Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Anti leszedtem a matricát :sowwy:

Jaaa és ha már hitel mit szólsz ehhez? egyedi is, szinte nincs is belőle az országban 10db stb.. stb.. :lol:

Kis tuning és a Subi márcsak szagolja a kipuffot :lol: :lol:

Elküldve
Kis tuning és a Subi márcsak szagolja a kipuffot :sowwy: :lol:

Hát ha azt a néminemű kis 3 milkás vételárkülönbözetet rákenném egy Subira...azért az már úgy mókás autó lenne.. :lol: :lol: :P

Elküldve
Hát ha azt a néminemű kis 3 milkás vételárkülönbözetet rákenném egy Subira...azért az már úgy mókás autó lenne.. :lol: :lol: :lol:

:sowwy: Valószínű :P

Elküldve
Hát ha azt a néminemű kis 3 milkás vételárkülönbözetet rákenném egy Subira...azért az már úgy mókás autó lenne.. :sowwy: :lol: :lol:

Hát azért mégis csak opelfórumon vagy :lol: a meg fiatalabb 3-4 évvel :P

Elküldve
Evoból bazi kicsi a választék, és jóval drágább, nincs bubu hang...

Viszont van szép türümm...türümm hang, és mellesleg van a klubban olyan ember, aki kicsit már beleásta magát a technikába :sowwy: :lol:

Elküldve
8 millát meggondol az ember, akármilyen jó kocsi

Szép az OPC Astra de nemtudom az ára nekem nagyon hororr 8 Milláért már lehet venni ezt azt ! De elfogadnám OPC-t :sowwy:

Elküldve
Szép az OPC Astra de nemtudom az ára nekem nagyon hororr 8 Milláért már lehet venni ezt azt ! De elfogadnám OPC-t :lol:

Hát nekem nagyon-nagyon tetszik, remélem egyszer lesz majd olyan, ha majd annyi idő lesz int a F astra GSI :lol:

:sowwy: :lol:

astra_opc_nurburgring_edition_2008_2.jpg

Elküldve
Szép az OPC Astra de nemtudom az ára nekem nagyon hororr 8 Milláért már lehet venni ezt azt ! De elfogadnám OPC-t :lol:

0km-es autók közül mit kapsz ennyiért? :sowwy:

Elküldve
8 millát meggondol az ember, akármilyen jó kocsi

yahh ez meg 8 ba sem kerül és kinek kell uj kocsi

1875218_2.jpg

vagy ez

szal 8 millaért én nem opelt vennék az biztos

1971673_2.jpg

Elküldve

Hát igen, a BMW az BMW, a cég ahol dolgozom szállítja a BMW Magyarország Vecsési dolgozóit is, hát kint a biznisz park parkolójában nagyon állat BMW-k állnak, amiből nem látni a használtautón egyet sem.

Elküldve
0km-es autók közül mit kapsz ennyiért? :sowwy:

Jogos!! igazán nemnéztem hogy egy iylen minőség másból mennyi! De nekem is tetszik sőőt ahogy B csai mondta remélem 15-16 évesen én is hozzájuthatok egy ilyenhez! :lol:

Elküldve
Ez mennyire igaz! :sowwy: Jóhogy jöttél, még leköpködik az astrát :lol:

Ez így ebbena formában nemigaz! :lol: :P Nekem is bejövős :lol: Ha lenne ennyi bobóm megvenném nem ám hogy nem! :lol:

Elküldve
Ez így van...ahogy Zoli mondja...én már a 4 milcsivel is így vagyok (használtat veszek csak újat többet soha...)

bő 4 misiből kapsz egy két éves OPC-t is :sowwy: Ha már nem új autókról beszélünk, mert a felhozott 8 misis

példában egy 0 km-es példány volt :lol:

Elküldve
bő 4 misiből kapsz egy két éves OPC-t is :lol: Ha már nem új autókról beszélünk, mert a felhozott 8 misis

példában egy 0 km-es példány volt :lol:

Jól nyomod gabi! :lol: :sowwy:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.