Albert Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Igen és így a becsületes törvénytisztelő polgár szíííja meg a roszabbik végét!! :D :D :D Life is hard :D Vóna egy práblemem, mégpedig hogy beázik a verda. Szépen beszivárog a víz a tetőablaktekergetőnél. Mielőtt szétszedem valami jótanács ötlet bármi mittoménmi?
mélykék76 Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Life is hard :D Vóna egy práblemem, mégpedig hogy beázik a verda. Szépen beszivárog a víz a tetőablaktekergetőnél. Mielőtt szétszedem valami jótanács ötlet bármi mittoménmi? Life is hard :D
redline Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Vóna egy práblemem, mégpedig hogy beázik a verda. Szépen beszivárog a víz a tetőablaktekergetőnél. Mielőtt szétszedem valami jótanács ötlet bármi mittoménmi? tipp: ha sör kezd csöpögni szolj és megyek kannával
Xray Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 tipp: ha sör kezd csöpögni szolj és megyek kannával énmeg veled tartok! :D :D
Stefan Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Life is hard :D Vóna egy práblemem, mégpedig hogy beázik a verda. Szépen beszivárog a víz a tetőablaktekergetőnél. Mielőtt szétszedem valami jótanács ötlet bármi mittoménmi? Vezesd a szívócsonkhoz és meg van oldva a vízbefecskendező rendszer :D
redline Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 énmeg veled tartok! :D :D Érzem, hogy ez nem egy önzetlen baráti felajánlás és nem a társaság miatt jössz :lol: :D :D
Xray Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Érzem, hogy ez nem egy önzetlen baráti felajánlás és nem a társaság miatt jössz :P :D :D De csak is a társaság , kit érdekel a sör :D :D :lol: de azért megkostoljuk :D :D
Albert Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 EHHŐŐŐŐ MITSZÓÓTOK EMBEREK??? :D Nagyon jó!!! Amúgy ezt a sok segítőkész embert :D Redi jól jön ha segít Xray mert egyedül nem bírsz el két kilónál többet úgyhogy a vödör talán picit túlzás volt :D
Xray Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Nagyon jó!!! Amúgy ezt a sok segítőkész embert :lol: Redi jól jön ha segít Xray mert egyedül nem bírsz el két kilónál többet úgyhogy a vödör talán picit túlzás volt :D De Albert ha gondolod viszünk sört is hát töbszem többet lát alapon megszakértjük sörrel a kezünkben hogy mi is folyik és hol is?? :D :D :D
Albert Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 De Albert ha gondolod viszünk sört is hát töbszem többet lát alapon megszakértjük sörrel a kezünkben hogy mi is folyik és hol is?? :D :D :D Az is yo - egy sör és má lesz*rom hogy csöpög a víz :D
mélykék76 Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 ....Amúgy ezt a sok segítőkész embert :D.... Te szótál be kö@đđ>#g :D :D
Xray Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Az is yo - egy sör és má lesz*rom hogy csöpög a víz :lol: 1sör= nemsör 2sör= félsör 3sör= 1sör Akkó hogy is van ez??? :D :D Megkérdezi Albert befolyik még a víz?? beöeö deöe le*om :D :D
mélykék76 Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 1sör= nemsör 2sör= félsör 3sör= 1sör Rosszul tudod. 3sör= Futó Gabi részeg :D :D
Xray Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Rosszul tudod. 3sör= Futó Gabi részeg :D :D Akkor ő is csak a 0,33 ra van hitelesítve???? :D :D
redline Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Amúgy ezt a sok segítőkész embert :D Egy mindenkiért, mindenki egyért (vagyvalahogyigy) Redi jól jön ha segít Xray mert egyedül nem bírsz el két kilónál többet úgyhogy a vödör talán picit túlzás volt :D Ezt most nem fogom :D
Lanti Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Ezt most nem fogom :D nem lehet, hogy egyhelyre jártok "gyúrni"? :D
Albert Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 a fentiekből következőleg nem 3sör= 1sör hanem 4sör= 1sör és 1sör= nemsör! Norbi arra céloztam hogy ha telemenne a vödör sörrel akkor nem birnád el de hagyjuk látom már az eszed se a régi :D Én nem járok gyúrni, mer utálok. Inkább megyek este pókerezni ha valaki ég a vágytól csatlakozni akkor szóljon.
Pehi Csabi Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Albi ha gondolod én is segítek csak ugorj át értem :D Ja és hozzá sört is :D
Laci4 Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Life is hard :D Vóna egy práblemem, mégpedig hogy beázik a verda. Szépen beszivárog a víz a tetőablaktekergetőnél. Mielőtt szétszedem valami jótanács ötlet bármi mittoménmi? Nekem rémlik valami olyasmi, hogy valakinek volt beázás bibi.. elvileg van valami vizelvezetés.. talán a két szélénél.. nem tom, nincs tető ablicskum... az illetőnek az volt eldugúlva.. valami gumicső viszi le a vizet.. talán az A oszlopba..vagy.. nem tom.. már rég volt.. és csak dereng... :D :D
Pehi Csabi Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Nekem rémlik valami olyasmi, hogy valakinek volt beázás bibi.. elvileg van valami vizelvezetés.. talán a két szélénél.. nem tom, nincs tető ablicskum... az illetőnek az volt eldugúlva.. valami gumicső viszi le a vizet.. talán az A oszlopba..vagy.. nem tom.. már rég volt.. és csak dereng... :D :D az úgy van hogy a négy sarkánál az a és a c oszlopokban vezeti el a vizet egésszen a sárvédökig. Ez szokott esetleg eldugulni vagy mivel gumi volt fénykorában elöregszik és eltörik vagy kirepedezik. Vagy maga az ablak nem szigetel jól akkor meg úgyis csere. Ezek a hibák szoktak lenni.
Pehi Csabi Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 Hosszú szerelési folyamat amúgy, kb 3 óra. 10 perc a hibamegállapítás 1 óra piaszünet, 2 perc eldönteni hogy mi legyen, 1 perc rájönni ha tetőablak csere kell hogy akko hívjuk Dinyt, 30mp míg kicseng és megbeszéljük hogy majd hoz egyet, a maradék a pizzarendelés, evés és piálás ideje. :D Ja és pár pia után eszébet jut a csürhének hogy ez kert úgyhogy grillparti éjszakába nyúlóan még töb sörrel és haverok meg csajok hehe
Laci4 Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 nah.. csak jól derengett valami.. Amúgy meg LOL.. látom, te mindig sziporkázol.. a szigeten is párszor majdnem padlót fogtam :D
Pehi Csabi Elküldve Április8, 2008 Elküldve Április8, 2008 nah.. csak jól derengett valami.. Amúgy meg LOL.. látom, te mindig sziporkázol.. a szigeten is párszor majdnem padlót fogtam :D Hát elvagyok eresztve hülyeséggel asszem :D Nembaj így vidám az élet. Viszont ha szar a kedvem azt mindenki tudja akkor, és nem is nagyon szereti senki sem. Tudok én komoly lenni csak nem szeretek.
Recommended Posts