Rattesid Dénes Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Pár rugótól még nem lesz Astrából honda..... Korán elment a Suzuki club aztán Pehi elkente az astrák száját amíg nem jött Coupé Lanti autójával(meg Diny is asszem)...... és bebizonyították h egy xe valóban 35lóval erősebb mint egy ne:lol: :D :D De amit utána Coupé levágott azon sírtam a röhögéstől(Elverte Dinyt is Lanti autójával) Ezt én is élvezném naphosszat :D :D :lol: :D :D Da majd ők hitelesebben elmesélik mert közben a megfagyással kűzködtem Na szép.így még mindíg úgy hangzik hogy az én autóm még ugyan úgy szart megy. Pedig nem is. Meg én is tudnám mondani a szarabb oldalról indultam :P Egyébként tényleg jó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Korán elment a Suzuki club aztán Pehi elkente az astrák száját amíg nem jött Coupé Lanti autójával(meg Diny is asszem)...... és bebizonyították h egy xe valóban 35lóval erősebb mint egy ne:lol: :D :D De amit utána Coupé levágott azon sírtam a röhögéstől(Elverte Dinyt is Lanti autójával) Ezt én is élvezném naphosszat :D :lol: :D :D :P Da majd ők hitelesebben elmesélik mert közben a megfagyással kűzködtem Miről maradtam le tegnap ;) de az iveco se volt rossz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Miről maradtam le tegnap :D de az iveco se volt rossz :D Egyébknt q@@a sokan voltak tegnap a hajógyárin, veri lassan tökölt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Na szép.így még mindíg úgy hangzik hogy az én autóm még ugyan úgy szart megy. Pedig nem is. Meg én is tudnám mondani a szarabb oldalról indultam :D Egyébként tényleg jó volt. Neeeeeeeeeeeeeem :D Vissza tért a kocsidba az erő,hála a kék spricniknek,de sajnos megint jobb voltam :D :D :D :lol: Lanti jól megy a kocsid csak szerintem hozzá szoktál :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Egyébknt q@@a sokan voltak tegnap a hajógyárin, veri lassan tökölt! :D Mostanában mindig ennyien vannak...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 ....veri lassan tökölt! :D.... Én ezt nem értem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Én ezt nem értem :D Létszámban! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Létszámban! :D :D Le sem írom, mekkora béna állat vagyok :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 :D Le sem írom, mekkora béna állat vagyok :D :D Nem is kell...tudjuk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 :D Le sem írom, mekkora béna állat vagyok :D :D mi nem tudjuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 mi nem tudjuk :D ez sem meglepő... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 mi nem tudjuk :D Veri-t az angol szó fónetikus verziójának értelmeztem és nagyon nem akart úgy összejönni értelmes mondat :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Nem is kell...tudjuk... :D Vízkirály :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 :D Le sem írom, mekkora béna állat vagyok :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Ez egy kedves történet, de mit csinálsz ha nem ilyen jófej a másik (egyébként hibás) fél biztosítója? Vagy kitört a hippiszellem és legyen mindenki jó a másikhoz mert akkor jobb lesza világ? (egyébként ez igy lenne de nemlesz) Vagy vegyen mindenki eredeti cd-t mert akkor szegény kiadók majd tudnak engedni az árból? :D Akkor bemegyek és rájukborítom az asztalt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Figyu! Nekem volt most dolgom biztosítóval,mind szarrágó! K&H-s volt a barom,ha nem telózok el 17E-t ma sem lenne pénz belőle! Szal ne gyere nekem azzal,hogy így nagy biztósító,meg úgy nagy biztosító...baromság. Na jó psze ha buziskodnak akkor buziskodnak mindegy melyik biztosító! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Veri-t az angol szó fónetikus verziójának értelmeztem és nagyon nem akart úgy összejönni értelmes mondat :D :D :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Kinek van sok ilyen stílusú zene a tulajdonánban??? EZ NAGYON COOOL :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Kinek van sok ilyen stílusú zene a tulajdonánban??? EZ NAGYON COOOL :lol: ahhahahaa egy jo kis rotyogós psy :D :D itt a nyár lehet menni szabadtéri rotyogásra :D Ozorán Atmos, Halucinogen, Juo Reaktor live....és egy igazi csemege: Sphongle chill set :D nekem van egy régi Astral Projection cd a kocsiban de az inkább még goa, ez meg inkább psy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 ahhahahaa egy jo kis rotyogós psy :D :D itt a nyár lehet menni szabadtéri rotyogásra :D Ozorán Atmos, Halucinogen, Juo Reaktor live....és egy igazi csemege: Sphongle chill set :D nekem van egy régi Astral Projection cd a kocsiban de az inkább még goa, ez meg inkább psy GOA PSY jöhet minden :lol: :D Most szedttem le jópár 2008 as albumot!!!!! :D Nagyon kemény zene :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Azért Redi egy ilyen szabadtérri bulin ,,, nem lenne rossz pár csinosabb ázsiai egyed cofját hátulról meghúzgálni :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Azért Redi egy ilyen szabadtérri bulin ,,, nem lenne rossz pár csinosabb ázsiai egyed cofját hátulról meghúzgálni :D :D :D :D Abbol amit linkeltél (Gathering) megvan a 2002-es meg a 2003-as teljes film. Azért annyira nem flash 2 napja táncoló full szétcsúszott csajokat látni rajta :D Egyébként jövő nyáron lehet megyünk Japánba mert az évszázad leghosszabb napfogyatkozása onnan lesz a legjobban látható állítólag...természetesen a Gathering bulin leszünk ha megyünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Abbol amit linkeltél (Gathering) megvan a 2002-es meg a 2003-as teljes film. Azért annyira nem flash 2 napja táncoló full szétcsúszott csajokat látni rajta :D Egyébként jövő nyáron lehet megyünk Japánba mert az évszázad leghosszabb napfogyatkozása onnan lesz a legjobban látható állítólag...természetesen a Gathering bulin leszünk ha megyünk :D Hínye de jóleszs valakinek :D Hozz haza a Klubnak egy Ferdeszemű csajt kabalának! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Le sem írom, mekkora béna állat vagyok :D :D Naaaaaaaaa, lécciiiiiiiiiiiii! :D Redi! Afrika meg Japán? Hehh... 80 nap alatt a föld körül? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Naaaaaaaaa, lécciiiiiiiiiiiii! :D Redi! Afrika meg Japán? Hehh... 80 nap alatt a föld körül? :D Jómegy a "kisembernek", minőségi pénzverdéje van! jók a másolaltok :lol: :D :D :D Gabi vegyük rá ha megy japánba hozzon egy fruskát onann! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts