Rattesid Dénes Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Pár rugótól még nem lesz Astrából honda..... Korán elment a Suzuki club aztán Pehi elkente az astrák száját amíg nem jött Coupé Lanti autójával(meg Diny is asszem)...... és bebizonyították h egy xe valóban 35lóval erősebb mint egy ne:lol: :D :D De amit utána Coupé levágott azon sírtam a röhögéstől(Elverte Dinyt is Lanti autójával) Ezt én is élvezném naphosszat :D :D :lol: :D :D Da majd ők hitelesebben elmesélik mert közben a megfagyással kűzködtem Na szép.így még mindíg úgy hangzik hogy az én autóm még ugyan úgy szart megy. Pedig nem is. Meg én is tudnám mondani a szarabb oldalról indultam :P Egyébként tényleg jó volt.
B_Csaba Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Korán elment a Suzuki club aztán Pehi elkente az astrák száját amíg nem jött Coupé Lanti autójával(meg Diny is asszem)...... és bebizonyították h egy xe valóban 35lóval erősebb mint egy ne:lol: :D :D De amit utána Coupé levágott azon sírtam a röhögéstől(Elverte Dinyt is Lanti autójával) Ezt én is élvezném naphosszat :D :lol: :D :D :P Da majd ők hitelesebben elmesélik mert közben a megfagyással kűzködtem Miről maradtam le tegnap ;) de az iveco se volt rossz :D
B_Csaba Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Miről maradtam le tegnap :D de az iveco se volt rossz :D Egyébknt q@@a sokan voltak tegnap a hajógyárin, veri lassan tökölt! :D
coupe Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Na szép.így még mindíg úgy hangzik hogy az én autóm még ugyan úgy szart megy. Pedig nem is. Meg én is tudnám mondani a szarabb oldalról indultam :D Egyébként tényleg jó volt. Neeeeeeeeeeeeeem :D Vissza tért a kocsidba az erő,hála a kék spricniknek,de sajnos megint jobb voltam :D :D :D :lol: Lanti jól megy a kocsid csak szerintem hozzá szoktál :P :D
coupe Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Egyébknt q@@a sokan voltak tegnap a hajógyárin, veri lassan tökölt! :D Mostanában mindig ennyien vannak...... :D
mélykék76 Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 ....veri lassan tökölt! :D.... Én ezt nem értem :D
mélykék76 Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Létszámban! :D :D Le sem írom, mekkora béna állat vagyok :D :D
Atommanó Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 :D Le sem írom, mekkora béna állat vagyok :D :D Nem is kell...tudjuk... :D
Lanti Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 :D Le sem írom, mekkora béna állat vagyok :D :D mi nem tudjuk :D
mélykék76 Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 mi nem tudjuk :D Veri-t az angol szó fónetikus verziójának értelmeztem és nagyon nem akart úgy összejönni értelmes mondat :D :D
mélykék76 Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Nem is kell...tudjuk... :D Vízkirály :D :D :D :lol:
J0hnny Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 :D Le sem írom, mekkora béna állat vagyok :D :D :D
Xray Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Ez egy kedves történet, de mit csinálsz ha nem ilyen jófej a másik (egyébként hibás) fél biztosítója? Vagy kitört a hippiszellem és legyen mindenki jó a másikhoz mert akkor jobb lesza világ? (egyébként ez igy lenne de nemlesz) Vagy vegyen mindenki eredeti cd-t mert akkor szegény kiadók majd tudnak engedni az árból? :D Akkor bemegyek és rájukborítom az asztalt :D
Xray Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Figyu! Nekem volt most dolgom biztosítóval,mind szarrágó! K&H-s volt a barom,ha nem telózok el 17E-t ma sem lenne pénz belőle! Szal ne gyere nekem azzal,hogy így nagy biztósító,meg úgy nagy biztosító...baromság. Na jó psze ha buziskodnak akkor buziskodnak mindegy melyik biztosító! :D
Atommanó Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Veri-t az angol szó fónetikus verziójának értelmeztem és nagyon nem akart úgy összejönni értelmes mondat :D :D :D :D :lol: :D
Xray Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Kinek van sok ilyen stílusú zene a tulajdonánban??? EZ NAGYON COOOL :D
redline Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Kinek van sok ilyen stílusú zene a tulajdonánban??? EZ NAGYON COOOL :lol: ahhahahaa egy jo kis rotyogós psy :D :D itt a nyár lehet menni szabadtéri rotyogásra :D Ozorán Atmos, Halucinogen, Juo Reaktor live....és egy igazi csemege: Sphongle chill set :D nekem van egy régi Astral Projection cd a kocsiban de az inkább még goa, ez meg inkább psy
Xray Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 ahhahahaa egy jo kis rotyogós psy :D :D itt a nyár lehet menni szabadtéri rotyogásra :D Ozorán Atmos, Halucinogen, Juo Reaktor live....és egy igazi csemege: Sphongle chill set :D nekem van egy régi Astral Projection cd a kocsiban de az inkább még goa, ez meg inkább psy GOA PSY jöhet minden :lol: :D Most szedttem le jópár 2008 as albumot!!!!! :D Nagyon kemény zene :P
Xray Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Azért Redi egy ilyen szabadtérri bulin ,,, nem lenne rossz pár csinosabb ázsiai egyed cofját hátulról meghúzgálni :D :D :D :D
redline Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Azért Redi egy ilyen szabadtérri bulin ,,, nem lenne rossz pár csinosabb ázsiai egyed cofját hátulról meghúzgálni :D :D :D :D Abbol amit linkeltél (Gathering) megvan a 2002-es meg a 2003-as teljes film. Azért annyira nem flash 2 napja táncoló full szétcsúszott csajokat látni rajta :D Egyébként jövő nyáron lehet megyünk Japánba mert az évszázad leghosszabb napfogyatkozása onnan lesz a legjobban látható állítólag...természetesen a Gathering bulin leszünk ha megyünk :lol:
Xray Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Abbol amit linkeltél (Gathering) megvan a 2002-es meg a 2003-as teljes film. Azért annyira nem flash 2 napja táncoló full szétcsúszott csajokat látni rajta :D Egyébként jövő nyáron lehet megyünk Japánba mert az évszázad leghosszabb napfogyatkozása onnan lesz a legjobban látható állítólag...természetesen a Gathering bulin leszünk ha megyünk :D Hínye de jóleszs valakinek :D Hozz haza a Klubnak egy Ferdeszemű csajt kabalának! :lol: :D
opel16v Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Le sem írom, mekkora béna állat vagyok :D :D Naaaaaaaaa, lécciiiiiiiiiiiii! :D Redi! Afrika meg Japán? Hehh... 80 nap alatt a föld körül? :D
Xray Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Naaaaaaaaa, lécciiiiiiiiiiiii! :D Redi! Afrika meg Japán? Hehh... 80 nap alatt a föld körül? :D Jómegy a "kisembernek", minőségi pénzverdéje van! jók a másolaltok :lol: :D :D :D Gabi vegyük rá ha megy japánba hozzon egy fruskát onann! :D
Recommended Posts