Xray Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 nemtudom miért de én ettől teljesen kész vagyok :D http://kepfeltoltes.hu/080411/pisy9_www.kepfeltoltes.hu_.jpg nagyon süti :D :lol: De nem az ültetés hanem mert fehér vald be őszintén :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Úgyan még nem jártam Pakson,de nem hiszem hogy ott rosszabbak lennének az utak mint Pesten :D Sőt..... :D Hát van itt is bőven sajnos, lehet hogy olyan nincs mint nálatok de nem kell hasra esni az itteni utaktól! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Hát van itt is bőven sajnos, lehet hogy olyan nincs mint nálatok de nem kell hasra esni az itteni utaktól! :D Gondolom,mert sajna az egész országban nem kell hasra esni......Nem értem Németországban miért tudnak úgy megcsinálni egy villamos sínt hogy észre se veszed ha átmész rajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Gondolom,mert sajna az egész országban nem kell hasra esni......Nem értem Németországban miért tudnak úgy megcsinálni egy villamos sínt hogy észre se veszed ha átmész rajta :D mer hülyék és figyelnek az emberekre nem pedig ellopnak mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 nemtudom miért de én ettől teljesen kész vagyok :D nagyon süti :D :D csak kell hozzá 2centis pogit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Május vége talán... mondjuk erősen árérzékeny vagyok most :D Ok, majd szólok ha jobban körvonalazódik. Én sem sietek, sőt... Egy "külsős" haverom is jönne, meg talán annak a haverja egy EVO-val. De ez utóbbi még elég kétséges. Az a baj tavaly óta kicsit mégjobban elszaladtak az árral. Ha lennénk sokan lehet, hogy lehetne valami kedvezményt kialkudni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 csak kell hozzá 2centis pogit :D neeeeemm...ez igy nagyon rendben lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 neeeeemm...ez igy nagyon rendben lenne :D deeeeeee, ezen is tuti van, márha nem fake a kép.... most néztem Zsoltee autoján azaz et 49 nagyon bent van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 sziasztok! gsi-be keresek első féktárcsákat.léghűtéseset. ha tudtok segíteni megköszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 sziasztok! gsi-be keresek első féktárcsákat.léghűtéseset. ha tudtok segíteni megköszönöm Használtat vagy újat??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Használtat vagy újat??? :D egyértelmű.. használt áron újat.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Használtat vagy újat??? :D egyértelmű.. használt áron újat.... :D hogyan kell elijeszteni azt aki nem tudja mire számithat amikor ti épp unatkoztok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Most olvasom Ave blogját, és állítólag volt kint egy horvát astra coupe turbo amelyiknél mértek egy 11.7-es időt :D :D Ezt láttátok? Mi volt benne? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Most olvasom Ave blogját, és állítólag volt kint egy horvát astra coupe turbo amelyiknél mértek egy 11.7-es időt :D :D Ezt láttátok? Mi volt benne? :D :D Gondolom Z20LET :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Most olvasom Ave blogját, és állítólag volt kint egy horvát astra coupe turbo amelyiknél mértek egy 11.7-es időt :D :D Ezt láttátok? Mi volt benne? :D :D nem néztük, valszeg 2lityo turbo, de kb egyetlen egyszer ment jo idöt mikor AVE mérte, azon kívül vagy befulladt a rajtnál mert nem rugta el vagy elrugta és eltörte a féltengelyt. Szombaton a balost vasárnap a jobbost :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 nem néztük, valszeg 2lityo turbo áááá mindenki felvette a write-only módot? :D direkt irom, hogy astra coupe turbo...de azért ez az idő nagyonjó szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Most olvasom Ave blogját, és állítólag volt kint egy horvát astra coupe turbo amelyiknél mértek egy 11.7-es időt :D :D Ezt láttátok? Mi volt benne? :D :D féltengely kevés az biztos... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astradoki Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 mind a kettő érdekelne tulajdonképpen. de azért inkább új.a használt is érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 áááá mindenki felvette a write-only módot? :D direkt irom, hogy astra coupe turbo...de azért ez az idő nagyonjó szerintem Horvátország leggyorsabb elsőkerekes ótójának van titulálva amúgy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 mind a kettő érdekelne tulajdonképpen. de azért inkább új.a használt is érdekel. Fékből azért ne vegyél használtat...igazából csak poénból kérdeztem... Amúgy meg www.csergoe.hu, holnap hívd fel, és kérdezd meg...mert többféle verziót fognak feldobni, aztán majd eldöntöd, melyik felel meg ár érték arányban... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 A kerék miatt...A tiednek nagyobb az átmérője... :D a 205/40 17 596mm a gyari meg 586 10mm atméröben a külömbség amit a feszitett gumi miatt nyugodtan el is felejthetünk ami teljesen gyari lenne az a 225/35 :D 589mm Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Horvátország leggyorsabb elsőkerekes ótójának van titulálva amúgy... :D ez a 11.7 nagyon kemény.....mi a halál lehet benne? :D ezt az idot szabyk is nehezen hozta össze, sőt a boci max a féklámpáit láthatja......pedig abban nemsok plusszsúly van :D a te legjobb idődre meg több mint 2 sec-et ver.......hétezkész b+ Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 a 205/40 17 596mm a gyari meg 586 10mm atméröben a külömbség amit a feszitett gumi miatt nyugodtan el is felejthetünk ami teljesen gyari lenne az a 225/35 :D 589mm El se tudnék indulni 225ös gumival :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 ez a 11.7 nagyon kemény.....mi a halál lehet benne? :D ezt az idot szabyk is nehezen hozta össze, sőt a boci max a féklámpáit láthatja......pedig abban nemsok plusszsúly van :D a te legjobb idődre meg több mint 2 sec-et ver.......hétezkész b+ A Boci szívó motor :D Nem lehet a kettöt egymáshoz hasonlítani...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Hazaértem bár elég nehezen... Beindításnál kiírta hogy motoröl stand... szal az első kútnál megálltam és töltöttem bele 1litert... úgy jöttem hazáig... Most beálltam a garázsba szerintem a héten már ott is marad... Felhívom a szerelőmet hogy mikor ér rá megnézni hogy hol folyik belőle ennyire az olaj. :D Egyébként mégegyszer köszi Lanti a biztosítási bizniszt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts