rtomi Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 pssszt csendesebben! meghallják :D :D okés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Meg kell állni a lámpánál Pehi úr, 3 személyel.... nem kell hagyni a nagyokat jáccani.... :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 a nagyokat .... :D :D :D :D Szó szerint??? :D :lol: m ost értek ide Piista meg Lifi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 PCS, Asszem van hova gyorsulnia az rc-nek :http://www.youtube.com/watch?v=VVdkKnSqRlY :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 A műszerfalon világító ETC felirat mit jelent? :D Próbáltam keresgetni a neten hogy mit jelenthet a rövidítés, de az "Electronic Theatre Controls" és a "European Travel Commission" nem hiszem hogy fedné a valóságot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 A műszerfalon világító ETC felirat mit jelent? :D Próbáltam keresgetni a neten hogy mit jelenthet a rövidítés, de az "Electronic Theatre Controls" és a "European Travel Commission" nem hiszem hogy fedné a valóságot. :D kipörgés gátló, nemde? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 kipörgés gátló, nemde? Aha... és ha az világít akkor bekapcsolva van avagy ki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Aha... és ha az világít akkor bekapcsolva van avagy ki? :D mivel én csak jó messziröl láttam olyan kocsit amibe van, így ezt most passzolom.. de bekaqpcs-kikapcs... világit-nem világit?... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 mivel én csak jó messziröl láttam olyan kocsit amibe van, így ezt most passzolom.. de bekaqpcs-kikapcs... világit-nem világit?... :D Ezaz hogy bekapcs kikapcs gomb van, egyszer megnyomtam, elkezdett világítani és azóta hiába nyomom nem tudom kikapcsolni. Most azt nem tudom hogy akkor van bekapcs ha világít vagy akkor ha nem. Meg hogy miért nem tudom kikapcsolni ha bekapcsoltam vagy fordítva. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Nem...Tökölről ki vagyok tiltva... :D akkor jól emlékeztem... van lehetőség h klubszinten meg lehetne jelenni ápr.12.én 2 "vip" belépőt is adnak. csütörtökig kéne a válasz h akartok e így menni :D másnapos vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 PCS, Asszem van hova gyorsulnia az rc-nek :http://www.youtube.com/watch?v=VVdkKnSqRlY :D Ezz igen! :D Nagyon faja! :D Ez robbanó motorosvolt vagy elektromos? Nekem ez volt a legkomolyabb RC-m egy 4WD-s VIP Porsche festés összeszerelés sajátkezű! Így az életbesem mentvolna mint a videón de azért nagyon szépen gyorsan stabilan futott versenyen! :lol: Imádttam csak Drága volt hozzá minden, Tamiya volt a gyártó! Amúgy Stock kategóriában versenyeztem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Ezaz hogy bekapcs kikapcs gomb van, egyszer megnyomtam, elkezdett világítani és azóta hiába nyomom nem tudom kikapcsolni. Most azt nem tudom hogy akkor van bekapcs ha világít vagy akkor ha nem. Meg hogy miért nem tudom kikapcsolni ha bekapcsoltam vagy fordítva. :D :D Szerintem nem kell az neked :lol: Tegnap Dini : várjááááááááá, még nem kapcsoltam ki a kipörgésgátlót ! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 A műszerfalon világító ETC felirat mit jelent? :D Próbáltam keresgetni a neten hogy mit jelenthet a rövidítés, de az "Electronic Theatre Controls" és a "European Travel Commission" nem hiszem hogy fedné a valóságot. :D Vettél egy Gsi-t???????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Vettél egy Gsi-t???????? Nézd mán meg az avatarját és a szöveget alatta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Ezaz hogy bekapcs kikapcs gomb van, egyszer megnyomtam, elkezdett világítani és azóta hiába nyomom nem tudom kikapcsolni. Most azt nem tudom hogy akkor van bekapcs ha világít vagy akkor ha nem. Meg hogy miért nem tudom kikapcsolni ha bekapcsoltam vagy fordítva. :D :D Nekem Kivan égve :D :D De érezhető mikor kikapcsolod !!!! Másképp húz az autó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Nézd mán meg az avatarját és a szöveget alatta :D Azt látom,csak akkor azt nem értem miért nem mondja...meg rak fel róla képeket...... :D :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Azt látom,csak akkor azt nem értem miért nem mondja...meg rak fel róla képeket...... :D :lol: :D :D :D Még a használtautó linket is mutizta. Feketére fényezett gsi felni, AE, júnios rendszám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Aha... és ha az világít akkor bekapcsolva van avagy ki? :D Ha világít akkor van kikapcsolva! Ha nem alszik el, akkor megkell takarítani a fojtószelep motorját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Még a használtautó linket is mutizta. Feketére fényezett gsi felni, AE, júnios rendszám :D Akkor le vagyok maradva...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Akkor le vagyok maradva...... :D Mondjuk az nem tooom miért hallgatta eddig el, hogy megvette :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Akkor le vagyok maradva...... :D Aláírásomban a linkre kattanva látsz róla képeket. Több majd csak később lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Aláírásomban a linkre kattanva látsz róla képeket. Több majd csak később lesz. :D Hmmm Gratula szép kis jószág :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Hmmm Gratula szép kis jószág :D Köszönöm szépen... Elég lepusztult még szerencsétlen, ami a belsejét illeti, de idővel majd helyrejön. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Köszönöm szépen... Elég lepusztult még szerencsétlen, ami a belsejét illeti, de idővel majd helyrejön. :D Itt az ideje akkor hogy egyedi belsőt épts az "ERŐMŰNEK" :D Mindíg is tetszett a fekete szín!!! Lehet ha fújatom fekete lessz nemérdkel hogy sokvan belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Itt az ideje akkor hogy egyedi belsőt épts az "ERŐMŰNEK" :D Mindíg is tetszett a fekete szín!!! Lehet ha fújatom fekete lessz nemérdkel hogy sokvan belőle :D Ez sötétszürke... Nekem tetszik. Szerintem nem sok különbség lenne a fekete és ez közt, szal nekem egyenlőre marad. Én is mindíg fekete autót akartam egyébként, de a sötétkék után ez most full feketének tűnik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts