Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
De elég ha felviszi és a TV tetejére teszi hátha :sowwy: :lol:

jaja ez lenne a nagy mutatvány,nem kanalakat hajligatni,az még énis megtom megcsináni :lol: :lol:

Elküldve
jaja ez lenne a nagy mutatvány,nem kanalakat hajligatni,az még énis megtom megcsináni :sowwy: :lol:

Anti betelefonálna: hogy Uri figyu vazze a Kadi kikalapálódott köszi , de most kéne pár milcsi is tudsz segíteni??? :lol: :lol:

Elküldve
Ámulatból ámulatba esem.

Nem csak lustább vagy, mint én, hanem sokkal hülyébb is :sowwy:

:lol: :lol:

Az nem lehet...az olyan lény már nem életképes... :lol: :P :lol:

Elküldve
Az nem lehet...az olyan lény már nem életképes... :lol: :P :lol:

Dehogyisnem, csak egy bizonyíték arra hogy az agyhalál után is van élet! :sowwy: :lol: :lol:

Elküldve
jaja ez lenne a nagy mutatvány,nem kanalakat hajligatni,az még énis megtom megcsináni :sowwy: :lol:

Egyik rádióban volt vendég egyszer ez a Gellerék gyermeke, oszt a műsorvezető megjegyezte a kanálhajlítós

mutatványára, hogy ez ám a hasznos tudás... :lol: :lol:

Elküldve
Jobb oldalo ki az a kendős nénike ? :lol: :lol:

Az Én vagyok... :sowwy: :lol: pont ideálisak voltak a körülmények a gyólyaláb cseréhez.....

Elküldve
azt csiripelik a madarak van 1 opel corsa ? törötten sziszegős motorral 600ezerért :sowwy:

Sziszegős Corsa? :lol:

A, vagy B? Csak nem a piros?

Elküldve
az jóóóó szerintem... :lol:

12-15 ír gyárilag :sowwy:

Jössz ma a Lurdyba? Bár én is csak akkor megyek ha nem fog esni, nem fér le a buszom a garázsba :S

Elküldve

Hát én is 15.2-3-ról tudok...pont ezért jó a 15.1 Teeeeeeeeeee...

9-re már rá lehetne szúrni a turbót...nekem 14 körül volt a GSI-ben még generál elött... :lol:

Elküldve
Hát én is 15.2-3-ról tudok...pont ezért jó a 15.1 Teeeeeeeeeee...

9-re már rá lehetne szúrni a turbót...nekem 14 körül volt a GSI-ben még generál elött... :sowwy:

Még írtam az előbbi hozzászóláshoz, arra is nyomsz valamit? :lol:

Elküldve

Jössz ma a Lurdyba? Bár én is csak akkor megyek ha nem fog esni, nem fér le a buszom a garázsba :S

Ménnnnn papírból van és szétázik a felső parkolóban ? :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.