Lanti Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Jobb oldalo ki az a kendős nénike ? :lol: :lol: én nem ismerem :sowwy: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Mááá láttam régebben...de jóóópofa... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 vki kérdezte mi volt a lengyel astrába Géza irta CS-en, Demonak: Z20let,GT35,Autronic Ecu ,egyenes fogazású váltó,550ps,11.7 egyéni csúcs 1200kg én kérdeztem, hogy mi volt a szlovák astra coupeban :sowwy: ez a 11.7 ezkéészezkéész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Mindegyik Evo Subaru is nagyon jó autók ez nemvitás , személyszerint formára megjelenésre nekem az Evo tetszik de a 2 közül bármelyiket elfogadnám! :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Mindegyik Evo Subaru is nagyon jó autók ez nemvitás , személyszerint formára megjelenésre nekem az Evo tetszik de a 2 közül bármelyiket elfogadnám! :lol: :lol: That's right... :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 That's right... :lol: :lol: I do not talk nonsense! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Csessszd meg, neked is :sowwy: :lol: Legyen pénzed a telekspekulációhoz mi ? :lol: :P Nincs itt semmiféle spekuláció, kell a sátornak a hely :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 én kérdeztem, hogy mi volt a szlovák astra coupeban :lol: ez a 11.7 ezkéészezkéész Norbi, Ne oszd meg a figyelmedet :sowwy: Ü_L_T_E_T_É_S :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Piiiiiiiistaaaa...nagyon kipihent vagy mostanában... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Norbi, Ne oszd meg a figyelmedet :sowwy: Ü_L_T_E_T_É_S :lol: :P :lol: multitask vagyok :lol: tegnap este is tudtam részegen fórumozni meg egyensúlyozni földönülés közben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 multitask vagyok :lol: tegnap este is tudtam részegen fórumozni meg egyensúlyozni földönülés közben :lol: Tapsoljuk meg Norbit :sowwy: :lol: Kormányt sikerült már lecibálni kedves multitask ? :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Tapsoljuk meg Norbit :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 =álmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Píísta ! tudod mondtam h megvan a seni kulcsa...na miután megtaláltam a garázsban, a kabrio tetejére tettem mert épp vízcsőcsere közepette voltam....a folytatást gondolom kitalálod :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 =álmi Mondtam, hogy menj időben aludni...irgumburguuuum... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Píísta ! tudod mondtam h megvan a seni kulcsa...na miután megtaláltam a garázsban, a kabrio tetejére tettem mert épp vízcsőcsere közepette voltam....a folytatást gondolom kitalálod :sowwy: Azóta hussss....eeetünt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Azóta hussss....eeetünt... :lol: itt lehet a környéken... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Mondtam, hogy menj időben aludni...irgumburguuuum... :sowwy: bocsi ovóbácsi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 itt lehet a környéken... :sowwy: Uri Geller nem járt arra??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Uri Geller nem járt arra??? :lol: őt kellet volna felhívnod mikor össze csúnyitotad a kadetott,ő vissza csinálta volna :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 őt kellet volna felhívnod mikor össze csúnyitotad a kadetott,ő vissza csinálta volna :sowwy: De elég ha felviszi és a TV tetejére teszi hátha :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Uri Geller nem járt arra??? :sowwy: Uri Gellért volt csak :lol: mindent eltűntet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 itt lehet a környéken... :sowwy: Ámulatból ámulatba esem. Nem csak lustább vagy, mint én, hanem sokkal hülyébb is :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Ámulatból ámulatba esem. Nem csak lustább vagy, mint én, hanem sokkal hülyébb is :sowwy: :lol: :lol: Ez igazán őszinte volt :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts