opel16v Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Hallod Gabi ? Lesz 3 mellű, öt szemű barinőd :sowwy: Hogy Coupe-t idézzem, legalább senki másnak nem lesz olyanja :lol: :lol: :lol: ... 3 combal! :P Tudok én 5 combút is... itt van kéznél... :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Milyen csajt akarsz hozni? Képet! Gyorsan! :lol: ILYEN CSAJT VISZEK vagy ezt : POCAHONTAST ?? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Hogy Coupe-t idézzem, legalább senki másnak nem lesz olyanja :sowwy: :lol: :lol: Tudok én 5 combút is... itt van kéznél... :lol: :P :lol: De az angol nem ?? Kézy :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 ILYEN CSAJT VISZEK vagy ezt : POCAHONTAST ?? :sowwy: Inkább a Pocahontas... bár ennél 1000x szebb volt a tegnap esti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Inkább a Pocahontas... bár ennél 1000x szebb volt a tegnap esti :lol: Pedíg a 4 mellű az tuti "maghasadást" csinál :sowwy: :lol: De a guugli csak ezt találta! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 ....Lesz neki... már több mint 4 éve :P Amúgy gondolkodtam rajta hogy odamegyek autogramot kérni, mint pocahontas... csak lehet a barátja nem kultiválta volna túlságosan :sowwy:.... Ugyanmár, neki dobhattál volha egy kakót és egy szót nem szólt volna :lol: Kár hogy nem mondtad ott ezt az aláírásos dolgot, szétröhögtem volna magam :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Inkább a Pocahontas... bár ennél 1000x szebb volt a tegnap esti :sowwy: Nem reális az összevetés, mert a képen egy NŐ van :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Nem reális az összevetés, mert a képen egy NŐ van :lol: :lol: Igazad van, ő meg egy ISTENNŐ volt :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Na jó legyen gyereknap elviszem a hárememből neked ŐT 16 de 18 nak látszik :sowwy: :lol: De nem megvadítani! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Igazad van, ő meg egy ISTENNŐ volt :sowwy: Francért nem kérted el valami elérhetőségét, ha szerelmes lettél ? Na húzzzzál wiwre, keresd meg :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Francért nem kérted el valami elérhetőségét, ha szerelmes lettél ? Na húzzzzál wiwre, keresd meg :lol: :P Ha meg a haverja esetleg nem kultiválja az érdeklődést nefeledd vannak barátok ismerősök lezsírozzuk neked! :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Ha meg a haverja esetleg nem kultiválja az érdeklődést nefeledd vannak barátok ismerősök lezsírozzuk neked! :P :sowwy: :lol: Ugynazt mondom, mint Gabi kocsijára : nem láttad élőben a srácot :lol: Kakaó elég lett volna, esetleg még egy kis kalács :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Na jó legyen gyereknap elviszem a hárememből neked ŐT 16 de 18 nak látszik :sowwy: :lol: De nem megvadítani! :lol: Csodálkozom Gabi, hogy erre nem írtál semmit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Na jó legyen gyereknap elviszem a hárememből neked ŐT 16 de 18 nak látszik :lol: De nem megvadítani! :lol: Szigorúan csak 18+! :P Az itteni híresztelésekkel ellentétben :lol: Francért nem kérted el valami elérhetőségét, ha szerelmes lettél ? Na húzzzzál wiwre, keresd meg :lol: Már rákerestem :lol: :lol: Egyik sem ő volt :sowwy: Kakaó elég lett volna, esetleg még egy kis kalács :P Jó, majd legközelebb küldök veled neki egy kakaót meg egy kis kalácsot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Szigorúan csak 18+! :P Az itteni híresztelésekkel ellentétben :lol: A képre te hülye állat :sowwy: :lol: :lol: Jó, majd legközelebb küldök veled neki egy kakaót meg egy kis kalácsot :lol: Persze én tartsam miattad a hátam miii ? Szép :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Persze én tartsam miattad a hátam miii ? Szép :lol: :lol: Ugyehogyugye... mondani könnyű... :lol: Amúgyis köztudottan gátlásos vagyok ismerkedés terén :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Ugyehogyugye... mondani könnyű... :lol: Amúgyis köztudottan gátlásos vagyok ismerkedés terén :sowwy: Az utóbbi 2 éve csak árnyéka vagy önmagadnak :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Az utóbbi 2 éve csak árnyéka vagy önmagadnak :sowwy: :lol: Már feleséget kéne keresnem, vazz! :P Házhoz is jól jönne a szocpol :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Már feleséget kéne keresnem, vazz! :lol: Házhoz is jól jönne a szocpol :sowwy: :lol: Akkor ne 16 éves csajokba szerelmesedj bele :lol: Rájöttem mi a bajod vele Kép alapján is túl magas hozzád ugye ? :P :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Már feleséget kéne keresnem, vazz! :lol: Házhoz is jól jönne a szocpol :sowwy: :lol: Hát szocpolitilag jólenne biztos de nincs enyém tied csak KÖZÖS :lol: :lol: :P Gondolj bele mikor jönne haza az Omival és csupa patkanyom lenne a feló a spojler lezúzva , mitől nemkapnál inkfartust :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Hát szocpolitilag jólenne biztos de nincs enyém tied csak KÖZÖS :sowwy: :lol: :lol: Gondolj bele mikor jönne haza az Omival és csupa patkanyom lenne a feló a spojler lezúzva , mitől nemkapnál inkfartust :lol: :P :lol: Majd kap egy kis b corsát, aztán azt úgy gyűri, ahogy akarja! :P Omega személyes territórium :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Kép alapján is túl magas hozzád ugye ? :lol: :lol: :P :lol: Jó a szemed, ha ezt így megmondod :lol: Amúgy nem az esetem :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 nem akarok pénzt kidobni ac-ra , nincs is igazából mit kidobnom bármire is... kocogtatták a tankot ma/tegnap és ugy elkapta egy pillanatra a fonalat... a szerelő barátomat 7 éve ismerem, osztálytársam és jóbarátom... megbízható és becsületes, sosem fogja kiszedegetni az autóból a működő alkatrészeket pl... hogy link vagy nem hozzá értő az más tészta...de ezeket sem feltételezem róla... vinném a patyihoz is de annó a vezérlés cserémnél vicces dolgokat csináltak a kolegái amiből többször nem kérek, de ondolom ő meg egyedül nem tud minden autót 1xre csinálni...mert rá rá bíznám még... holnap majd kiderül h beindul e egy nap állás után... eddig beindult... valamiért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 4x4 es astrának egész szép lett a hatulja amit összevartak ... nem is lehet annyira megmondani hogy a padlolemez calibrábol van :sowwy: jo a potkerék helyét uninstallálták :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 ez mennyire lehet gyári? :sowwy: Zsoltee! Te meg szólj a srácnak, hogy leveheti a hirdetést, elvégre már elkelt. Gyakorlott sofőröknek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts