Zsoltee Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Mondjuk az nem tooom miért hallgatta eddig el, hogy megvette :D :D Tegnap este 20:32kor értem haza vele Kerekegyházáról. Tettem vettem még kicsit ezt azt és mentem aludni... :D
Lanti Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Ez sötétszürke... Nekem tetszik. Szerintem nem sok különbség lenne a fekete és ez közt, szal nekem egyenlőre marad. Én is mindíg fekete autót akartam egyébként, de a sötétkék után ez most full feketének tűnik. :D az avatarod képen nagyon mutatós, grat hozzá.... használd egészséggel! :D
Xray Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Ez sötétszürke... Nekem tetszik. Szerintem nem sok különbség lenne a fekete és ez közt, szal nekem egyenlőre marad. Én is mindíg fekete autót akartam egyébként, de a sötétkék után ez most full feketének tűnik. :D Hát én is feketének láttam pedíg nem vagyok színtévesztő! :D Ha szürke ha feket ebengumba szép ! :D És a 2 részes FK is sokat dob!
coupe Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Én visszakerestem a hozzászólásokat,de Tom régi GSi-jén kivül nem láttam belinkelve eladó Gsi-t....... Mennyiért vetted?????Látom lesz eladó angel lámpád :D
mélykék76 Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Tegnap este 20:32kor értem haza vele Kerekegyházáról. Tettem vettem még kicsit ezt azt és mentem aludni... :D Ezt mondom, máááááááááááááááárrr rég be kellett volna írnod, hogy megvetted :D :D Használd egészséggel, leld sok örömöd benne :D
Xray Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Én visszakerestem a hozzászólásokat,de Tom régi GSi-jén kivül nem láttam belinkelve eladó Gsi-t....... Mennyiért vetted?????Látom lesz eladó angel lámpád :D Lessz neki :D Nekem mondta! :D Ha nemkéne a vezérléssel meg a tőkékkel bíbelődnöm meg is venném tőle de így nemfussa a keret! :D
opel16v Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 papíron az én gumim oldalfal picit magasabb mint a tiéd, és ahogy a kéepekt nézegetem kb ugyanakkora hely van mint most neked (talán egy hangyafing.nyival kevesebb)....ha ebből lecsapok 2 centit az csúnyán fog darálni :D Ha berugózik egy úthibánál, fekvőrendőrnél, stb, akkor nem ér bele? Mert ha nem, akkor akármilyen rugót raksz bele, nem is fog :D Egyébként meg hova akarod még lefele vinni, pesti utakra? Nincs elég alacsonyan? :D Aha... és ha az világít akkor bekapcsolva van avagy ki? :D Szerintem ha égve marad, akkor szar a folytószelepházban a motorja. Típushiba ezeknél.
mélykék76 Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Én visszakerestem a hozzászólásokat,de Tom régi GSi-jén kivül nem láttam belinkelve eladó Gsi-t....... Mennyiért vetted?????Látom lesz eladó angel lámpád :D Keress tovább. Kérdezte Zsoltiiii, hogy ki tudna elmenni vele. Demó még be is írta, hogy : hol is van pontosan ez a szekér ? :D ui: múlt hét vége fele valamikor
coupe Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Ha rám hallgatsz Zsoltee akkor az egybe indexeset adod el...Szép autó grat hozzá.... :D
coupe Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Keress tovább. Kérdezte Zsoltiiii, hogy ki tudna elmenni vele. Demó még be is írta, hogy : hol is van pontosan ez a szekér ? :D ui: múlt hét vége fele valamikor Az már 10 nappal ezelött volt.....Azóta bármi történhetett. Arra nem is gondoltam :D :D
Xray Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Szerintem ha égve marad, akkor szar a folytószelepházban a motorja. Típushiba ezeknél. Na ez hol is van??? bár még nincsgondom de ha lessz jobb tudni! :D
mélykék76 Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Az már 10 nappal ezelött volt.....Azóta bármi történhetett. Arra nem is gondoltam :D :D Láthatod történ is : megvette :D :D
Zsoltee Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Köszi, köszi mindenkinek. :D coupe, nekem továbbra sem tetszik ez a különindexes megoldás és esküszöm hazafelé kevesebbet láttam vele mint az egybeindexessel. Lehet hogy azért mert rosszul van beállítva, de furcsa volt. :D Gabi, majd akkor megnézetem az autószerelővel, úgyis kell vinnem mert nem fog a kézifék, meg a jobb első keréknél balkanyarnál roppan valami. :D
B_Csaba Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Na ez hol is van??? bár még nincsgondom de ha lessz jobb tudni! :D Nemrég csináltuk a vasam és itt egy kép róla, ott van a szívónyakon.
Zsoltee Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Erről a MÁVos mizériáról tud valaki valamit? Csakme most akartam kötni náluk biztosítást, ma reggel elküldtem a regisztrációt is, de ahogy olvasom megfog szűnni a MÁV. :D
opel16v Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Gabi, majd akkor megnézetem az autószerelővel, úgyis kell vinnem mert nem fog a kézifék, meg a jobb első keréknél balkanyarnál roppan valami. :D Ha lóg a szívósorban az ETC szelep, akkor az kuka. De úgysem fontos eszköz :D Kormánytekerésnél roppan? Mert akkor 99% hogy toronycsapágy, az nem egy vészes dolog, lehet kapni hozzá olcsó toronyszilentet is, éppen én is azt tesztelem :D
redline Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Erről a MÁVos mizériáról tud valaki valamit? Csakme most akartam kötni náluk biztosítást, ma reggel elküldtem a regisztrációt is, de ahogy olvasom megfog szűnni a MÁV. :D április 7.-től nem kötnek új szerződést. Valszeg mást kell keresned.
Xray Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Nemrég csináltuk a vasam és itt egy kép róla, ott van a szívónyakon. http://www.hwt.hu/gallery_video/albums/use...02/HPIM1773.JPG Aham megvan látom köszi a képet Csabi :D ,,,, remélem én nem mostanába látom így az enyém! :D Hondát csak így láttam anno már uncsi volt! :D
Xray Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 április 7.-től nem kötnek új szerződést. Valszeg mást kell keresned. Nemtudom ajánlhatom e neki a Postaőrt?? Én ottvagyok kb 4 éve! Nekem bevált nem volt velük bajom! :D
Zsoltee Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Nemtudom ajánlhatom e neki a Postaőrt?? Én ottvagyok kb 4 éve! Nekem bevált nem volt velük bajom! :D Akkor mindjárt mutatok neked valamit. :D
opel16v Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Nemrég csináltuk a vasam és itt egy kép róla, ott van a szívónyakon. Az ott az előtérben az alapjárati motor, ha jól tévedek.
Xray Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Az ott az előtérben az alapjárati motor, ha jól tévedek. Igen jóltévedsz SFI doboz alatt van , de a képen van egy nagyobb A szívosorban én arra tippelek! :D
Zsoltee Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Íme: Az előző autóm nekem is a Postánál volt, de ilyen feltételek mellett nem hiszem hogy vissza szeretnék oda menni. Bár még azt sem tudom biztosan hogy köthetek-e másik biztosítónál biztosítást... Ha a postánál lemondó nyilatkozattal lemondtam a KGFB-t akkor az elvileg teljesen megszűnt és szabadon választhatok utánna ugye? Remélem nem kell még 3/4évig a Postának fizetnem mert az szívás lenne. :D
Lanti Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Íme: Az előző autóm nekem is a Postánál volt, de ilyen feltételek mellett nem hiszem hogy vissza szeretnék oda menni. Bár még azt sem tudom biztosan hogy köthetek-e másik biztosítónál biztosítást... Ha a postánál lemondó nyilatkozattal lemondtam a KGFB-t akkor az elvileg teljesen megszűnt és szabadon választhatok utánna ugye? Remélem nem kell még 3/4évig a Postának fizetnem mert az szívás lenne. :D ha jársz pesten, nekem van egy biztositos barátom.. nem számít a bonusz, allianz hungary 12875FT/negyedév :D simán lemndod a biztosítást, és ami fenmaradó összeg van negyedév közepén akkor azt kötelesek visszautalni neked! Bárho, köthecc uj auto vásárlásnál biztosítást
Xray Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Íme: http://kepfeltoltes.hu/080405/bizt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Az előző autóm nekem is a Postánál volt, de ilyen feltételek mellett nem hiszem hogy vissza szeretnék oda menni. Bár még azt sem tudom biztosan hogy köthetek-e másik biztosítónál biztosítást... Ha a postánál lemondó nyilatkozattal lemondtam a KGFB-t akkor az elvileg teljesen megszűnt és szabadon választhatok utánna ugye? Remélem nem kell még 3/4évig a Postának fizetnem mert az szívás lenne. :D Hmm ez az új árszabásuk gondolom , de a KÖB-nél ne köss semi esetresem nembiztos hogy a legocsóbb az jó , ha meg valami bajvan lapítanak mint sz..r a fűben! én most b3 ban vagyok 13.450 a biztosításom! Mondjuk bekaphassák nyugodttan mert ugye kort is néznek és nemhiszem el hogy a vén tatáknál a fiatalok több balesetet okoznának szal nemtartom reálisnak hogy ezért meg mondjuk, csak mert pesten laksz és fiatal vagy többet kell fizetni! :D :D
Recommended Posts