Lanti Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 nem mondom...tetszett neki amúgy... :D :D lehet miatta történt mert balszerencsét hozott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 aha...Lelkiismeretfurdalásom is van...bár jól elhülyültük, hogy itt volt a lehetőség, és nem sikerült megoldani az anyóskérdést... :D Emiatt ne legyen.....Ez egy verseny autó,benne van a pakliban...Aki beleül annak számolnia kell ezzel a lehetőséggel is.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Százzal? Ugyan már, hova gondolsz? Azt írta: száz fölött! :D :D Azt tudom, hogy kettő tilt, és már háromban volt amikor már nagyon keresztben ment... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Na itt kellett volna újra tervezni :D :D :D ha a suzuki belsőért is adnak 10 millát akkor minek rakjanak bele komolyabbat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Emiatt ne legyen.....Ez egy verseny autó,benne van a pakliban...Aki beleül annak számolnia kell ezzel a lehetőséggel is.... :D Ezzel egyébként pont így volt mindenki... mindegy...az anyagi bukón kívül baj nem lett szerencsére...bár az elmüs oszlop kicsit odalett...az hiányzott volna, hogy még mehettem volna oszlopot betonozni is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 lehet miatta történt mert balszerencsét hozott :D Ez is felmerült..ráadásul tegnap 13-a volt... :D és tökölről hazafele átment elöttünk egy fekete macsek...hogy rohadjon le a lába ha köze volt a dologhoz...mármint a macskának... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Igaz. :D Mindegy még úgyis el kell fogyasztanom az SP9000-eket előtte. Egy Euroring nem érdekel valakit az elkövetkezendő 1-2-3 hónapban? Május vége talán... mondjuk erősen árérzékeny vagyok most :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Ez is felmerült..ráadásul tegnap 13-a volt... :D és tökölről hazafele átment elöttünk egy fekete macsek...hogy rohadjon le a lába ha köze volt a dologhoz...mármint a macskának... :D maradtatok volna megnézni ahogy a jet car füstöl és egy centit nem gurul saját erőből. a tulajok szerint azért nem ment mert szar a magyar gázolaj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 maradtatok volna megnézni ahogy a jet car füstöl és egy centit nem gurul saját erőből. a tulajok szerint azért nem ment mert szar a magyar gázolaj :D mondjuk erre nem nehéz rájöni.. de ez biztos csak kifogáskeresés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Jelen esetben a cső nem sokat segített volna....Az eleje így is úgy is össze törik....Ha meg azt nézzük hogy az még 150 bukó lett volna akkor jó hogy nem volt benne :D Azért ha valaki azt mondja, hogy kipakol egy C Kadetett, beleugrik egy xe és 100 fölött el akarja kenni, akkor én mégis ajánlani fogom neki a tcső beépítését jó ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 jah a corvette szintén nem probálta meg a rekord kisérletet,mert elszállt az egyik fékkör. igy gyakorlatilag egyszer se rugta el neki rendesen, ehez képest a 8.9 elég jo :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Azért ha valaki azt mondja, hogy kipakol egy C Kadetett, beleugrik egy xe és 100 fölött el akarja kenni, akkor én mégis ajánlani fogom neki a tcső beépítését jó ? :D Felesleges... :D :D :D még egy barom úgy sem lesz aki épít egy ilyet... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Felesleges... :D :D :D még egy barom úgy sem lesz aki épít egy ilyet... :lol: :D :D nagy az isten állatkertje :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 jah a corvette szintén nem probálta meg a rekord kisérletet,mert elszállt az egyik fékkör. igy gyakorlatilag egyszer se rugta el neki rendesen, ehez képest a 8.9 elég jo :D Hát aért van némi vita a KOE körül...néminemű szabálytalansággal kapcsolatosan..gumik, meg miegymás...elvileg ne lehetett volna cserélni gépátvétel után...és erre volt több példa is... Ha kifolyik valami a pályára az autóból autómatikus kizárás...nem a Corvette, mert az már utána volt...hanem volt a KUKI Honda, amiből folyt a benzin... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 nagy az isten állatkertje :D és alacsony a kerítés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 nagy az isten állatkertje :D Szólj, segítek... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Felesleges... :D :D :D még egy barom úgy sem lesz aki épít egy ilyet... :D :lol: :D igy van, ha van egy kis esze akkor hátra rakja a motort és nem szorakozik holmi szivó mocival :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Pár hozzászólással elöbb írtam... géptető, zárhíd, lámpa, moci...a hátulja hibátlan... :D mit ér az erő ha nem uralod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Azért majd ha úgy állsz anyagilag remélem villantasz valami effélét...mert jó lenne már máson is röhögni... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 mit ér az erő ha nem uralod :D Hát már gondoltam is rá, hogy veszek tőled vezetési leckéket... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 mit ér az erő ha nem uralod :D "ilyet má ment az autó csak nem velem:DDDDDDDDDDD" :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Hát aért van némi vita a KOE körül...néminemű szabálytalansággal kapcsolatosan..gumik, meg miegymás...elvileg ne lehetett volna cserélni gépátvétel után...és erre volt több példa is... Ha kifolyik valami a pályára az autóból autómatikus kizárás...nem a Corvette, mert az már utána volt...hanem volt a KUKI Honda, amiből folyt a benzin... :D az r5böl is ömlöt valami, kb olyan volt mintha vizes coolerrel ment volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 anti nem adod nekem ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 anti nem adod nekem ? :D 300, és gyári kerekkel viheted... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Amúgy ez az... Jó a színe :D Képezld, hogy egy dumálós GPS kütyü, egyfolytában csak ezt mondja a Subaruban..."Újraterverzés...újratervezés..."... :D Biztos nem ütötted be nagyon a fejed? :D Azéé nagy mákod volt, ecsém... jó hogy így megúsztátok :D lehet miatta történt mert balszerencsét hozott :D Jah... nekem is mindig a csajok hozzák a balszerencsét :D Képzeld ha egy testfestett csaj ült volna melletted... mekkora esés lett volna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts