Sörös Sanyi Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Akkor ott egy egész zöld hadsereg lehet eldugva ilyen hülyén. Én egy ászt próbáltam ide benyomni, hiába... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 GSI Club Hungary-s matricák nálam vannak...bár már fogytán... :D amúgy 1000 HUF/stck... Ha kimegyek adok Tominak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Megyek ki este, hacsak nem csepeg el az összes olajam amig itt ülök melóban. Igazad van Albi a zöldkari meglett végülis mára csak hát az is pénz volt...a szélvédőm is ugye javításra szorul a kavics felverődés miatt... Jah és egy felnimet görgöztetni kellett volna...minimum... kormányomat akarja valaki ba*ztatni? csak mert akkor kiviszem az újat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 GSI Club Hungary-s matricák nálam vannak...bár már fogytán... :D amúgy 1000 HUF/stck... Ha kimegyek adok Tominak... :D Okés... Utaljam a lét valahova? Küldj egy számlaszámot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Okés... Utaljam a lét valahova? Küldj egy számlaszámot. :D Ne utalgassunk már 1000 HUF-ot...gondolom a Tominál lesz ennyi kp...ha meg nem, majd odaadod legközelebb... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Ne utalgassunk már 1000 HUF-ot...gondolom a Tominál lesz ennyi kp...ha meg nem, majd odaadod legközelebb... :D Oké. Köszönöm szépen. :D GSi clubba leírást és képeket Tomnak kell küldenem ugye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Oké. Köszönöm szépen. :D GSi clubba leírást és képeket Tomnak kell küldenem ugye? :D :D Igen, vagy Lantinak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 :D Igen, vagy Lantinak... :D Nemtudom jelezte-e már valaki de a tagok részletes bemutatkozását nem lehet elolvasni az oldalon... Legalábbis én rákattanok és felugrik az oldal tetejére. Windows XP SP2 és Internet Explorer 7, ha ezzel kiderül valami. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Főnök Accordjának elejét lenullázták, kapott kölcsönautót. ufocivic 1.4. megmutatta milyen, mentünk egy kört, aztán a felétől átvettem. Van benne 990km, na akkor egyes456ezervált456ezerváltrednávisszavált56ezervált de nem történt semmi. Faxnak se kéne egynégyes. Főleg ebből az ufóból. De bejárattam :D Most már mehetek enni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Most már mehetek enni :D Énis éhes vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Albert...gondolj bele, majd 2020-ban ezt is fanolja valami csöves mint mi...azt agyal, hogy facéééé eszi az olajat, mikor minden héten cseréli benne... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Albert...gondolj bele, majd 2020-ban ezt is fanolja valami csöves mint mi...azt agyal, hogy facéééé eszi az olajat, mikor minden héten cseréli benne... :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Albert...gondolj bele, majd 2020-ban ezt is fanolja valami csöves mint mi...azt agyal, hogy facéééé eszi az olajat, mikor minden héten cseréli benne... :D Ez egy csereautó. Én adtam neki először szerinted? Ráadásul nem küldtem el tiltásig. Még ha tájper lenne fanolnák biztos de egy egynégyest nem fognak az hótziher Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Ez egy csereautó. Én adtam neki először szerinted? Ráadásul nem küldtem el tiltásig. Még ha tájper lenne fanolnák biztos de egy egynégyest nem fognak az hótziher Sajan Hondából még az 1.8 sem az igazi :D Talán a 2.2 es VTI az már valami asszem van ekkor benyás moci! Az 1.4 et csinálták Delsol CRX be is nagyon lehelet gyönge az is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Ez egy csereautó. Én adtam neki először szerinted? Ráadásul nem küldtem el tiltásig. Még ha tájper lenne fanolnák biztos de egy egynégyest nem fognak az hótziher ...ezt írd már be a sima F Astra topicba... :D :D :D ...amúgy szerinted a 990 km alatt hány álattal találkozott szerencsétlen ótó??? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Valaki küldje el nekem Lanti telcsiszámát légyszi priviben... Qrva MÁV biztosító... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Nemtudom jelezte-e már valaki de a tagok részletes bemutatkozását nem lehet elolvasni az oldalon... Legalábbis én rákattanok és felugrik az oldal tetejére. Windows XP SP2 és Internet Explorer 7, ha ezzel kiderül valami. :D Írta Hemi a hibajelentősbe, hogy az oldalak frissítése eltüntetett pár hibát, de az a modul, ami akkor működne, az meg besz@rt. Ha lesz rá ideje, megcsinálja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Írta Hemi a hibajelentősbe, hogy az oldalak frissítése eltüntetett pár hibát, de az a modul, ami akkor működne, az meg besz@rt. Ha lesz rá ideje, megcsinálja. :D Jah okés... Akkor nem szóltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Írta Hemi a hibajelentősbe, hogy az oldalak frissítése eltüntetett pár hibát, de az a modul, ami akkor működne, az meg besz@rt. Ha lesz rá ideje, megcsinálja. :D Eza GSI CLUB oldal?? Mart ha igen nálam van az ügy :D Kivan találva a megoldás! És folyamatban van úgyhogy moment Please! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 mindegyik oldal, ahol az a modul volt/van. :D Azt nem tudtam, hogy te is dolgozol rajta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 mindegyik oldal, ahol az a modul volt/van. :D Azt nem tudtam, hogy te is dolgozol rajta. :lol: ŐŐŐ Mediterránon okés minden! :D De én csak GSI szekciót válaltam :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Persze, mert mediterrán teljesen más. :D gsi.opelclub.hu-ról beszélünk ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Nemtudom jelezte-e már valaki de a tagok részletes bemutatkozását nem lehet elolvasni az oldalon... Legalábbis én rákattanok és felugrik az oldal tetejére. tudjuk és sajna nem láccik a megoldás miért lett rossz. Ha minden igaz lesz egy új motorja az oldalnak, de addig bemutatkozás nélkül szívesen felraklak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Persze, mert mediterrán teljesen más. :D gsi.opelclub.hu-ról beszélünk ugye? Igen igen :D Azt elválaltam hogy meglesem milehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 tudjuk és sajna nem láccik a megoldás miért lett rossz. Ha minden igaz lesz egy új motorja az oldalnak, de addig bemutatkozás nélkül szívesen felraklak! Köszi szépen... MSNre tudnál jönni egy kicsit vagy légyszi küldd el a számod priviben... Megszivattak a MÁVnál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts