Xray Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 pedig én nyomtam amennyire lehetett, vagy még talán jobban is, asszem a képen is látszik ;) http://astragsi.extra.hu/P4130054.JPG :D :D :D Téllegenyire nyomtad??? és a padlólemezről nincs kép??? :D :lol: gondolom kifelé domborodik mint egy vájling :D :D Hol kellet enyire tolni neki csak nem összeakadttál valakivel egy piros lámpánál??? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Téllegenyire nyomtad??? és a padlólemezről nincs kép??? :D :D gondolom kifelé domborodik mint egy vájling :D :D Hol kellet enyire tolni neki csak nem összeakadttál valakivel egy piros lámpánál??? :D nincs ellenfél :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 nincs ellenfél :D :D :D Hogyne lenne :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Hogyne lenne :D :lol: :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 nincs ellenfél :D :D :D ellenfél mindíg van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 nincs ellenfél :D :D :D Psze hogy nincs a pirosnál ugy is utol éred nem?? :D :D Mácsak azkéne hogy rávésed hogy 1.4i aztán lenne ám szájtátósdi :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 A új lámpáim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Ott áll melletted :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Ott áll melletted :D :D http://www.kepfeltoltes.hu/080413/11480176...ltoltes.hu_.jpg ki nyert ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Ott áll melletted :lol: :D maradjunk annyiba h mögöttem :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Nekem voltak jobb ideim,de nagyon kicsivel......de egyszer se sikerült elöbb beérnem a célba...Mindíg elaludtam a rajtnál :D :D :D Nagyon jól halad Lanti kocsija...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Nekem voltak jobb ideim,de nagyon kicsivel......de egyszer se sikerült elöbb beérnem a célba...Mindíg elaludtam a rajtnál :D :lol: :D Nagyon jól halad Lanti kocsija...... :D ment a kocsim 15,601 csak nem velem de hála coupenak :D :D Amugy nekem 15,660 sikerült menni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 A haza felé vezető út többet ért mint az egész nap...Kicsit kiégettem a kipufogót :D Sokkal szebb lett a hangja,meg érzetre jobban is ment.....Kicsit el volt lustulva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 ment a kocsim 15,601 csak nem velem de hála coupenak :D :D Amugy nekem 15,660 sikerült menni :D Lett volna az jobb is,csak többet kellett volna mennem.....De nem akarom hogy nálam menjen tönkre :lol: Amúgy meg kicsit csalódtam a toyo proxisba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 A haza felé vezető út többet ért mint az egész nap...Kicsit kiégettem a kipufogót :D Sokkal szebb lett a hangja,meg érzetre jobban is ment.....Kicsit el volt lustulva :D nagyon zsir volt a hazaút :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 nagyon zsir volt a hazaút :D :D Ma én is autózgattam kicsit kikormoltam :D 210 et mentem ma BF goodrich gumákkal cool volt nekem is szép őzike barna lett a kipuff és a motor is fiatalodott a fogyasztás nemérdekelt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 A új lámpáim. Elég zsír ez a lámpi, csak szerintem indexre tényleg találj ki valamit, mert fehérrel nem lesz az igazi....szerintem, De ugyis meglátod majd... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Gratula srácok a komoly bulihoz, gyönyörűek vagytok :D Reggel lementünk Balcsira (ezért irtam smst Gabi meg Pista mer kellett volna olaj) vitorláztunk egyet aztán most este eljegyzési vacsira kifizettem a fizumat úgyhogy mától villamossal járok és bulizni se megyek sehova. Na persze ott még nem tartunk :D :D Kiderült hogy Soltvadkertre is lehet tudok menni bár ennek lehet kevesebben örültök mint akik most emiatt visszamondják :D Csabi f.sza az a lámpa, mikor kapod meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Telefonálhattál volna, van nálam 8 liter Magnatec :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Van nálam is pár liter meta :D Örülünk hogy jössz, csak majd ne legyél túl aggresszív! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 A kipörgésgátlót hogyan kellene tulajdonképpen kapcsolni? Gondolom menet közben nem lehet ki és be kapcsolni... Állóhelyzetben behúzott kézifékkel vagy ilyesmi? Az a furcsa hogy beindítom a kocsit, elindulok vele és olyan 2-300m után gyullad fel az ETC lámpa a műszerfalon... Tehát elméletileg az elindulás pillanatában működik, csak valamiért kikapcsol magától... Nem nagyon értem. Ma szereltem az autóhifit a kocsiba és turkáltam a motortérben is, járó motornál figyelmes lettem egy kis zajra... Azthittem hogy a hengerfejben csörögnek a szelepek vagy ilyesmi... De jobban utánnanéztem és rá kellett jönnöm hogy az SFI doboz alatt valami kis fém kallantyú mozog ide-oda és az adja ezt a hangot... Ez vajon normális? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Az lesz az ETC szabályzószelep, és az van kifeküdve, azért is ad hibajelzést menet közben. ezt mondtam neked korábban is. típushiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Az lesz az ETC szabályzószelep, és az van kifeküdve, azért is ad hibajelzést menet közben. ezt mondtam neked korábban is. típushiba. ahaaaa... Szal elvileg azt a szelepet kell rajta kicserélni és akkor fog működni az ETC? Karajság... Kábé mennyi lehet egy ilyen dolognak a cseréje? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Újban iszonyat lehet, bontottban pedig nem találsz jót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Újban iszonyat lehet, bontottban pedig nem találsz jót :D húha... Ez nem hangzik valami jól... Holnap ha arrajárok benézek az opelszervízbe és megkérdezem hogy mennyibe fáj egy olyan szelep... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts