Sörös Sanyi Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 egyébként mi a baj az ódival ? Hogy se nem Opel, se nem Bububu. :D
Xray Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 Hogy te milyen vagy? :D Ne feledd,hogy Hondásbol kupáltad ki magad. :P ;) :D Kedves Tamás :D :D Ez így igaz , de nem a kocsi márka itt a lényeg ,,,, itt a tuningolás csínja binja :D :lol: ezt csak azért tettem be hogy ha egy ilyen gépsas álvahagy a pirosnál tudd miből van az a sok lóerő :D :D
Atommanó Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 egyébként mi a baj az ódival ? Ha kicserélem a vezérlést akkor tulképp semmi...csak meguntam... :D :D :D
Gelko Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 Ha kicserélem a vezérlést akkor tulképp semmi...csak meguntam... :D :D :D bazz végre kimeri ezt valaki mondani :D nekem még sose sikerült :lol:
Zsoltee Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 Kedves Tamás :D :D Ez így igaz , de nem a kocsi márka itt a lényeg ,,,, itt a tuningolás csínja binja :D :D ezt csak azért tettem be hogy ha egy ilyen gépsas álvahagy a pirosnál tudd miből van az a sok lóerő :lol: :D Tomit nem hagyja állva egy Suzuki sem a lámpánál... Annál azért tapasztaltabb vezető... :D
Xray Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ dehogy... csak 160nál mintha tvsopos maszírozó gépbe kapaszkodtam volna. :D :D :D :lol: :D Tegnap voltam én is gumisnál csak a centírozás + súly 3000FT volt ehhhh :D
Zsoltee Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 :D :D :D :lol: Tegnap voltam én is gumisnál csak a centírozás + súly 3000FT volt ehhhh :D Nekem 4kereket 2ezeré centíroztak. :D :D
Xray Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 Nekem 4kereket 2ezeré centíroztak. :D :lol: sok súly kellet az enyére a hülye F.asz haverom leszedtte rutinból ami rajtavolt :D :D :D szal mondtam neki jössz egy rekesz sörre vazze! Amúgy cakli pakli 6000 volt 4 le fel és gáz bele! Node enyi az ár :D ez nemsok csak mikeresünk szarul!
Xray Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 Tomit nem hagyja állva egy Suzuki sem a lámpánál... Annál azért tapasztaltabb vezető... :D Tomi lehet ügyes ha egy iylen sas 240 LE akkor tökmindegy a légbeömlőknek is köszönhetően a nyomábasem érhet :D :D ÉRTSED MÁ A VICCET BENNE B.ASZKI! :D :D :lol:
Zsoltee Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 Tomi lehet ügyes ha egy iylen sas 240 LE akkor tökmindegy a légbeömlőknek is köszönhetően a nyomábasem érhet :D :D Suzukiparkolóban van egy pár hasonlóan felszerelt személygépjármű, ha ügyes vagy és van hozzá szerszámod 1000Le-t össze lehet kaparni úgy hirtelen. :D Egyébként most vett a Kádéttrá szpoileres csomitartóajtót. Gondolhatod hogy nem csak dísznek kellett. :D
Tápiószecső Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 hm........... :D esetleg... :D talán... :D ki tudja... :D Soha nem láttam még a kereklámpás subaruról előről úgy beállított fotót, hogy az tetszett is volna. A kékek itt is rondák, de a sárga az valami gyönyörű, úgy ahogy van.
Xray Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 Suzukiparkolóban van egy pár hasonlóan felszerelt személygépjármű, ha ügyes vagy és van hozzá szerszámod 1000Le-t össze lehet kaparni úgy hirtelen. :D Egyébként most vett a Kádéttrá szpoileres csomitartóajtót. Gondolhatod hogy nem csak dísznek kellett. ;) Nyilván való hogy 1000 LE 30 perc séta utána a tecsóba összelehet pakolni fillérekből :D :D :D Csodálod hogy nagyobb tuningcégek tönkremennek mikor máshol bagóért mondjuk 1500Ft ért akár 100-150 LE t összetud szedni és nemkell szétszedni a kocsit hisz a Tuning Plug and Play csak főkő ragasztani és mehet a kocsi a padra mérni! :lol: :D :D :P
Sonique Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 Örülünk, hogy felkeltél... :D :D :D felkelni ? az hajnal 04:20 kor volt
Sonique Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 ...amúgy Coupéval mind a ketten úgy emléxünk, hogy 262-t mondtál, hogy mi annyi körül mentünk, Te meg 270 körül...de végül is tök8... :D 26---- valamennyi volt ezt tituláltam 260nak aszem 268,5 te meg 25-- velemennyi ... de mivel rég volt nem emléxem pontosan
Sonique Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 Mi ez?? Falusi heggesztő tanfolyam??? :D :D 5db ból autó ??? Jah tudom Lego :D :D :D Hát gartulálok annak aki iylennek neki áll! Sonique ahogy látom ma sem vagy jobban mint előző napokban , kicsit lazíts ne stresszelj ennyit vazze árt az egészségnek! :lol: :D hat heggesztö tanfolyamnek nem mondanam ... mivel elég korrekten minden a gyari pontheggesztésnél van megbontva és ez csak 2 auto 1 cali és 1 gsi
Sonique Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 hm........... :D esetleg... :D talán... :D ki tudja... :D :lol: :D :D én meg ilyet nezegettem ezen én is algondolkodtam most igy hirtelen esetleg...
J0hnny Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 Szerintem Antinak még agyalni kellene a szinen,mert a matt fekete szerintem túl snasz.Ok a matt,de valami más kellene,nem fekete. Pl nekem ez a bézs matt bejön. :D
Atommanó Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 Matt narancssárga matt fekete kombó lesz...az arányt mintát még nem tom...meg azt sem, hogy mikor lesz megcsinálva...lehet az is, hogy soha... a kék subi amit Sonique is meg én is linkeltem, az nincs rossz áron egyébként... :D
Atommanó Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 Te ebből a Kadiból hova lett a hűtőőőő... :D
Sonique Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 Matt narancssárga matt fekete kombó lesz...az arányt mintát még nem tom...meg azt sem, hogy mikor lesz megcsinálva...lehet az is, hogy soha... a kék subi amit Sonique is meg én is linkeltem, az nincs rossz áron egyébként... :D hat a narancssárgához kocsi is kell mondjuk egy ilyen :D
opel16v Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 nem 400 felett...szerintem nem reális... :lol: szerintem igen :D 6: kb 10 000 nél fekszik ki a mutató 220-on.. onnan küzdi fel magát 11 100 ra kb.. ennyire hosszú lenne a hatodik? :D Az mph :D És ha kipróbálod a saját autódon, hogy 5-ben mennyit jelent ha 5000-ről 6000-re megy a fordszám, és azt megszorzod kb kettővel... kijön a sebességkülönbség ott is :D
Lanti Elküldve Április12, 2008 Elküldve Április12, 2008 meg ezt talan hayabusa talan a legérdekesebb mikor a másik megy 250körül és ő egykerekezve elhuz mellette.. :D
Recommended Posts