Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Darabokra szedtük Anti autóvételi szokásait, bár nem volt ott :sowwy: :lol:

:lol: :lol: Na és akkor megvan a végleges vas hogy most mellik lessz az??

Elküldve

meséltem annó... lehet rémlik is majd

a vízpumpát csak forgatták, nem tudták hogyan kell berakni...úgy volt hogy 6ra kész lesz este, oda mentem és az autó kerék nélkül a csápon lógott... és épp nem is dolgozott rajta senki... talán este 8 fele hoztam el... ott néztem ahogy "szerelik"...

drágább is lett mint beszéltük bár ezt nem akarom fel rónni ehhez hozzászoktam már a gsi kapcsán...

vinném a patyihoz szívesen ha tudnám hogy Ő fog ügyködni rajta...

Teljesen pontosan ez mit jelent ?
Elküldve
Én szóljak? Őt hivogatják nem engem... :lol:

Egyébként cs-n már megkérdezték tőlem hogy nem-e cserélem el az Angel's lámpákat két sima lámpára... Úgyis eladom az autót... :lol: :sowwy: :lol: :P

A srác,akitól vetted,hogy nézett ki?

Nem egy szőke srác volt?

Elküldve
A srác,akitól vetted,hogy nézett ki?

Nem egy szőke srác volt?

Mittudomain... De asszem barna haja volt... Szabolcsnak hívták annyi biztos... Nem őt nézegettem hanem a kocsit. :sowwy:

Elküldve
Mittudomain... De asszem barna haja volt... Szabolcsnak hívták annyi biztos... Nem őt nézegettem hanem a kocsit. :sowwy:

Egyik régi katonatársamnak is ilyesmi GSi-je van/volt,azé kérdeztem.

Elküldve

Ma kicserélte Dini a lengőkarjaimat.....Kapott keményebb szilenteket,meg új alsö göbfejet.....Sose volt ilyen jó a futóművem :sowwy: :lol: :lol:

Köszönöm Dini még egyszer :lol:

Elküldve
A sportos Opel érzés.

Helló!

Az lenne a kérdésem,hogy tudsz e esetleg segíteni abban,hogy honnan tudok szerezni törött GSI-t,mert szeretném átrakni belőle a cuccokat a verdámba.Érdekelne itthoni, ill. külföldi forrás is.

Előre is köszi!

Elküldve
Na oszt a sziget tegnap ??? :lol: nem lett újabb eladó roncs?? :lol:

volt kint egy gsi de elég sokszor kikapott...mi meg szivtuk egymás vérét hajnal1-ig :sowwy:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.