coupe Elküldve Április6, 2008 Elküldve Április6, 2008 és a kék műszerfalbetét meg az "A" oszlop ? :D A kék müszerfal betéttel nincs semmi gondom :D .....az A oszlop már neccesebb :D
Laci4 Elküldve Április6, 2008 Elküldve Április6, 2008 neked nincs Coupe-d :D :D Bazz.. ez mekkora!! De igaz! :D Kifelejtettem a legnagyobb tunningot!
coupe Elküldve Április6, 2008 Elküldve Április6, 2008 Bazz.. ez mekkora!! De igaz! :D Kifelejtettem a legnagyobb tunningot! Ne túlozzunk!!!!!!!!!Szerencsém volt :D :D :D
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Elküldve Április6, 2008 Ne túlozzunk!!!!!!!!!Szerencsém volt :D :D :D és még szerény is :D
coupe Elküldve Április6, 2008 Elküldve Április6, 2008 és még szerény is :lol: Talán ez a legjobb tulajdonságom :D :D :D :D
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Elküldve Április6, 2008 Talán ez a legjobb tulajdonságom :lol: :D :D :D Na na,és a szépséged? :D
redline Elküldve Április6, 2008 Elküldve Április6, 2008 3dolog nem tetszik benne...A legjobban a piros váltó gomb(ez nagyon gáz) nem én mondtam először :D A harmadik a fekete gsi felni...... Nekem ez bejön.....vagy egy kis MadMax hatás :D
Tom Elküldve Április6, 2008 Elküldve Április6, 2008 Nem is rossz! :D Motortér? :D Szerintem is szép, korrekt darab. Gratulálok!:D
Xray Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 nem én mondtam először :D Nekem ez bejön.....vagy egy kis MadMax hatás :D Nekemi is tetszik feketén! :D Van stílusa a kocsinak a piros váltógombot meg úgy is kicseréli :D
ivannorbi Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 Az egész kocsiban a fekete felni a legjobb! :D :D :D Szerintem nagyon büntető :D kinézete van, ha a tanksapkacsicsa ugrik, akkor kívülről tökéletes (mondhatni: "zsír")!
ivannorbi Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 Nem is rossz! :D Motortér? :D Na, ez a kérdés várható volt! :D :lol: Johnny, dobhatnál egy képet, hogy milyen az etalon! :D
Tápiószecső Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 Az egész kocsiban a fekete felni a legjobb! :D :D :D Szerintem nagyon büntető :D kinézete van, ha a tanksapkacsicsa ugrik, akkor kívülről tökéletes (mondhatni: "zsír")! Egyetértek. :lol: Viszont a feketére fújt helyzetjelző sem jó megoldás, annak ellenére hogy jól néz ki.
Atommanó Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 Valszeg hétvégén...kinnt van Detti szüleinél Szigethalmon...de amúgy miért???
Lanti Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 Valszeg hétvégén...kinnt van Detti szüleinél Szigethalmon...de amúgy miért??? az alapjárati mikorbaszás miatt érdekelt volna, hogy neked tényleg a nagyobbik van e, nem a 3as csatis. Esetleg kép? :D
Albert Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 Akkor bejött a sziget. Simában leértem és lent is yo volt, tudtunk edzeni és szép időnk volt. Még kép is készült rólunk Hazafelé többet evett a verda mert öten ültünk benne :D (Ebből az egyik négyszeres világbajnok a másik pedig olimpikon) Anti nagyon keményen rajtolsz! Lacee, király ez a Barcás belső, kimehetünk megnézni, élőben is kiváncsi vagyok rá :D
Albert Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 Lacee, király ez a Barcás belső, kimehetünk megnézni, élőben is kiváncsi vagyok rá :lol: Hát ez geccijó :D :D :D :D
Lanti Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 "Hónap Dolgozója" mivan redi megvolt az ebéd? :D
redline Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 mivan redi megvolt az ebéd? :D Honnan tudod, hogy most jöttem vissza kajálásból? : :D :D
mélykék76 Elküldve Április7, 2008 Elküldve Április7, 2008 ....Nem hajnalban kell buliba cihelődni, és akkor én is megyek :D Nekem az nem buli, hogy 1kor odaérkezünk, aztán mire hangulatba jönnék, már zárnak is. :lol:.... Fúúú de nagy cihelődés, hogy fel kell öltöznöd és kimész ha ott van a taxi :D :D Ha valami köményebb alkohol innál és nagyobb mennyiségben, akkor tán gyorsabban hangulatba kerülnél :D
Recommended Posts