Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Mattigoknak semmi baja...csak azt ennyiért nem adom hozzá... :D :D Amúgy külön eladó... Mocival nem tudom mi lett...legrosszabb esetben mocistúl elejéstűl 150e-ből javítható cakli pakli... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Hát miket olvas itt az ember. Mekkora betonplac volt a pusztában ahol így lehetett menni? Kép nincs a bajról? Be voltatok kötve hogy semmi gáz nem lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 ...nincs kép majd csinálok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Érdekes hogy Lanit kocsija gyári futóművel lejjebb van mint az enyém :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 A kerék miatt...A tiednek nagyobb az átmérője... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Érdekes hogy Lanit kocsija gyári futóművel lejjebb van mint az enyém :D A te autódon nagyobb a kerék, a Lanti kocsiján meg a rugók fáradtak meg az évek alatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Érdekes hogy Lanit kocsija gyári futóművel lejjebb van mint az enyém :D http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/81..._1208185443.jpg jó de 17" az enyém terepjáró lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 oda a 60as rugo 15"-al :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Lanti kérésére tettem fel másikat is,mert ezen nem látszik annyira :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 ...nincs kép majd csinálok... :D hát sajnálom hogy ennyi volt vele. és nem is ültem benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 A kerék miatt...A tiednek nagyobb az átmérője... :D Ez tény,de nem vigasztal..... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Ez tény,de nem vigasztal..... :D :D Elért Norbi ültetési mániája ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Elért Norbi ültetési mániája ? :D :D mindjárt jön a kinek a nagyobb.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Elért Norbi ültetési mániája ? :D :D Ennél lejjebb nem tudom rakni,mert télen így se tudok lemenni a mélygarázsba annélkül hogy ne érjen le a közepe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Ez tény,de nem vigasztal..... :D :D akkor már érted, hogy miért volt lejjebb Atti GSI-je...mint az enyim... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Én tervezem hogy lejebb rakom az elejét 3-4 cm-el csak előbb zender toldat is köl hogy ugy mennyire lenne necces. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 akkor már érted, hogy miért volt lejjebb Atti GSI-je...mint az enyim... :lol: :D Eddig is értettem..... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Ez tény,de nem vigasztal..... :D :D Pedig ezzel együtt kell élned.....nem szégyen egy ATS-el szemben alulmaradni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Pedig ezzel együtt kell élned.....nem szégyen egy ATS-el szemben alulmaradni :D és "sajnos" nem csak az ültetésbe maradt alul :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Pedig ezzel együtt kell élned.....nem szégyen egy ATS-el szemben alulmaradni :D Alul nem maradtam :D :lol: És én legalább be mertem vállalni :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Nekem is kell majd valamit csinálnom a magsággal mert Redi már szólt hogy ez a kocsi ültetésért kiált :D :D Itt nálunk ilyen ültetéssel hamar megszívnám! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Nekem is kell majd valamit csinálnom a magsággal mert Redi már szólt hogy ez a kocsi ültetésért kiált :D :D Itt nálunk ilyen ültetéssel hamar megszívnám! :D Úgyan még nem jártam Pakson,de nem hiszem hogy ott rosszabbak lennének az utak mint Pesten :lol: Sőt..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 nemtudom miért de én ettől teljesen kész vagyok :D nagyon süti :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 nemtudom miért de én ettől teljesen kész vagyok :D http://kepfeltoltes.hu/080411/pisy9_www.kepfeltoltes.hu_.jpg nagyon süti :D :D Legalább meg van a megoldás....Alárakod a 60as rugót,meg keresel hátra is valami brutálisat.....Eladod az OZ-t és felrakod a gsi felnit :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Szerintem azért nem olyan halálos dolog az az ültetés, csak nagyon oda kell figyelni amikor mész. Ismeretlen úton nagyon para, fölleg sötétben. Dehát valamit valamiért. Nekem most a kis kerekek miatt, eléggé lent van, tegnap egy pár centis nyomvályún is végighúztam az alját, de hát megéri, mert így szép. De azért szerintem nem lehetetlen dolog odafigyelni rá. Meg néhány dudálást meg anyázát is kikell bírni, amikor épp csak csurogsz egy villamos sinen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts