Lacee Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 igen tudom hogy vannak gondok a cégnél, fejben tartom a dolgot. azért köszönöm mégegyszer és a kölcsön ülésedet a 7 végén igyekszem kiépíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 igen tudom hogy vannak gondok a cégnél, fejben tartom a dolgot. azért köszönöm mégegyszer és a kölcsön ülésedet a 7 végén igyekszem kiépíteni. Dinivel beszéltél ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 sosevoltijenyo eeeeeeeeeee nyertél vagy ittál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 ööö igen sikerült váltanom 2-3 szót vele , úgy néz ki csipegetik a régi motoromat széjjel... és azt mondta Dini a lába is megmarad mostmár Dinivel beszéltél ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 ööö igen sikerült váltanom 2-3 szót vele , úgy néz ki csipegetik a régi motoromat széjjel... és azt mondta Dini a lába is megmarad mostmár Az új belső instalja kapcsán teeeeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 nyertél vagy ittál? :D is. a kölcsön ülésedet a 7 végén igyekszem kiépíteni. Nagyon ráér ha visszahozod megin a pincében fog rohadni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 bocsesz sejtettem h másra gondolsz de nem kapcsoltam... a szerelőm azt mondta kölcsön adja a krova készletét a 7végére...ma este átgurulok érte, elvileg kicsi torx is lesz neki ... szombaton azthiszem neki tudok ugrani a dolognak...ha jó idő lesz Az új belső instalja kapcsán teeeeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 oké, akkor majd még ezt megbeszéljük. ha gondolod adok fel hirdetéseket rá naívan is. Nagyon ráér ha visszahozod megin a pincében fog rohadni Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 tegnap megint megkérdezték, hogy 17es felnim van e.....jól átver mindenkit az OZ....lehet, hogy marad :D venni kell rá gumit, hogy beférjen a 60as rugó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 ha gondolod adok fel hirdetéseket rá naívan Számítógépszék eladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 venni kell rá gumit, hogy beférjen a 60as rugó :D mééé, most nincs rajta? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Számítógépszék eladó Én már gondolkodtam azon, hogy a szakadt combtámaszos J1 ülést megcsinálom dolgozószéknek :D rendberakatni, kitisztíttatni, kereket alá és kész.....mondjuk egy könyöktámaszt elbírna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Én már gondolkodtam azon, hogy a szakadt combtámaszos J1 ülést megcsinálom dolgozószéknek :D rendberakatni, kitisztíttatni, kereket alá és kész.....mondjuk egy könyöktámaszt elbírna Húgom is azon nyomja. Jó félbőr Veki ülés. Irodaiszék leszed, ülés rácsavaroz oszt jó. könyöktámasz az asztal, fogadjunk most is azon támaszkodsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 tegnap megint megkérdezték, hogy 17es felnim van e.....jól átver mindenkit az OZ....lehet, hogy marad :D venni kell rá gumit, hogy beférjen a 60as rugó :D Nem kell mindent elhinni amit mondanak.... :lol: :D Ha veszel másik gumit se biztos hogy el fog férni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Ha veszel másik gumit se biztos hogy el fog férni :D :D széles a 7.5-es felnire a 205-ös gumi 45-ös peremmel.....nagyon lufi :D ha több hely lenne alárakatnám a rugót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Pistáék a hétvégén megmutatták a hogyan mikéntjét. Neked nem tetszett a megoldás? :D Semmi gumi, semmi ET, semmi perem, semi vágjunk + toldjunk, csak egy fogó és Go! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 széles a 7.5-es felnire a 205-ös gumi 45-ös peremmel.....nagyon lufi :D ha több hely lenne alárakatnám a rugót Hát nemtudom azért ez szerintem nem így van. Nekem 195/45/16 van és előtte 205/45/16 volt 7-es felnin és a különbség nagyon nagyon minimális. Szinte semmi. Neked a 205/45/16nak legalább olyan egyenesen kéne állia mint nekem a 195nek, de talán még megdölve is kéne lennie. Szerintem ez gumi függő nem méret függő jelen esetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 széles a 7.5-es felnire a 205-ös gumi 45-ös peremmel.....nagyon lufi :D ha több hely lenne alárakatnám a rugót És szerinted ettöl nagyobb lesz a hely????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Húúúúúúúúúúúúú ez de merész :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Képzeld el, ha egy vérző GSI-t még a fogai közé festettek volna... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Képzeld el, ha egy vérző GSI-t még a fogai közé festettek volna... :D :D :D 12.én tökölön ugye nem mész ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 nincs valakinek egy B1es sárhányója csepp kadettra ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 És szerinted ettöl nagyobb lesz a hely????????? A cél nem az, hogy nagyobb legyen a hely hanem, hogy be lehessen rakni a 60-as rugót előre....szerintem most nem fér be. De ha olyan gumival használom aminek alacsonyabb az oldalfala vagy trapézosabban áll a felnin akkor odaférne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 A cél nem az, hogy nagyobb legyen a hely hanem, hogy be lehessen rakni a 60-as rugót előre....szerintem most nem fér be. De ha olyan gumival használom aminek alacsonyabb az oldalfala vagy trapézosabban áll a felnin akkor odaférne :D Nekem szélesebb a felnim és kijebb is van mint neked,de nem ér bele annyira...Kicsit persze beleér a dobbetétbe,de az kit érdekel.....Ha másik gumit veszel akkor is bele fog érni :lol: :D :D Antinak is elfért meg kecsónak is elfér a 9" Et 30al,pedig az nagyon lent van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Nekem szélesebb a felnim és kijebb is van mint neked,de nem ér bele annyira...Kicsit persze beleér a dobbetétbe,de az kit érdekel.....Ha másik gumit veszel akkor is bele fog érni :lol: :D :D Antinak is elfért meg kecsónak is elfér a 9" Et 30al,pedig az nagyon lent van :D papíron az én gumim oldalfal picit magasabb mint a tiéd, és ahogy a kéepekt nézegetem kb ugyanakkora hely van mint most neked (talán egy hangyafing.nyival kevesebb)....ha ebből lecsapok 2 centit az csúnyán fog darálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts