Lacee Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 igen tudom hogy vannak gondok a cégnél, fejben tartom a dolgot. azért köszönöm mégegyszer és a kölcsön ülésedet a 7 végén igyekszem kiépíteni.
mélykék76 Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 igen tudom hogy vannak gondok a cégnél, fejben tartom a dolgot. azért köszönöm mégegyszer és a kölcsön ülésedet a 7 végén igyekszem kiépíteni. Dinivel beszéltél ? :D
redline Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 sosevoltijenyo eeeeeeeeeee nyertél vagy ittál? :D
Lacee Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 ööö igen sikerült váltanom 2-3 szót vele , úgy néz ki csipegetik a régi motoromat széjjel... és azt mondta Dini a lába is megmarad mostmár Dinivel beszéltél ? :D
mélykék76 Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 ööö igen sikerült váltanom 2-3 szót vele , úgy néz ki csipegetik a régi motoromat széjjel... és azt mondta Dini a lába is megmarad mostmár Az új belső instalja kapcsán teeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Albert Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 nyertél vagy ittál? :D is. a kölcsön ülésedet a 7 végén igyekszem kiépíteni. Nagyon ráér ha visszahozod megin a pincében fog rohadni
Lacee Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 bocsesz sejtettem h másra gondolsz de nem kapcsoltam... a szerelőm azt mondta kölcsön adja a krova készletét a 7végére...ma este átgurulok érte, elvileg kicsi torx is lesz neki ... szombaton azthiszem neki tudok ugrani a dolognak...ha jó idő lesz Az új belső instalja kapcsán teeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Lacee Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 oké, akkor majd még ezt megbeszéljük. ha gondolod adok fel hirdetéseket rá naívan is. Nagyon ráér ha visszahozod megin a pincében fog rohadni
redline Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 tegnap megint megkérdezték, hogy 17es felnim van e.....jól átver mindenkit az OZ....lehet, hogy marad :D venni kell rá gumit, hogy beférjen a 60as rugó :D
Albert Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 ha gondolod adok fel hirdetéseket rá naívan Számítógépszék eladó
opel16v Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 venni kell rá gumit, hogy beférjen a 60as rugó :D mééé, most nincs rajta? :D
redline Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Számítógépszék eladó Én már gondolkodtam azon, hogy a szakadt combtámaszos J1 ülést megcsinálom dolgozószéknek :D rendberakatni, kitisztíttatni, kereket alá és kész.....mondjuk egy könyöktámaszt elbírna
Albert Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Én már gondolkodtam azon, hogy a szakadt combtámaszos J1 ülést megcsinálom dolgozószéknek :D rendberakatni, kitisztíttatni, kereket alá és kész.....mondjuk egy könyöktámaszt elbírna Húgom is azon nyomja. Jó félbőr Veki ülés. Irodaiszék leszed, ülés rácsavaroz oszt jó. könyöktámasz az asztal, fogadjunk most is azon támaszkodsz :D
coupe Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 tegnap megint megkérdezték, hogy 17es felnim van e.....jól átver mindenkit az OZ....lehet, hogy marad :D venni kell rá gumit, hogy beférjen a 60as rugó :D Nem kell mindent elhinni amit mondanak.... :lol: :D Ha veszel másik gumit se biztos hogy el fog férni :D :D
redline Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Ha veszel másik gumit se biztos hogy el fog férni :D :D széles a 7.5-es felnire a 205-ös gumi 45-ös peremmel.....nagyon lufi :D ha több hely lenne alárakatnám a rugót
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Pistáék a hétvégén megmutatták a hogyan mikéntjét. Neked nem tetszett a megoldás? :D Semmi gumi, semmi ET, semmi perem, semi vágjunk + toldjunk, csak egy fogó és Go! :D
Pehi Csabi Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 széles a 7.5-es felnire a 205-ös gumi 45-ös peremmel.....nagyon lufi :D ha több hely lenne alárakatnám a rugót Hát nemtudom azért ez szerintem nem így van. Nekem 195/45/16 van és előtte 205/45/16 volt 7-es felnin és a különbség nagyon nagyon minimális. Szinte semmi. Neked a 205/45/16nak legalább olyan egyenesen kéne állia mint nekem a 195nek, de talán még megdölve is kéne lennie. Szerintem ez gumi függő nem méret függő jelen esetben.
coupe Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 széles a 7.5-es felnire a 205-ös gumi 45-ös peremmel.....nagyon lufi :D ha több hely lenne alárakatnám a rugót És szerinted ettöl nagyobb lesz a hely?????????
Atommanó Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Képzeld el, ha egy vérző GSI-t még a fogai közé festettek volna... :D :D :D
Gelko Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Képzeld el, ha egy vérző GSI-t még a fogai közé festettek volna... :D :D :D 12.én tökölön ugye nem mész ?
Gelko Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 nincs valakinek egy B1es sárhányója csepp kadettra ? :D
redline Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 És szerinted ettöl nagyobb lesz a hely????????? A cél nem az, hogy nagyobb legyen a hely hanem, hogy be lehessen rakni a 60-as rugót előre....szerintem most nem fér be. De ha olyan gumival használom aminek alacsonyabb az oldalfala vagy trapézosabban áll a felnin akkor odaférne :D
coupe Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 A cél nem az, hogy nagyobb legyen a hely hanem, hogy be lehessen rakni a 60-as rugót előre....szerintem most nem fér be. De ha olyan gumival használom aminek alacsonyabb az oldalfala vagy trapézosabban áll a felnin akkor odaférne :D Nekem szélesebb a felnim és kijebb is van mint neked,de nem ér bele annyira...Kicsit persze beleér a dobbetétbe,de az kit érdekel.....Ha másik gumit veszel akkor is bele fog érni :lol: :D :D Antinak is elfért meg kecsónak is elfér a 9" Et 30al,pedig az nagyon lent van :D
redline Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Nekem szélesebb a felnim és kijebb is van mint neked,de nem ér bele annyira...Kicsit persze beleér a dobbetétbe,de az kit érdekel.....Ha másik gumit veszel akkor is bele fog érni :lol: :D :D Antinak is elfért meg kecsónak is elfér a 9" Et 30al,pedig az nagyon lent van :D papíron az én gumim oldalfal picit magasabb mint a tiéd, és ahogy a kéepekt nézegetem kb ugyanakkora hely van mint most neked (talán egy hangyafing.nyival kevesebb)....ha ebből lecsapok 2 centit az csúnyán fog darálni :D
Recommended Posts