Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Anno emailben csacsogtam a bubu fórumán pár emberrel.Mindenki szerelmes az autójába, és olykor több bubu is van a családban.Nem feltétlenül a WRX/STi szakaszon....

Az átlagbubusok pedig nem mesélnek beállt turbóról, meg szétszakadó autóról.Egyszerűen csak szeretik, mert egy életérzés, és unásig megbízható.

Ne hagyd magad lebeszélni. :D

Azt is megkérdezted tölük mennyit használjál??????Mert Én úgy tudom nem sokat :D

Elküldve
Uhhh...azzal az utlsóval mi történt??? Találkozott egy muffloncsordával??? :D :D :D

2002 Impreza WRX crashed into the river while cornering on extemely high-speeds somewhere in Russia. Passenger was lucky - he survived, but driver drowned.

Be careful on the public roads! Don’t drive too fast!

011.jpg

021.jpg

gondolom ide borult bele

031.jpg

Elküldve
Azt is megkérdezted tölük mennyit használjál??????Mert Én úgy tudom nem sokat :D

90%-uk napi szinten használja...pont ahogy itt a klubban az opelesek...van aki garázsban vagy parkolóban nézegeti...van aki használja, azzal megy melózni... :D

Elküldve
Ne bánd...az ráér... :D :D :D Különben is, ha az kész, akkor úgy is a nappalifelújításért fog nyaggatni az asszony...aztán a háló...nem lesz sose vége...náluk itt merül ki a tuning fogalma... :D :lol: :D

Hát a szívemből beszélsz :D

Elküldve

Napi használatban vannak, lévén a nem sportos 1.6-2.0 szakasz emberi módon fogyaszt.

Elküldve

Jaaa csak nem gyorsulok mert kuplung szag van,meg nem kocsival jöttem mert drága a benzin...Persze bizti nem ez a jellemző....Eddig egy subarus volt aki tényleg oda tette magát,az a fekete subaru kint a szigeten :D :D

Elküldve
Jaaa csak nem gyorsulok mert kuplung szag van,meg nem kocsival jöttem mert drága a benzin...Persze bizti nem ez a jellemző....Eddig egy subarus volt aki tényleg oda tette magát,az a fekete subaru kint a szigeten :D :lol:

Nem láthatunk mindekit :D

Olvastam azért azon a fórumon is súlyos történeteket :D :D

Elküldve
90%-uk napi szinten használja...pont ahogy itt a klubban az opelesek...van aki garázsban vagy parkolóban nézegeti...van aki használja, azzal megy melózni... :D

Érdeklődéssel várom majd a fejleményeket, hogy fog TÉGED bírni az autó :D :D

Elküldve
Érdeklődéssel várom majd a fejleményeket, hogy fog TÉGED bírni az autó :D :D

Ez csak attol függ h Dr Jekyll vagy Mr Hyde fog felszínre törni Anti tudatalattiábol

Két verzió lehetséges, amit hallani fogunk:

1, jó ez így ahogy van, kimegy a világból

2, kicsit tekerünk a turbón olyan 1.8 környkére, meglátjuk mi lesz.

Ha letértel akkor a recept adott... :D

Elküldve
Ez csak attol függ h Dr Jekyll vagy Mr Hyde fog felszínre törni Anti tudatalattiábol

Két verzió lehetséges, amit hallani fogunk:

1, jó ez így ahogy van, kimegy a világból

2, kicsit tekerünk a turbón olyan 1.8 környkére, meglátjuk mi lesz.

Ha letértel akkor a recept adott... :D

Azt ugye te sem gondolod, hogy van 1es verzió is ? :D :D

Elküldve
És az uccsó is nem??? hisz mindíg megilyedsz mikor jön egy komolyabb vevő :D :D

neeem, volt elötte egy 5ajtós :D csak eladtam miután jött a kabrio...és mostanában nem is lesz eladó a kocsi -feltéve ha nem jön egy nagyon nagyon jó ajánlat :D

Subaru ellenes dolgot nem értem igazán...semmit sem tudok róluk de egy ilyen kocsitól miért kéne elvárni h olcsó legyen fentartani ? vagy egy Evo jobb ? mást meg sztem nemnagyon lehet egy kategóriában említeni vele

Elküldve
Subaru ellenes dolgot nem értem igazán...semmit sem tudok róluk de egy ilyen kocsitól miért kéne elvárni h olcsó legyen fentartani ? vagy egy Evo jobb ? mást meg sztem nemnagyon lehet egy kategóriában említeni vele

valószínüleg ha nem suzuki belseje lenne akkor nem nagyon tudna senki semmi kifogásolni valót mondani

Elküldve
valószínüleg ha nem suzuki belseje lenne akkor nem nagyon tudna senki semmi kifogásolni valót mondani

Hidd el , lenne olyan :D :D

Elküldve
neeem, volt elötte egy 5ajtós :D csak eladtam miután jött a kabrio...és mostanában nem is lesz eladó a kocsi -feltéve ha nem jön egy nagyon nagyon jó ajánlat :D

Nem Vagyunk Subi ellenesek ám :D Csak gondolom Pissta és a többiek mint mustoha fater óvják Antit nehogy alászaladjon , végül is jószándék semmi más :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.