kiskecso Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 "ilyet má ment az autó csak nem velem:DDDDDDDDDDD" :D :D :D :D de azt nefeledjük hogy 50ezret má bele vágtunk gond nélkül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Hát nem tom elképzelni Detti anyukáját testfestve amint csücsül mellettem a Kadiban... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 de azt nefeledjük hogy 50ezret má bele vágtunk gond nélkül :D Leejtőn a szar is gurul... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 az r5böl is ömlöt valami, kb olyan volt mintha vizes coolerrel ment volna azaz nem vizes coolerrel hanem olyannnal amit folyamatosan locsol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 300, és gyári kerekkel viheted... :D :D 300 forint? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 azaz nem vizes coolerrel hanem olyannnal amit folyamatosan locsol. Öcsééééééééém...má magadba is beleköcccc??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Hát nem tom elképzelni Detti anyukáját testfestve amint csücsül mellettem a Kadiban... :D :D :D Pedig nem egy kivitelezhetetlen mutatvány :D Egy oszlopot a pusztában nehezebb eltalálni :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Leejtőn a szar is gurul... :D :D :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 300 forint? :D Neked amúgy sem adnám...mert Te aztán tuti kinyírnád magad egy ilyennel...én meg a f@szt csináljak annyi kutyával... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Pedig nem egy kivitelezhetetlen mutatvány :D Egy oszlopot a pusztában nehezebb eltalálni :D :D :D Látod Gabi...nekünk még is sikerült... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Öcsééééééééém...má magadba is beleköcccc??? :D :D :D megelöztelek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 de azt nefeledjük hogy 50ezret má bele vágtunk gond nélkül :D Aláírom, ez elismerésre méltó :D Ti vagytok a csúcstartók :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Aláírom, ez elismerésre méltó :D Ti vagytok a csúcstartók :D Szerintem Tom autója már többet elment... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Neked amúgy sem adnám...mert Te aztán tuti kinyírnád magad egy ilyennel...én meg a f@szt csináljak annyi kutyával... :D :D televágod hússal a hűtőtt,meg lesz szőrme a falon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Szerintem Tom autója már többet elment... :D gond nélkül... azért ott volt ez az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 gond nélkül... azért ott volt ez az. Azért ott is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 300, és gyári kerekkel viheted... :D :D tényleg? 300? mocinak van valami baja? és miért gyári kerékkel? Mattigokkal milett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Látod Gabi...nekünk még is sikerült... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Az ELMŰ küldi, hogy megkímélted az oszlopot :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Szerintem Tom autója már többet elment... :D októbertől-februárig jóha 200km lett bele téve :D március eleje óta van használva komolyabban Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 tényleg? 300? mocinak van valami baja? és miért gyári kerékkel? Mattigokkal milett? Norbi, NEM :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 gond nélkül... azért ott volt ez az. Koncentráljunk a motorra, hajtás az más tészta :D Tom, Te hol tartasz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Azért ha valaki azt mondja, hogy kipakol egy C Kadetett, beleugrik egy xe és 100 fölött el akarja kenni, akkor én mégis ajánlani fogom neki a tcső beépítését jó ? :D Persze igazad van......Mondjuk Pilisinek még moci sincs a kocsijába...Mondani meg mindenki azt mond amit akar.Ha drift autó lett volna belöle akkor mindenféleképpen cső,gyorsulásra teljesen felesleges..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Tom, Te hol tartasz ? Háááát.....a régi autója 680 használtautón.....és miskolci cim van megadva Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Persze igazad van......Mondjuk Pilisinek még moci sincs a kocsijába...Mondani meg mindenki azt mond amit akar.Ha drift autó lett volna belöle akkor mindenféleképpen cső,gyorsulásra teljesen felesleges..... Majd meglátjuk milyen lesz, ha meglesz :D Azt mondta, hogy most más foglalja le az anyagi erőforrásait. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts