Lanti Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 meg ezt talan hayabusa talan a legérdekesebb mikor a másik megy 250körül és ő egykerekezve elhuz mellette.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 NA ma vettem a Bociba új lámpákat előre. Gyári Irmscher sötétített. 2 hét múlva itthon is lesz, már alig várom, remélem az elektromos állítás egy az egyben át megy rája majd, bár ha nem nem fogok sírni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 ez brutál Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Hogy megtekeri a kezében a vasat,amikor cipőzni kezdi neki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 hm........... :D esetleg... :D talán... :D ki tudja... :D :lol: :D :D Nekem ilyesmi v. pedig ilyesmi az álmom. Valszeg mind2 álom is marad...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Na ez aaazzz eztláttam, valóban! :D thx zocsa :D 2 hete vettem meg ezeket a felniket ettol a sráctol :D bocs :D régi a hirdetés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 2 hete vettem meg ezeket a felniket ettol a sráctol :D bocs :lol: régi a hirdetés Biznisz??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Bubububububuuuu....meg különben is fel kell adni az elveket egyszer...már ami az 5 lityit illeti... :lol: az a sárga amúgy nagyon bejööön... :D Ja és ne gyertek a "De ez 20 litert eszik..." dologgal...leszarom... :D bubububububuuuuu bububububububububububutaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 És mégis hogy???Tesznek bele egy 8-ik meg 9-ik fokozatot??? Meg gondoljatok bele, hogy 400 felett már milyen erő hatna...nem hiszem, hogy ezt így ilyen egyszerűen meg lehet oldani...Én mentem a GSI-vel 260 felett...az ablaktörlők elállnak, dobál a szél...brutkó...para...nem 400 felett...szerintem nem reális... :D még jó hogy a gyikkantót nem lógattad ki közben, képzeld, az hogy elállt volna... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 még jó hogy a gyikkantót nem lógattad ki közben, képzeld, az hogy elállt volna... :D Ne késsetek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 késelek? mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 késelek? mi? :D És persze gyertek el értem :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 borotválkoztál rendesen? :D nem sejhajra gondoltam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 És persze gyertek el értem :D :D :D Akkor Te se késs... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 borotválkoztál rendesen? :D nem sejhajra gondoltam! :D Most készülök belefeküdni egy kád gyantába... :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 késelek? mi? :D Nem a nevedet kérdeztem... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 borotválkoztál rendesen? :D nem sejhajra gondoltam! :D Nem ,de fográsznál voltam :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Nem ,de fográsznál voltam :D :D :D ajajjj...akkor jön a kopasz mikulás verzió??? :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 ajajjj...akkor jön a kopasz mikulás verzió??? :D :D :D Neeeeem, csak finoman nyírbált meg :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Neeeeem, csak finoman nyírbált meg :D :D Jóóólesett miiiii... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 hőlégfúvóval szedte le a javát, a többit meg lesmirglizte... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 ajajjj...akkor jön a kopasz mikulás verzió??? :D :D :D hahahhaaha :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 hahahhaaha :D :D :D Na mi van bepálinkáztál már ? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Na mi van bepálinkáztál már ? :D :D Húúúú erről jut eszembe... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Húúúú erről jut eszembe... :D :D Nagyonhülye. Nehogy józanon gyere :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts