Davey Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 .. a szigeten is párszor majdnem padlót fogtam :D A szigeten Csabi is majdnem padlót (aszfaltot) fogott, egy Audi közreműködésével... :D :D
Pehi Csabi Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 A szigeten Csabi is majdnem padlót (aszfaltot) fogott, egy Audi közreműködésével... :D :D Na igen a szigeten vigyázni kell a sok fasszal. Csak a gázt ismerik a gyökerek és úgy tanulták hogy egy gyorsuláson 3 autó indulhat el.
Xray Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Hát elvagyok eresztve hülyeséggel asszem :lol: Nembaj így vidám az élet. Viszont ha szar a kedvem azt mindenki tudja akkor, és nem is nagyon szereti senki sem. Tudok én komoly lenni csak nem szeretek. A tipikus "Értem én csak lesz@rom" igaz?? :D :D igazad is van :D :D
Xray Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 nem lehet, hogy egyhelyre jártok "gyúrni"? :lol: :D :D Redi csak a fitt csajok miatt jár kondi terembe , csak szemre gyúr :D :D
Albert Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Hosszú szerelési folyamat amúgy, kb 3 óra. 10 perc a hibamegállapítás 1 óra piaszünet, 2 perc eldönteni hogy mi legyen, 1 perc rájönni ha tetőablak csere kell hogy akko hívjuk Dinyt, 30mp míg kicseng és megbeszéljük hogy majd hoz egyet, a maradék a pizzarendelés, evés és piálás ideje. :D Ja és pár pia után eszébet jut a csürhének hogy ez kert úgyhogy grillparti éjszakába nyúlóan még töb sörrel és haverok meg csajok hehe Nem túl szimpatikus, kicsit kevés benne a piaszünet :D
Pehi Csabi Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Nem túl szimpatikus, kicsit kevés benne a piaszünet :D megoldjuk :D
opel16v Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 3sör= Futó Gabi részeg :D :D Nem igaz, mert 5! :D Irigykeggggyetek csak, akik fél fizujukat otthagyják a pult másik oldalán! :D
Gelko Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Nem igaz, mert 5! :D Irigykeggggyetek csak, akik fél fizujukat otthagyják a pult másik oldalán! :D tényleg jobb lenne olcsóbban berugni...na de ennyire :D
opel16v Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 tényleg jobb lenne olcsóbban berugni...na de ennyire :D ne izgulj, még pár év, aztán... :D :D
J0hnny Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Rosszul tudod. 3sör= Futó Gabi részeg :D :D Te csak ne dumálj! :D Pálinkával szenteled fel az emberfiát,aztán meg veszek neki sört,oszt rögtön eldobja! :D
mélykék76 Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Nem igaz, mert 5! :D Irigykeggggyetek csak, akik fél fizujukat otthagyják a pult másik oldalán! :D 1 tálca sör = 1 hónap bulizás ? :D :D
mélykék76 Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Te csak ne dumálj! :D Pálinkával szenteled fel az emberfiát,aztán meg veszek neki sört,oszt rögtön eldobja! :D Mondjuk én nem három sört ittam az említett esetén :D :D :lol:
kavics Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 1 tálca sör = 1 hónap bulizás ? :D :D Blitzen kevesebb ideig tartott ki az a pár darab :D
mélykék76 Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Blitzen kevesebb ideig tartott ki az a pár darab :D A talált sör legednája miiiiiiii ? :D :D :D
J0hnny Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Mondjuk én nem három sört ittam az említett esetén :D :D :D Akkor sem kell dobálni a söröt! :D Inkább a kurv@k vére folyon el,de a sör ki ne csorogjon! :lol:
kavics Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 A talált sör legednája miiiiiiii ? :lol: :D :D valami olyasmi.... :D 100% nemes célra ment azóta is "rettegek" hogy előkerül majd valami videó :D :D
mélykék76 Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 valami olyasmi.... :D 100% nemes célra ment azóta is "rettegek" hogy előkerül majd valami videó :D :lol: Mivel Hahópihe leütött mindekit ez nem túl sanzos :D :D :D
mélykék76 Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Akkor sem kell dobálni a söröt! :D Inkább a kurv@k vére folyon el,de a sör ki ne csorogjon! :D Legközelebb majd lasabban dobom és elkapod :D :D
J0hnny Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Legközelebb majd lasabban dobom és elkapod :D :D Az tuti! :D
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 1sör= nemsör 2sör= félsör 3sör= 1sör Nem egészen. Hanyas voltál matekból? :D Rosszul tudod. 3sör= Futó Gabi részeg :D :D Közeledik az igazsághoz. :D Helyesen: 1sör= nemsör 2sör= félsör 4sör= 1sör, de 1sör nem sör!
J0hnny Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Nem egészen. Hanyas voltál matekból? :D Közeledik az igazsághoz. :D Helyesen: 1sör= nemsör 2sör= félsör 4sör= 1sör, de 1sör nem sör! Csend legyen talikerülő! :D
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Akkor sem kell dobálni a söröt! :D Inkább a kurv@k vére folyon el,de a sör ki ne csorogjon! :D Aranyat ér minden szavad! :D
J0hnny Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Aranyat ér minden szavad! :D A nők sosem vélik így! :D
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Mert nekik nem Arany kell, hanem Petőfi. Bár, ha jobban belegondolok, akkor inkább Deák...
Xray Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Mert nekik nem Arany kell, hanem Petőfi. Bár, ha jobban belegondolok, akkor inkább Deák... http://bankjegy.szabadsagharcos.org/xxcentury/p193_f_sm.jpg Így néz ki a havaerom faterja mintha ő lenne a 20 ason :D :D
Recommended Posts