Atommanó Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Én most egy komolyabb cikken okoskodom, ami a generálról szól képekkel megspékelve... :wink: Képek vannak dögivel szerintem, de azt mondtad, hogy te felhagysz evvel, és csináljuk Aztec-kal... De ahhoz kéne valami elérhetőség nem??? Üdv.: Atommanó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 hajrá! a 7végén kedvesem egerben lesz végre lesz 3time autót mosni és tsai. a leírást is megcsinálom :) és akkor mehet a dolog! @Hemi! S ha csak külsös emberrel tuom leintézni, bannerért pl cserébe az mehet? mert nem akarok kapásból kompetenciatúllépéssel indítani :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2005 Én most egy komolyabb cikken okoskodom, ami a generálról szól képekkel megspékelve... :wink: Képek vannak dögivel szerintem, de azt mondtad, hogy te felhagysz evvel, és csináljuk Aztec-kal... De ahhoz kéne valami elérhetőség nem??? Üdv.: Atommanó :wink: Felhagyok vele így igaz. Személyes mikor lenne jó nektek jővő héten?? Viszont Aztec ígért egy tárhely rész a képeitek számára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 olvass a sorok között mester :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2005 olvass a sorok között mester :idea: Szerintem megoldható a banner. Na én OFF LINE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Hemi! Nekem Kedd szerda csütörtök bármikor jó... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Né mánnnnnnnnn. Kess megint új kocsid van ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 OFF: Atommanó, írtam Neked mailt a gsi -s címre! Válaszolj lécci, köszi! On Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Holnap megkapod, amúgy egyszerűbb lenne ha felhívnál.. :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Hívnálak, ha nem félnék, hogy zavarok. :oops: Megha tudnám a számod, csak kábé 2 hónapja elszállt a telefonom, :evil: :evil: :evil: azóta gyűjtögetem újra. A névjegykártyán, amit adtál, a régi számod van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Azért próbáls csak meg azt a régi számot, mert az az új is... :wink: Amúgy hívj nyugodtan, nem zavarsz...ha mégis akkor úgysem veszem fel.. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy akinek Astra GSi-je van, esetleg megvan-e a kocsi kézikönyve? Tulajdonképpen a kocsi pontos rajzára és a méreteire lenne szükségem és nagyon megköszönném, ha valaki lenne olyan szíves és közzé tenné itt vagy esetleg egy weboldalon az anyagot! Erre azért van szükségem amúgy, mert le szeretnénk modellezni az autót egy-két autós játékba, ugyanis sehol sem találok Astra GSi modellt, és ugyebár nem is nagyon volt ez a típus egyetlen autós játékban sem! Előre is nagyon szépen köszönöm szívességeteket, és válaszotokat várom ide, ebbe a topikba. Üdv, Lengyel Tamás Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Szép és nemes szándék, támogatni kell. Holnap előkeresem, mert nekem megvan. (Elméletileg). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy akinek Astra GSi-je van, esetleg megvan-e a kocsi kézikönyve? Tulajdonképpen a kocsi pontos rajzára és a méreteire lenne szükségem és nagyon megköszönném, ha valaki lenne olyan szíves és közzé tenné itt vagy esetleg egy weboldalon az anyagot! Erre azért van szükségem amúgy, mert le szeretnénk modellezni az autót egy-két autós játékba, ugyanis sehol sem találok Astra GSi modellt, és ugyebár nem is nagyon volt ez a típus egyetlen autós játékban sem! Előre is nagyon szépen köszönöm szívességeteket, és válaszotokat várom ide, ebbe a topikba. Üdv, Lengyel Tamás Én is csak támogatni tudom a dolgot, vagyis csak tudnám, mert én sajna nem rendelkezem ilyesmivel... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Nézz körül a www.opel-magazin.hu oldalon. A letöltések menü alatt találhatók kézikönyvek,katalógusok,prospektusok.Remélem vmelyiket használni tudod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Kadett digitális müszerfal kompletten jeladókkal együtt mennyit ér.??? Vagyis volna egy kompletten ,hogy volna -e rá érdeklődő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Szerintem 15000,- az reális érte most, én anno 10000,- vettem a D-Kadett-be jeladót meg sz@ré hugyé lehet venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Szerintem 15000,- az reális érte most, én anno 10000,- vettem a D-Kadett-be jeladót meg sz@ré hugyé lehet venni. És GSi Astrához is lehet ilyen műszerfalat kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Hát bele lehet farigcsálni... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 nekem inkább azt mondjátok meg ki volt az 1 fehér gsivel aki dudált nekem péntek éjjel újpesten :?: :?: :?: :?: én visszadudáltam volna csak nincs dudagombom :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 én visszadudáltam volna csak nincs dudagombom :) :D el kellene kezdeni megállni az autokönnyítés projektben, nem ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 ez már többször eszembe jutott. -mikor a rendőrnnek magyarázkodom, hogy nehéz a 3szög... -mikor keresem az emelőt (közben el is lett vesztve) -mikor ködlámpát kapcsolnék -mikor a 30kgos mélynyomó hátul táncot jár -mikor 2 szép nőt látok az éjjeli buszra várva.... szal tavasszal fokozottan ugyan de visszapakolom a cucokkat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 para esetén nem tucc dudalni met nincs egy 5 dekás gombod de a 30kilos melynyomo elfer :) :vállveregetés: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 ez már többször eszembe jutott. -mikor a rendőrnnek magyarázkodom, hogy nehéz a 3szög... -mikor keresem az emelőt (közben el is lett vesztve) -mikor ködlámpát kapcsolnék -mikor a 30kgos mélynyomó hátul táncot jár -mikor 2 szép nőt látok az éjjeli buszra várva.... szal tavasszal fokozottan ugyan de visszapakolom a cucokkat :) Gergő a kresz cuccok azért nálad lehetnének, nem tudhatod mikor lehet rájuk szükséged :roll: Könnyebb autót tudom támogatni egy "virslikerékkel" 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 a dudagomb speciel azért hiányzik, mert amikor sietve szereltük be a kormányt akkor arra már nem maradt ídő :wink: és a dudagombot meg nekiadtam egy naondrága barátomnak, mert rágerjedt mikor ett ő is sportkormányt :ejnye-bejnye_nem_veregetjük_a_gsis_kollegák_vállát: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts