Tápiószecső Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Nem ilyesmi van pl a speedsteren elöl? :sowwy: Szerintem az 175. De aki eco speedstert akar építeni, annak biztos jó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 őőőőő Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Sziszegős Corsa? :sowwy: A, vagy B? Csak nem a piros? nemtudom milyen csak hogy sziszegős és törött és 600ezer ennyit mondott a srácc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 nemtudom milyen csak hogy sziszegős és törött és 600ezer ennyit mondott a srácc Hát akkor nyomzd máááá kiii... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 egyedi fény :lol: :sowwy: :lol: :lol: "Csak bele ülsz és mész," hát a GSI-m ugyanez csak beleülök és megyek :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Hát akkor nyomzd máááá kiii... :sowwy: lehet nem is bububu lesz? :lol: c20let-el ugyis jo kapcsolatban vagy :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Hát akkor nyomzd máááá kiii... :sowwy: minek má? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Sonique!! véletlenül nem ismersz te 1 Füzesabonyi srácot aki calibrákat bont/foglalkozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 minek má? :sowwy: rajta vok az ügyön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 valószínűsíthetően b corsa türkiz színű vagy kék,és külföldi papírokkal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Sonique!! véletlenül nem ismersz te 1 Füzesabonyi srácot aki calibrákat bont/foglalkozik? ööö passz nem tom ... ha ismerek akkor sem tom hova valo :sowwy: miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 ööö passz nem tom ... ha ismerek akkor sem tom hova valo :sowwy: miért? mert,multkor eljött hozánk 1 srác(apám barátja)és ő mondta hogy 1 pesti srác vett tőle cucokat és neki is sziszegős astrája van,és mondta a neved.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Ma Lurdy van láccik sehol senksenincsen :sowwy: :lol: Szervezzük Át dunaújvárosra az nekemis csak 55KM :lol: :lol: fél út nekik is nekem is :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 valószínűsíthetően b corsa türkiz színű vagy kék,és külföldi papírokkal :lol: Lenne itthon egy Turbó Corsa, amit nem ismerek? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 :lol: Lenne itthon egy Turbó Corsa, amit nem ismerek? :sowwy: Olyan nincs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Ménnnnn papírból van és szétázik a felső parkolóban ? :lol: Van céges telefon is, de jbb ha URH közelében maradok :sowwy: Voltam kint, de gondolom mindenki lent volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Nemtudom ki mit érez a sztrájkból de én f8 után indultam és amit műveltem az kb simán egy péntek esti sziget -> lurdy autózáshoz hasonlított...lehetett menni mint az állat, volt hely cikázni, minden lámpa jól váltott :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Nemtudom ki mit érez a sztrájkból de én f8 után indultam és amit műveltem az kb simán egy péntek esti sziget -> lurdy autózáshoz hasonlított...lehetett menni mint az állat, volt hely cikázni, minden lámpa jól váltott :sowwy: :lol: Semmit. Szerintem aki tehette szabit vett ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Semmit. Szerintem aki tehette szabit vett ki. a peremkerületben nem....sokan vannak és mindeki hülyeeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Nemtudom ki mit érez a sztrájkból de én f8 után indultam és amit műveltem az kb simán egy péntek esti sziget -> lurdy autózáshoz hasonlított...lehetett menni mint az állat, volt hely cikázni, minden lámpa jól váltott :sowwy: :lol: hát igy kinézve az ablakon, jó idő van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 a peremkerületben nem....sokan vannak és mindeki hülyeeee Tartottál egy gyors reprezentatív közvéleménykutatást ? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Tartottál egy gyors reprezentatív közvéleménykutatást ? :sowwy: :lol: áhh magamból indultam ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 áhh magamból indultam ki :lol: Tehát akkor ma is dolgozol ugye ? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Tehát akkor ma is dolgozol ugye ? :lol: látástól vakulásig :lol: :lol: ui : inkább nem megyek be a városba :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 látástól vakulásig :P :lol: ui : inkább nem megyek be a városba :sowwy: Subibubáááááá Nivával mi állhatna az útadba ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts