricklicht... Ezt folyamatosan irogatja... Tolatólámpa meg hátsó világítás, azt tudom de hogy az előtte lévő sorban mit ír azt nem vágom ugyanis ott hibás a kijelző. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Lehet találni a neten valahol BC értelmező kéziszótárat? Elég hülye dolgokat ír ki nekem mostanában... Azt értem hogy mivel lehet baja, csak nemértem hogy miért... Rücklicht, Ricklicht... Ezt folyamatosan irogatja... Tolatólámpa meg hátsó világítás, azt tudom de hogy az előtte lévő sorban mit ír azt nem vágom ugyanis ott hibás a kijelző. :sowwy: -Motoröl Stand - Alacsony motorolaj szint -Ölmangel - Veszélyesen alacsony motorolaj szint -Külhmittel Stand - Alacsony hűtőfolyadék szint -Waschwasser Stand - Alacsony ablakmosó folyadék szint -Bremsbelag - Kopott első fékbetétek -Bremslicht - Kiégett féklámpa izzó -Abblendlicht Rücklicht - Külső világítás valamely izzója kiégett, tolatólámpa kiégett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Hali! Konkrétan minden érdekelne,nekem egy 1.4 Classic-om van és szeretném felhozni GSI szintre,ezért érdekelne egy olyan törött,amiből átpakolhatom a cuccokat.Ha mégis tudsz valami infót,akkor jelzz léci.Köszike. Az mit jelent hogy GSI szintre? Motort futóművet mindent át akarsz pakolni? Miért nem veszel egy GSIt? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Az a baj nekem is nagyon tetszik és nem tudom mi legyen az enyémmel. István örülök hogy segíthettem. Diny én megveszem ésd nincs vele gondod :sowwy: mármint a mocitetőt és akkor simán felmegy a hűtőmaszk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 volt kint egy gsi de elég sokszor kikapott...mi meg szivtuk egymás vérét hajnal1-ig :lol: A Vérszívók :sowwy: :lol: Tervezem hogy felkéne ugranom valamellik pénteken :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 -Motoröl Stand - Alacsony motorolaj szint -Ölmangel - Veszélyesen alacsony motorolaj szint -Külhmittel Stand - Alacsony hűtőfolyadék szint -Waschwasser Stand - Alacsony ablakmosó folyadék szint -Bremsbelag - Kopott első fékbetétek -Bremslicht - Kiégett féklámpa izzó -Abblendlicht Rücklicht - Külső világítás valamely izzója kiégett, tolatólámpa kiégett Kössze... Az a furcsa viszont hogy minden működik és mégis írja... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Kössze... Az a furcsa viszont hogy minden működik és mégis írja... :sowwy: Van benne xenon?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Van benne xenon?????? Nincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Nincs... Akkor nem tudom...Tomnak csinálta a GSi-be mindíg hogy a xenon miatt állandóan kiírta....Eddig is kiírta????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts