mélykék76 Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 beirtam google-ba, kidobott pár címet és elkezdtem sorban felhívni őket....ő fölvette, ő nyerte meg a melót és a megtiszteltetést, hogy megérintheti a Fehér Rettenet egy darabját :D egyébként itt van a Pacsirtamező utcában, állítólag reggel viszem, délután hozom.....kb 12K-t mondott.... 12000 ? Hálás. Mások ennyiért spóóóótkormányt vesznek újat, de hármat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 én 2 tucattal kérek olyan áron, aztán darabját adom 8-ért. Na? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 én 2 tucattal kérek olyan áron, aztán darabját adom 8-ért. Na? Ha szerzek valahonnan 4000 Forint /db bármilyen új sportkormányt, akkor kérsz belőle 2 tucattal ? :D Figyelj mit válaszolsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 minőségit csakis. Amúgy szerintem te is tudod, milyen komoly volt az a mondatom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Azért utánnanézek, hogy mennyi a legolcsóbb kormány, amit tudnék lelni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 12000 ? Hálás. Mások ennyiért spóóóótkormányt vesznek újat, de hármat :lol: ja lehet.....felni is van a teszkóban meg olaj is.....azt is megveszi valaki :D de nem én :D közbne bevetetettem mindenféle spec preciziós műszert de meg sem moccantak a csavarok :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 ja lehet.....felni is van a teszkóban meg olaj is.....azt is megveszi valaki :D de nem én :D közbne bevetetettem mindenféle spec preciziós műszert de meg sem moccantak a csavarok :D :D Majd Dini leüti Samuval, amikor bontja el a kocsid :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Csak ott tartana már! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 úgy üvöltöttem miután letettem a telefont, hogy átnéztek a szint másik végéből, hogy kit ölök meg :D :D :D még egy ilyen juzer és letépem az egész kib@szott tetves kormányt a kocsit be beleb@szom a gödörbe amit itt túrnak mellettünk :D f@szomebbeahétbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Inkább nézz ki az ablakon, olyan szépen süt a nap :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Az lemaradt, hogy : mielőtt megölsz valakit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 úgy üvöltöttem miután letettem a telefont, hogy átnéztek a szint másik végéből, hogy kit ölök meg :D :D :D még egy ilyen juzer és letépem az egész kib@szott tetves kormányt a kocsit be beleb@szom a gödörbe amit itt túrnak mellettünk :D Nem teljesen értem az összefüggést. U berö kill da uza' not yo car! Vagy esetleg ugorj át, iszom Veled (is) egy páleszt szívesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Nem teljesen értem az összefüggést. U berö kill da uza' not yo car! :D Talán juzerrel nem üvölthetett nemde ? :D És az autó felett érzett "felhőtlen hangulatát", nem emelte egy ilyen telefonhívás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Ma hűűűdenagyonkitakarítottam az Ódit...kárpittisztátás minden volt...jövő héten elviszem az első lököst lefényeztetni, meg utána való héten vezérléscsere... Olyan szép lett, hogy el sem adom... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Olyan szép lett, hogy el sem adom... :D :D :D mintha rajtad múlna :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 de ez nem az opelfórum? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 mintha rajtad múlna :D :D én csináltam...így rajtam múlott... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 de ez nem az opelfórum? :D és akkkkó mivaaaa??? :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 és akkkkó mivaaaa??? :D :D :lol: :D kiközösít a csorda! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 csak Redinek is beszóltok a hondaklub.hu végett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Idézném magam: és akkkkó mivaaaa??? :D :lol: :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 de ez nem az opelfórum? :D Egy ilyen vízfaló bármilyen fórum dicsőségére válna :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Egy ilyen vízfaló bármilyen fórum dicsőségére válna :D :D vízből falovat? ez olyan lehet, mint a szalmából egeret? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Nagydumások...este lehet villantani killerkedésben... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Vectra lökös kadetton????kép1 kép2 vagy olyan toldattal gsi lökös ami Dinynek van(zender)???????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts