Zsoltee Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Főleg ennyiért......Mondjuk kétségtelenül ritka, de jó ha ér 150e.ft-ot..... Ma láttam egy 5ajtós Astra-t, 2.0 16V volt a hátuljára írva... Aztán amikor meglátta hogy jövök elkezdett mutogatni a kocsiban, ültek még mellette 3man mindenki nézett hátra a srác meg lehúzódott és indexelt hogy előzzem meg... Lehet meg akarta nézni a hátulját is a kocsimnak vagy nemtom... utánna meg követett amíg arra jött amerre én. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Ma láttam egy 5ajtós Astra-t, 2.0 16V volt a hátuljára írva... Aztán amikor meglátta hogy jövök elkezdett mutogatni a kocsiban, ültek még mellette 3man mindenki nézett hátra a srác meg lehúzódott és indexelt hogy előzzem meg... Lehet meg akarta nézni a hátulját is a kocsimnak vagy nemtom... utánna meg követett amíg arra jött amerre én. :D Nekem is ilyen.De XE-t nem próbálnék be..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Nekem is ilyen.De XE-t nem próbálnék be..... Nem versenyeztünk... Lakott területen belül indexelt hogy előzzek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Nem versenyeztünk... Lakott területen belül indexelt hogy előzzek. :D Látni akarta a gépet hátulról is.Biztos v.mi megszállott volt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Látni akarta a gépet hátulról is.Biztos v.mi megszállott volt! :D Hja lehet... Egyébként az XEV-k jobban mennek mint az XE-k? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Látni akarta a gépet hátulról is.Biztos v.mi megszállott volt! :D Sztem csak irigykedett zsolesz autójára :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 utánna meg követett amíg arra jött amerre én. :D Ez már csak igy szokott lenni :D Jó volt a mai Lurdy végre kint! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Ez már csak igy szokott lenni :D Jó volt a mai Lurdy végre kint! mikor besötétedett villany volt?? Ha igen akkor épp dolgozom :D :D Jónektek énmeg hajtom itt bent a dinamót! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 mikor besötétedett villany volt?? Ha igen akkor épp dolgozom :D :D Jónektek énmeg hajtom itt bent a dinamót! :D Lurdynál kint azt csinálják a lámpák hogy idönként (gondolom ha túlmelegszenek) kikapcsolnak majd egy idő után (gondolom ha kihűltek) akkor nagy nehezen vissza szal valamit nem jól csinálsz Te ott bent :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Lurdynál kint azt csinálják a lámpák hogy idönként (gondolom ha túlmelegszenek) kikapcsolnak majd egy idő után (gondolom ha kihűltek) akkor nagy nehezen vissza szal valamit nem jól csinálsz Te ott bent :D Akkor volt cigiszünetem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 ugyanazt csinálja mint legutóbb... Dinitől kérj egy másik AC relét, csak 1 próba erejéig. Hátha.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 ugyanazt csinálja mint legutóbb... Benyaszűrő esetleg nemlehet??? Nemtom csak tipp! Mondjuk opelen sokkal kultúráltabb az AC mint Hondában volt abban halottam ha nem ment,opelben mégcsak hallanisem lehet csak a relék ha húznak , abból meg nemtom mihúz és mi nem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Akkor volt cigiszünetem :D :D ráb@szol ha nyáron hajnal 1-kor meg 2-kor jön az sms, hogy "sötét van Lurdy parkolóban ülj vissza a biciklire b+" :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 ráb@szol ha nyáron hajnal 1-kor meg 2-kor jön az sms, hogy "sötét van Lurdy parkolóban ülj vissza a biciklire b+" :D :D Majd befogom a BEO-t addíg! :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Mi az a BEO? ááááá 2 takarítónő porszívózik mellettem, nyomják a 2000W-os RaabKarcher porszívókkal, odakint meg elkezdtek építeni egy másik irodaházat és 4 napja azt hallom, hogy takktakktakktakktakk mert törik a követ :D klíma még nics ki kell nyitni az ablakot :D hátezkész :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Mi az a BEO? ááááá 2 takarítónő porszívózik mellettem, nyomják a 2000W-os RaabKarcher porszívókkal, odakint meg elkezdtek építeni egy másik irodaházat és 4 napja azt hallom, hogy takktakktakktakktakk mert törik a követ :D klíma még nics ki kell nyitni az ablakot :D hátezkész :D BEO = Beosztott :D Ha idegesít elvesszük a villanyt tőlük :lol: Csak akkor tesem tudsz melózni! Vagy dobj le egy b@szottnagy radírt a pórszívó elé hátha betesz neki! :D Ha a takarítónő 1 fogú akkor ajánld fel neki ha nem porszívózik megtanítod 1 foggal szotyizni! :D :P Akik meg törik a betont Kiabáld ki nekik,hogy azt üzente nekik a főnök hogy mindenki hazamehet fizetett szabira! ;) Klímára nincs ötletem vagy is van strand öltözet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 radírt? honnan? :D ceruzát sem láttam 6 éve csak az Ikea-ban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 radírt? honnan? :D ceruzát sem láttam 6 éve csak az Ikea-ban :D Akkor nem radírt hanem budipapírt összegyűrsz sokat vizesen :D :D Az csakvan ott nem?? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Akkor nem radírt hanem budipapírt összegyűrsz sokat vizesen :D :D Az csakvan ott nem?? :D :D Mi kemények vagyunk és nem sz@runk be semmitől :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Mi kemények vagyunk és nem sz@runk be semmitől :D :D :D :D :D Akó marad a szotyi oktatás nincs más lehetőség vagy csak csípd el a kábelt az is jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 :D :D :D Akó marad a szotyi oktatás nincs más lehetőség vagy csak csípd el a kábelt az is jó :D Nem merem megzavarni...már egész jól megtanulta, hogy nem szabad a szünetmentesre dugni a porszívót.......ha összezavarom kezdhetjük az oktatást előlröl :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Nem merem megzavarni...már egész jól megtanulta, hogy nem szabad a szünetmentesre dugni a porszívót.......ha összezavarom kezdhetjük az oktatást előlröl :D Hát nálunk is volt sztori mikor a felmosáshoz a generátor tekercshűtővíz mintavételezőből engedtte a melegvizet ami desztvíz :D :D eccercsak jött az alacsony jelzés hát mitlátni azzal mosnak fel! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Anti adott már múltkor egy működő relét... azzal sem indult be akkor... Ma reggel beindult szinte simán... második tekerésre... Létezik hogy valami feltud melegedni annyira hogy ne induljon ez a f@s? A benzinszűrő a motorcserekor szintén cserélve lett... holnap délelőtt rálesünk a szerelőmmel de kétlem hogy bármit találnánk majd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Anti adott már múltkor egy működő relét... azzal sem indult be akkor... Ma reggel beindult szinte simán... második tekerésre... Létezik hogy valami feltud melegedni annyira hogy ne induljon ez a f@s? A benzinszűrő a motorcserekor szintén cserélve lett... holnap délelőtt rálesünk a szerelőmmel de kétlem hogy bármit találnánk majd... nekem egyszer a Boci azt játszotta hogy az egyik lámpa mikor zöldre váltott elindúltam és mikor raktam volna 3ba leállt az egész. Akármit csináltam nem indult. Otthagytam mert siettem a Lurdyba és a mellete lévő utcában állt meg, aztán délután mentünk Dinyvel érte, kiriasztottam és ment. Azon agyaltunk hogy lehet a riasztó szórakozott. Előtte nemsokkal vettem a Balázskától és szar tető szar szigeteléssel volt és nagy esőzés volt előtte este. Lehet beázott a riacs. Előtte is csinálgatott olyat hogy csakúgy elkezdett riasztani meg hasonlók. Azóta már rendberaktam a dolgokat és nem szórakozik semmi a mocin kívűl :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Létezik hogy valami feltud melegedni annyira hogy ne induljon ez a f@s? Tudom, hogy hülyén hangzik, én sem hittem a szememnek elsőre, amikor velem történt, de önindító? Nállam ez úgy nézett ki, hogy meleg motornál lassabban tekerte a motort, és nem indult be. A végefele meleg motor mellett már abszolult nem tekert, és csak szívta le az akksit. Két akkumulátorm volt, az egyik töltőn, a másik a Rekordban, és cserélgettem őket. De ha jól teker az önindító, akkor ez is kilőve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts