Atommanó Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Attila szerintem megmondja fejből a különbségeket :lol: Hát nem... :lol: kérdeztem... :lol: Madj felhívom Ronint...hogy egyáltalán mit szól a dologhoz...melyik merre mennyi...mit hogy... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 ....WRX + apróbb dolgok az pont elég. A Te esetedben van olyan hogy pont elég? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 A Te esetedben van olyan hogy pont elég? :lol: :P :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 :sowwy: :lol: :lol: akkor ezt túltárgyaltuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 mire eladod a "s"4et addigra jol fog jönni az a nagyobbacska összeg :lol: :sowwy: pláne hogy addigra sehol sem tudja majd beváltani az 1 hufost Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 pláne hogy addigra sehol sem tudja majd beváltani az 1 hufost Huuuuuu tényleg bakkkker...Piiista legalább 5-ösöket dobálj abba a malacba... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Akkor neked is félrerakok egy Forintot naponta a egy másik malacperselybe :lol: Nekem is! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Anti legközelebb mielőtt kocsit veszel be ne írd ide :sowwy: :lol: :lol: csakhamár megvetted :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Huuuuuu tényleg bakkkker...Piiista legalább 5-ösöket dobálj abba a malacba... :sowwy: úgy már mindjár burkolt áremelés van és 1 napra amit feláldozott volna neked az most 5 napi pénz egy nap alatt, tehát egy héten ha 7 hufot áldozott volna most muszáj neki 35 hufot áldoznia. Ha azt nézzük hogy Antinak 4 milkája van és még kéne mondjuk 1 az stihez akkor 200.000 napig azaz 365nappal számolva 1 évet kb 54 évig kéne gyűjtenie. De mivel addigra már lejebb megy az ára mondjuk így nem is kell gyüjtenie mert addigra mire odaadná Antinak már saját pénzből is legalább 4et vesz ha nem többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Hát nem... :P kérdeztem... :lol: Madj felhívom Ronint...hogy egyáltalán mit szól a dologhoz...melyik merre mennyi...mit hogy... :sowwy: Szerinted Roninnak mi a keresztneve ? Had súgjam meg : Attila :lol: Mert rá gondoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Anti jólenne ha Soltvadkerti talira meglenne a vas kis élmény autókázás jólenne :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Nekem is! :sowwy: Csessszd meg, neked is :lol: :lol: Legyen pénzed a telekspekulációhoz mi ? :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Anti legközelebb mielőtt kocsit veszel be ne írd ide :sowwy: :lol: :lol: csakhamár megvetted :lol: :P Senki nem kényszerítette erre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Senki nem kényszerítette erre :lol: Nem is mondtam én ilyet :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Uhh...aztaqrvaaaaa :sowwy: a kurv.annyát de bonyolulkt a pályarajztz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 - twin scroll turbo, gondolom változó lapát geom. turbó. A WRX-ben akkor mi van? Nagynyomású, nagy turbólyukas, szimpla? Benzines motorba változó geometriás turbót először az új (talán 2007-es) 911-es Porsche Turbo-ba raktak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 vki kérdezte mi volt a lengyel astrába Géza irta CS-en, Demonak: Z20let,GT35,Autronic Ecu ,egyenes fogazású váltó,550ps,11.7 egyéni csúcs 1200kg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Srácok nem tom ki melyik oldalon ment...de a jobb pálya rövidebb volt a hétvégén Tökölön... Ave írta: "Aztan a Photoshop megmutatja, hogy nem en latok rosszul. Letettem ket piros csikot, hogy lassuk a jobb oldali doboz vege es a csik kozotti tavolsagot, majd ugy kicsinyitettem ennek a kepreszletnek a meretet, hogy a doboz es arnyeka fedje a tul oldali dobozt. (mivel egyformak) Es lam, a piros csik nem kicsit tullog a bitumencsikon. A bitumencsik meroleges a palyara, termeszetesen" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 a bal volt rövidebb. nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 én ezt a hirdetést nem értem. most a felnit enm adja el róla külön de a gumit igen? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 én ezt a hirdetést nem értem. most a felnit enm adja el róla külön de a gumit igen? :sowwy: Zseni vagy mi ? :lol: :lol: Csak KOMPLETT eladó, a felni külön nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Zseni vagy mi ? :lol: :lol: Csak KOMPLETT eladó, a felni külön nem. hát zseni vagyok, de ez most tényleg nincs meg :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 hát zseni vagyok, de ez most tényleg nincs meg :lol: :sowwy: de most igy jobban belegondolva, lehet előbb a gumit akarja eladni és ha az elment akkor a felnit külön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 ezeket most találtam a telefonomba.. rugóősszehúzás vol.2. :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Jobb oldalo ki az a kendős nénike ? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts