Xray Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 húha... Ez nem hangzik valami jól... Holnap ha arrajárok benézek az opelszervízbe és megkérdezem hogy mennyibe fáj egy olyan szelep... :D sztem hororr lessz készülj lelkileg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 húha... Ez nem hangzik valami jól... Holnap ha arrajárok benézek az opelszervízbe és megkérdezem hogy mennyibe fáj egy olyan szelep... :D nem szelep .. hanem egy elektromos motor szerü izé és van itthon asszem jo is mert amikor a kocsiba volt nem volt hiba jelzés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 vannak türelmes unatkozo emberek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 kész van ember a szekérrel ennyi lett a motor tér nem vitte tulzásba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 nem szelep .. hanem egy elektromos motor szerü izé és van itthon asszem jo is mert amikor a kocsiba volt nem volt hiba jelzés és mennyi pénzért válnál meg tőle? Persze csak ha jó... Nincs kitöltve a lakhelyadatod, nemtudom hogy mennyire lenne bonyolult az eljuttatás... nameg ki tudja ezt nekem kicserélni... Ez itt a nagy kérdés... Ezt a motort már nem szeretném rábízni mezei szerelőkre... az 1.6os még nem volt ilyen bonyolult... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 kész van ember a szekérrel ennyi lett a motor tér nem vitte tulzásba http://i147.photobucket.com/albums/r281/ro...03/IMG_8120.jpg Semmi fölösleg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 ennek is 3 lábú a mikorkapcsolója.... csak nekem nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Széééép...viszont az a kipu.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Széééép...viszont az a kipu.. :D viszont mindkét oldalt füstöl és nem csak dísz :lol: és ki van égve a rendszámtáblavilágítás is.....fujjj ez igy vállalhatatlan :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Azér irtam az smst mer nem akartalak reggel nyolckor felébreszteni hacsak nem keltetek fel magatoktól ill Pista esetében még nem feküdtetek le esetleg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Le volt halkítva a telefon úgyis :D Hát 8kor még hiába kerestél volna, előtte egy órával dőltem be az ágyba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Azér irtam az smst mer nem akartalak reggel nyolckor felébreszteni hacsak nem keltetek fel magatoktól ill Pista esetében még nem feküdtetek le esetleg :D Máskor inkább hívjál, akár többször, ha eredményt akarsz elérni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Máskor inkább hívjál, akár többször, ha eredményt akarsz elérni :lol: Főleg ha húzod a lúúúbőrt :D :D és halkra van téve a telefon! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Itt a megoldás a gumiproblémámra :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Itt a megoldás a gumiproblémámra :D :D Beszarás! Szegény kölyök csak a gumit akarja eladni, errefel a sok okos micsoda herce-hurcát csinál belőle! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 és igen. a gumis hirdetésben a fő offmester a kedvencem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Az a férfinemiszerv, aki aládtett olyan nagyon hülyén, hogy még ő került szarba? Na igen, ilyen a CS. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 mittomén mit tett, de neki szóltam be, és után jött a banán. Aztán valaki más vette le. De már régen vót, tán igaz sem vót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Igaz volt az, én még emlékszem rá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 ...Amúgy meg kicsit csalódtam a toyo proxisba :D Ez már a T1R? Mi a baj vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 az én TC-m sem működik... először zavart mostmár nem igazán... bár pénteken mikor Csabával gyorsultunk akkor gondolt egyet és működött, le is szabályozott ... hogy ....&#&@!... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 bár pénteken mikor Csabával gyorsultunk akkor gondolt egyet és működött, le is szabályozott ... hogy ....&#&@!... :D Menni kellett volna mégegyet. Kocsival minden ok most? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 az én TC-m sem működik... először zavart mostmár nem igazán... bár pénteken mikor Csabával gyorsultunk akkor gondolt egyet és működött, le is szabályozott ... hogy ....&#&@!... :D a sokkal xarabb oldalrol mentél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 a sokkal xarabb oldalrol mentél :D Ott van jó oldal? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts