coupe Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Anno emailben csacsogtam a bubu fórumán pár emberrel.Mindenki szerelmes az autójába, és olykor több bubu is van a családban.Nem feltétlenül a WRX/STi szakaszon.... Az átlagbubusok pedig nem mesélnek beállt turbóról, meg szétszakadó autóról.Egyszerűen csak szeretik, mert egy életérzés, és unásig megbízható. Ne hagyd magad lebeszélni. :D Azt is megkérdezted tölük mennyit használjál??????Mert Én úgy tudom nem sokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Uhhh...azzal az utlsóval mi történt??? Találkozott egy muffloncsordával??? :D :D :D 2002 Impreza WRX crashed into the river while cornering on extemely high-speeds somewhere in Russia. Passenger was lucky - he survived, but driver drowned. Be careful on the public roads! Don’t drive too fast! gondolom ide borult bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Azt is megkérdezted tölük mennyit használjál??????Mert Én úgy tudom nem sokat :D 90%-uk napi szinten használja...pont ahogy itt a klubban az opelesek...van aki garázsban vagy parkolóban nézegeti...van aki használja, azzal megy melózni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Ne bánd...az ráér... :D :D :D Különben is, ha az kész, akkor úgy is a nappalifelújításért fog nyaggatni az asszony...aztán a háló...nem lesz sose vége...náluk itt merül ki a tuning fogalma... :D :lol: :D Hát a szívemből beszélsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Azt is megkérdezted tölük mennyit használjál??????Mert Én úgy tudom nem sokat :D Napi használatban vannak, lévén a nem sportos 1.6-2.0 szakasz emberi módon fogyaszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Jaaa csak nem gyorsulok mert kuplung szag van,meg nem kocsival jöttem mert drága a benzin...Persze bizti nem ez a jellemző....Eddig egy subarus volt aki tényleg oda tette magát,az a fekete subaru kint a szigeten :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 ....Eddig egy subarus volt aki tényleg oda tette magát,az a fekete subaru kint a szigeten :D :D Eddig... :D :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Eddig... :D :D :D :D :lol: Összetörni azt is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Jaaa csak nem gyorsulok mert kuplung szag van,meg nem kocsival jöttem mert drága a benzin...Persze bizti nem ez a jellemző....Eddig egy subarus volt aki tényleg oda tette magát,az a fekete subaru kint a szigeten :D :lol: Nem láthatunk mindekit :D Olvastam azért azon a fórumon is súlyos történeteket :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Eddig... :D :D :D :D :lol: nyugtával a napot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 90%-uk napi szinten használja...pont ahogy itt a klubban az opelesek...van aki garázsban vagy parkolóban nézegeti...van aki használja, azzal megy melózni... :D Érdeklődéssel várom majd a fejleményeket, hogy fog TÉGED bírni az autó :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Eddig... :D :D :D :D :lol: Nééé máááááá itt a gyerek az opelklubból a pudingsubaruval :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Nééé máááááá itt a gyerek az opelklubból a pudingsubaruval :D :D mi van rá borult a hohes c és nem mostad le idöben :D azt megsargult :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Érdeklődéssel várom majd a fejleményeket, hogy fog TÉGED bírni az autó :D :D Ez csak attol függ h Dr Jekyll vagy Mr Hyde fog felszínre törni Anti tudatalattiábol Két verzió lehetséges, amit hallani fogunk: 1, jó ez így ahogy van, kimegy a világból 2, kicsit tekerünk a turbón olyan 1.8 környkére, meglátjuk mi lesz. Ha letértel akkor a recept adott... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Szabó Kristóf :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 vegyél ilyet evvel nem baszogatnának Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Ez csak attol függ h Dr Jekyll vagy Mr Hyde fog felszínre törni Anti tudatalattiábol Két verzió lehetséges, amit hallani fogunk: 1, jó ez így ahogy van, kimegy a világból 2, kicsit tekerünk a turbón olyan 1.8 környkére, meglátjuk mi lesz. Ha letértel akkor a recept adott... :D Azt ugye te sem gondolod, hogy van 1es verzió is ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Azt ugye te sem gondolod, hogy van 1es verzió is ? :D :D Fiatalság bolondság... :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Fiatalság bolondság... :D :D :D Vén fejjel majd biztos máshogy fogja látni a dolgokat :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Vén fejjel majd biztos máshogy fogja látni a dolgokat :D :lol: Biztos... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 És az uccsó is nem??? hisz mindíg megilyedsz mikor jön egy komolyabb vevő :D :D neeem, volt elötte egy 5ajtós :D csak eladtam miután jött a kabrio...és mostanában nem is lesz eladó a kocsi -feltéve ha nem jön egy nagyon nagyon jó ajánlat :D Subaru ellenes dolgot nem értem igazán...semmit sem tudok róluk de egy ilyen kocsitól miért kéne elvárni h olcsó legyen fentartani ? vagy egy Evo jobb ? mást meg sztem nemnagyon lehet egy kategóriában említeni vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Subaru ellenes dolgot nem értem igazán...semmit sem tudok róluk de egy ilyen kocsitól miért kéne elvárni h olcsó legyen fentartani ? vagy egy Evo jobb ? mást meg sztem nemnagyon lehet egy kategóriában említeni vele valószínüleg ha nem suzuki belseje lenne akkor nem nagyon tudna senki semmi kifogásolni valót mondani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 valószínüleg ha nem suzuki belseje lenne akkor nem nagyon tudna senki semmi kifogásolni valót mondani Hidd el , lenne olyan :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Hidd el , lenne olyan :D :D jobban belegondolva, igazad van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 neeem, volt elötte egy 5ajtós :D csak eladtam miután jött a kabrio...és mostanában nem is lesz eladó a kocsi -feltéve ha nem jön egy nagyon nagyon jó ajánlat :D Subaru ellenes dolgot nem értem igazán...semmit sem tudok róluk de egy ilyen kocsitól miért kéne elvárni h olcsó legyen fentartani ? vagy egy Evo jobb ? mást meg sztem nemnagyon lehet egy kategóriában említeni vele Nem Vagyunk Subi ellenesek ám :D Csak gondolom Pissta és a többiek mint mustoha fater óvják Antit nehogy alászaladjon , végül is jószándék semmi más :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts