mackosajt Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 őőőő Ez az én statom?? :D :D Ekkora pofám van?? :D :D Szeretek fórumozni Itt meg főleg! Igaz néha becsúszik pár balul elsütött HSZ de attól még jóérzemmagam itt! :D :P igen, a tiéd. :lol: Ilyen tempóban szerintem Anti felkötheti a gatyát, mert évvégére igencsak veszélybe kerül az OFF-Mester címe. Pláne ha Gabi is belehúz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Pláne ha Gabi is belehúz. :D Abban nem lesz hiba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Abban nem lesz hiba :D Ismét egy velős, tartalmilag lényegretörő, a topic témájához szorosan kapcsolódó, a téma lényegi részét picit homályosabban látóknak hatalmas segítséget nyújtó hozzászólással gazdagította Gáborunk hozzászólásainak számát. :D (Mondjuk ezzel most én is. :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 ....a viper hirdetéseket véztem.... MINEK ? :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 MINEK ? :D :D :D :lol: már mielőtt megnyitottam a hsz-ed tudtam h enekm fox beszóni megint... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 már mielőtt megnyitottam a hsz-ed tudtam h enekm fox beszóni megint... :D :D Értékeld, hogy értékellek, különben nem csinálnám ezt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Értékeld, hogy értékellek, különben nem csinálnám ezt :D szoval azért néztem vipert mert gyerekkori álmom, amit a kamaszkori első autóm felváltott egy 205 gti -re, és most nehéz a döntés.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 szoval azért néztem vipert mert gyerekkori álmom, amit a kamaszkori első autóm felváltott egy 205 gti -re, és most nehéz a döntés.. :D :D :D Ültél már Vájperban ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 :D Ültél már Vájperban ? vittek is vele csak akkor 10éves voltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Oks, indítottam egy topicot az egyéb találkozóknál, szerintem nem is leszünk majd nagyon többen... :D oké meglesem , de most rohanok jah 4 felni centír+ 1defekt 4 kerék lefel 6000FT :D hihetetlen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Csak úgy kérdezem...még nem bizti, hogy lesz kedvem menni...de este 9 kút? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Sztem csak irigykedett zsolesz autójára :D :D Nem irigykedem.Elég nekem a ződ.LE-ileg, meg kihasználtság szempontjából kedvezőbb az 5 ajtó.Szépnek meg szép, és csak néhány apró módosítás kell, hogy valamilyen szintem GSi felszereltségű legyen.Ez főleg a futóművet érinti, és a 7végén neki is látok a módosítások végrehajtásának.Első stabrúd csere.Aztán majs szépen sorban tovább, ahogy van keret rá, ill. tudok alkeszt szerválni..... Miondenesetre ezt is sokan benézik, dehát ki van írva a hátuljára hogy 2.0 és hogy 16 Volt! :D Ez nem csak dísz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 ill. tudok alkeszt szerválni..... Én, én, én! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Csak úgy kérdezem...még nem bizti, hogy lesz kedvem menni...de este 9 kút? Még sose volt olyan hogy nem. Én is kint leszek és mivel lefújtam a Balcsit holnapra talán még a szigetre is kinézek a sok k5sög közé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 ill. tudok alkeszt szerválni..... Én, én, én! :D Tudtam,hogy megszólal az érintett! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Mi az a BEO? Na ez se vót katona! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Nem merem megzavarni...már egész jól megtanulta, hogy nem szabad a szünetmentesre dugni a porszívót.......ha összezavarom kezdhetjük az oktatást előlröl :D Eltudom képzeli az oktatási módszereid! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 ex ne xe Ez de szép má'! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 vittek is vele csak akkor 10éves voltam :D http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=8832947 Ilyennel? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Nem irigykedem.Elég nekem a ződ.LE-ileg, meg kihasználtság szempontjából kedvezőbb az 5 ajtó.Szépnek meg szép, és csak néhány apró módosítás kell, hogy valamilyen szintem GSi felszereltségű legyen.Ez főleg a futóművet érinti, és a 7végén neki is látok a módosítások végrehajtásának.Első stabrúd csere.Aztán majs szépen sorban tovább, ahogy van keret rá, ill. tudok alkeszt szerválni..... Miondenesetre ezt is sokan benézik, dehát ki van írva a hátuljára hogy 2.0 és hogy 16 Volt! :D Ez nem csak dísz! :D Szerintem Xray arra gondolt hogy az a srác irigykedett a verdámra... Nem Te. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Szerintem Xray arra gondolt hogy az a srác irigykedett a verdámra... Nem Te. :D Én nem is.Régebben igen.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=8832947 Ilyennel? :D :D :D Látom, készül a racsing tím a következő szezonra. Ez lesz az edzőautód ? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Csak úgy kérdezem...még nem bizti, hogy lesz kedvem menni...de este 9 kút? Néééémááááá. Nem gyilkoltátok le egymást hazafelémenet ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=8832947 Ilyennel? :D :D :D :D :lol: Nézted a többi képet? Tök fullos. Navi, stb. benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Szerintem Xray arra gondolt hogy az a srác irigykedett a verdámra... Nem Te. :D Igen ígyvan nem warwolf hanem a csóóóka :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts