coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 megfogni...tény, hogy ság volt amit csináltam úgy ahogy volt....de inkább így mint valahol forgalomban... Ez így van...sokkal jobb a pusztában,mint az utcán....Ezt mondtam neked mikor a senit megvetted,és első nap már nálunk is keresztbe nyomtad....Legalábbis próbáltad :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 na b+....most olvastam vissza timeslip-en....kemény :D annyira kár érte :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Amúgy ez az... nagyon zsir :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Amúgy ez az... Ez így képen tényleg nagyon szép....de sose fogom megérteni hogy a japánok hogy tudnak ilyen ronda belsőt tervezni :D ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 na b+....most olvastam vissza timeslip-en....kemény :D annyira kár érte :D :D :D Mennyire tört össze Anti ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Ez így képen tényleg nagyon szép....de sose fogom megérteni hogy a japánok hogy tudnak ilyen ronda belsőt tervezni :D ..... Fólia... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 :D Mennyire tört össze Anti ? Pár hozzászólással elöbb írtam... géptető, zárhíd, lámpa, moci...a hátulja hibátlan... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Pár hozzászólással elöbb írtam... géptető, zárhíd, lámpa, moci...a hátulja hibátlan... :D Csak lakatolni kell :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Csak lakatolni kell :D :D :D eddig is csak azt kellett volna :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Pár hozzászólással elöbb írtam... géptető, zárhíd, lámpa, moci...a hátulja hibátlan... :D Nem figyeltem eléggé :D Amúgy meg egy hüle állat vagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 eddig is csak azt kellett volna :D :D tudtam, hogy nem szabad sem fényezni, sem megcsinálni a hátulját... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Nem figyeltem eléggé :D Amúgy meg egy hüle állat vagy :D Hát mókás volt 100 felett keresztbecsapni...már gondoltam is, hogy megyek a kövi driftre...de kihagyom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Hát mókás volt 100 felett keresztbecsapni...már gondoltam is, hogy megyek a kövi driftre...de kihagyom... :D Kipakolt ótóval 100al ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Kipakolt ótóval 100al ? :D Százzal? Ugyan már, hova gondolsz? Azt írta: száz fölött! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Az a szerencse hogy magadat nem csuktad össze! Fel a fejjel ha esetleg lógatnád bár nem vagy olyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Százzal? Ugyan már, hova gondolsz? Azt írta: száz fölött! :D :D P Csabival, amikor beszélgettem, ő azt mondta másként képzeli az ő koncepcióját ugyenerre az autóra. Lesz benne cső, ha hibázna :D Antinak nagy mákja volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Ez így képen tényleg nagyon szép....de sose fogom megérteni hogy a japánok hogy tudnak ilyen ronda belsőt tervezni :D ..... Azt nem tervezték. Belerakták ami a polcon volt, ez azért került ilyen motorral utcára h meglegyen az eladott példányszám ami a wrc induláshoz kell. Aztán észrevették, hogy pénzt is lehet keresni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 P Csabival, amikor beszélgettem, ő azt mondta másként képzeli az ő koncepcióját ugyenerre az autóra. Lesz benne cső, ha hibázna :D Antinak nagy mákja volt :D Jelen esetben a cső nem sokat segített volna....Az eleje így is úgy is össze törik....Ha meg azt nézzük hogy az még 150 bukó lett volna akkor jó hogy nem volt benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Aztán észrevették, hogy pénzt is lehet keresni vele. Na itt kellett volna újra tervezni :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 P Csabival, amikor beszélgettem, ő azt mondta másként képzeli az ő koncepcióját ugyenerre az autóra. Lesz benne cső, ha hibázna :D Antinak nagy mákja volt :D Én még okés...de szegény Detti anyukája írtózik az autótól...4X volt már csúnya balesete...most mellettem is kapott a feelingből...de nagy gond nem lett, gyorsan beszaladt főzött egy kávét amig mi felnyitottuk a géptetőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Én még okés...de szegény Detti anyukája írtózik az autótól...4X volt már csúnya balesete...most mellettem is kapott a feelingből...de nagy gond nem lett, gyorsan beszaladt főzött egy kávét amig mi felnyitottuk a géptetőt... Ott ült melletted?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Na itt kellett volna újra tervezni :D :D :D Képezld, hogy egy dumálós GPS kütyü, egyfolytában csak ezt mondja a Subaruban..."Újraterverzés...újratervezés..."... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Én még okés...de szegény Detti anyukája írtózik az autótól...4X volt már csúnya balesete...most mellettem is kapott a feelingből...de nagy gond nem lett, gyorsan beszaladt főzött egy kávét amig mi felnyitottuk a géptetőt... áááááá nemmondod, hogy egy félős, balesetezős nőt elvittél csapatni?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Ott ült melletted?????? aha...Lelkiismeretfurdalásom is van...bár jól elhülyültük, hogy itt volt a lehetőség, és nem sikerült megoldani az anyóskérdést... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 áááááá nemmondod, hogy egy félős, balesetezős nőt elvittél csapatni?? :D nem mondom...tetszett neki amúgy... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts