coupe Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 papíron az én gumim oldalfal picit magasabb mint a tiéd, és ahogy a kéepekt nézegetem kb ugyanakkora hely van mint most neked (talán egy hangyafing.nyival kevesebb)....ha ebből lecsapok 2 centit az csúnyán fog darálni :D Nem fog lejebb menni 2 centit...Ne parázz már mindent túl...rakd alá majd lesz valami :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Attól mi változik ha magasabb a gumid oldalfala??????Mert szerintem semmi,ráadásul az én gumim átmérője 5mm nagyobb mint a tied :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Nem fog lejebb menni 2 centit...Ne parázz már mindent túl...rakd alá majd lesz valami :D :D mire alákerül az legalább fél év :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 mire alákerül az legalább fél év ;) :D Szerintem meg már legalább 1 éve megvan... :D :D :D Vagy az is lehet hogy még meg se vette de már keresi a kifogást...Olyan ez nála mint a széles felni...Sose lesz :P :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 A cél nem az, hogy nagyobb legyen a hely hanem, hogy be lehessen rakni a 60-as rugót előre....szerintem most nem fér be. De ha olyan gumival használom aminek alacsonyabb az oldalfala vagy trapézosabban áll a felnin akkor odaférne :D Mi az hogy nem fér be,sztm gond nélkül be lehet rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Szerintem meg már legalább 1 éve megvan... :D :D :D Vagy az is lehet hogy még meg se vette de már keresi a kifogást...Olyan ez nála mint a széles felni...Sose lesz :D ;) :D :lol: irigyelem h ilyen "gondjai" vannak :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Sárga, Diny nincs kadetthez bal 1 sárhányó ? sürgős lenne, ma vagy holnap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 irigyelem h ilyen "gondjai" vannak :D :D :D Te sem panaszkodhatsz szerintem..... 1 autó kész sincs már meg is vetted a következőt.... :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Sárga, Diny nincs kadetthez bal 1 sárhányó ? sürgős lenne, ma vagy holnap... akad a Sárgáé nem abban van a beömlő uh az vihető végülis Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Te sem panaszkodhatsz szerintem..... 1 autó kész sincs már meg is vetted a következőt.... :D :D :D :D csak egyikbe szeretnék pénzt locsolni de ahhoz elöbb pénz kell :D :D :lol: jah és vasérért sztem mindenki megvette volna.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 viccesfiuk.hu :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 akad a Sárgáé nem abban van a beömlő uh az vihető végülis elküldöd a számod privátban ? haver majd felhív.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 viccesfiuk.hu :D Mert nem látod a szavak mögötti segítő szándékot :D :D :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Mi az hogy nem fér be,sztm gond nélkül be lehet rakni. nem mondod, hogy ez még tud kb 2 centit lejjebb menni és nem darál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 nem mondod, hogy ez még tud kb 2 centit lejjebb menni és nem darál? :D http://kepfeltoltes.hu/080404/DSCN5763_www...ltoltes.hu_.jpg Lehet berakod a 60mm rugót és feljebb lesz a kocsid...Amíg nem rakod alá nem fogod tudni...Nekem 50 van elől ültettve és nem ér bele.... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Lehet berakod a 60mm rugót és feljebb lesz a kocsid...Amíg nem rakod alá nem fogod tudni...Nekem 50 van elől ültettve és nem ér bele.... :D :D :D Na igen mint már annyi esetben láttuk a 60 nem is biztos hogy 60 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 12.én tökölön ugye nem mész ? Nem...Tökölről ki vagyok tiltva... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Lehet berakod a 60mm rugót és feljebb lesz a kocsid... akkor megszúrom magam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Na igen mint már annyi esetben láttuk a 60 nem is biztos hogy 60 :D hmmm....várj....kitől is vettem a rugókat? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 hmmm....várj....kitől is vettem a rugókat? :D :D :D Gari csak 2 évig tart, főleg egy rugónál :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Nem...Tökölről ki vagyok tiltva... :D Pedig azt hittem megmérközöl a Red Victor-al (8.76 @ 247) :D http://www.engadget.com/2006/10/20/street-...-in-one-second/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 nincs valakinek egy B1es sárhányója csepp kadettra ? :D Vasárnap cserélem le az enyémet. Akkor lesz. :D Sárhányó amúgy csak bicajon van. Autón sárvédő a neve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Norbiapó péntek esti jótanácsa: soha ne keverd a mézes vilmost redbullal mert kib@szott rossz ize van :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Norbiapó péntek esti jótanácsa: soha ne keverd a mézes vilmost redbullal mert kib@szott rossz ize van :D :D Te már ihatsz alkoholt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Te már ihatsz alkoholt? :D pssszt csendesebben! meghallják Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts