Gelko Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Nem Vagyunk Subi ellenesek ám :D Csak gondolom Pissta és a többiek mint mustoha fater óvják Antit nehogy alászaladjon , végül is jószándék semmi más :D persze de Anti úgyis belemászik :D meg ha az embert megcsapja valami akkor már úgyis mindegy...ez a fentebb említett Katt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Aztán ha megunja a Subibubut, akkor jön az Evóóó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 ....Subaru ellenes dolgot nem értem igazán...semmit sem tudok róluk de egy ilyen kocsitól miért kéne elvárni h olcsó legyen fentartani ? vagy egy Evo jobb ? mást meg sztem nemnagyon lehet egy kategóriában említeni vele.... Mi,mi,mi ? :D Szövegértelmezésből :D Nézd már visza mit írtam. Vegyen stit. Menjünk pörögni. Az hogy hangoztattam, hogy fenntartásaim vannak strapabírása kapcsán az Antit ismerve azt hiszem nem meglepő :D Bármilyen márka kapcsán ezt említeném :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Mi,mi,mi .... Mi mozog a ződ leveles bokorban ???? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Vegyen stit. Menjünk pörögni. Az hogy hangoztattam, hogy fenntartásaim vannak strapabírása kapcsán az Antit ismerve azt hiszem nem meglepő :D Bármilyen márka kapcsán ezt említeném :D Sti vs WRX...meglátjuk.. Pörögni...pörögni...azért ahoz majd vagy kell hó, vagy némi plusz kraft..még nem tom, hogy várjak e a hóra ez ügyben... :D Bármilyen márka...bazzz..ha BKV-vel megyek alattam még az is elromlik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Pörögni...pörögni...azért ahoz majd vagy kell hó, vagy némi plusz kraft..még nem tom, hogy várjak e a hóra ez ügyben... :D SENATOR :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Sti vs WRX...meglátjuk.. Pörögni...pörögni...azért ahoz majd vagy kell hó, vagy némi plusz kraft..még nem tom, hogy várjak e a hóra ez ügyben... :D Bármilyen márka...bazzz..ha BKV-vel megyek alattam még az is elromlik... :D milyen ho Fű Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Bármilyen márka...bazzz..ha BKV-vel megyek alattam még az is elromlik... :D hát hajóra nem szállnék veled :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Margitsziget...Népstadion focipálya...Hősök terén is csúszik a kő, ha vizes... Hírtelen ezek ugrottak be... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 SENATOR :D Értsd már meg, hogy 1helyben nem tud :D http://www.youtube.com/watch?v=slwfg6CvQYk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Értsd már meg, hogy 1helyben nem tud :D http://www.youtube.com/watch?v=slwfg6CvQYk Akkoooo pörögj a caravannal...mekistálca a hátsókerekek alá...az megy az.... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Akkoooo pörögj a caravannal...mekistálca a hátsókerekek alá...az megy az.... :D :D :lol: Te meg a másik hülye vagy :D Tálcával az első tengelye körül pörög mint egy hátsókerekes :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Margitsziget...Népstadion focipálya...Hősök terén is csúszik a kő, ha vizes... Hírtelen ezek ugrottak be... :D :D :lol: Jobbnál jobb helyszínek. De igazad van kevés a közelben az oszlop :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Jobbnál jobb helyszínek. De igazad van kevés a közelben az oszlop :D :D meg a padka...úgyhogy jöhetsz Te is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Norbi ? http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=366781 :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Te meg a másik hülye vagy :lol: Tálcával az első tengelye körül pörög mint egy hátsókerekes :D :D aki akar pörögni szóljon mert megtaláltam a senator pótkulcsát :D jah Anit ne keresd tovább -gondolom egy éve folyamaotsan keresed :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 aki akar pörögni szóljon mert megtaláltam a senator pótkulcsát :D jah Anit ne keresd tovább -gondolom egy éve folyamaotsan keresed :D A JOG hangját hallották kedves hölgyeim és uraim :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 A JOG hangját hallották kedves hölgyeim és uraim :D :D mindenkinek joga van a pörgéshez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 aki akar pörögni szóljon mert megtaláltam a senator pótkulcsát :D jah Anit ne keresd tovább -gondolom egy éve folyamaotsan keresed :lol: :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 :D :D :D :D mondtad h nálad volt csak nem találod...benne volt az alkatrészes ládában...ma találtam meg én is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 mindenkinek joga van a pörgéshez :D Add kölcsön a NIVA kulcsát és már nyomom is fel az aprónetre az ingyenes kulcsot hol lehet átvenni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 mondtad h nálad volt csak nem találod...benne volt az alkatrészes ládában...ma találtam meg én is :D Azért akkor te sem szerelted halálra a Senit :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Azért akkor te sem szerelted halálra a Senit :D :D az a láda felesleges cuccokkal van tele :D és sok helyet foglal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 nálam van a poker szetted Albi, bocsi hogy kiejtettelek :D 2. lettem...egészen a headsup-ig minden jött na de onnan semmisenemse :D köszi a játékot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts