Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 No akkor egy kérdés :D Vezérlés C20XE Nem DIS !!! Vezető+feszítő csapágy (SKF) + Vízpumpa (PEX) Szíj (BOSCH) 34 ezer HUF! Sok kevés ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 No akkor egy kérdés :D Vezérlés C20XE Nem DIS !!! Vezető+feszítő csapágy (SKF) + Vízpumpa (PEX) Szíj (BOSCH) 34 ezer HUF! Sok kevés ??? Minden relatív.. :D Szerintem teljesen normális áron van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Minden relatív.. :D Szerintem teljesen normális áron van... :D Oké Akkor minőségre jó ééé ?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Van értelme fúrt + mart (meg megvuduzott) tárcsákat venni? Tudtommal azok akkor jobbak ha sokat és erősen fékezel mert hamarabb hül vissza a tárcsa....jellemzően versenypályán....de utcára van e értelme? Nekem inkább erősebb fékhatás kellene, a melegedés elég másodlagos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Oké Akkor minőségre jó ééé ?? :D az SKF általában jó, nekem is az van mind2 autóban. Sőt, elég sokan olyannal karcolunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Oké Akkor minőségre jó ééé ?? :D Szíjból inkább Gates vagy gyári GM (abban is Gates van). Vízpumpát így nem ismerem, arról Viktor tudna nyilatkozni tán, hogy az milyen minőség. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Anti! Második driftautónak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Szíjból inkább Gates vagy gyári GM (abban is Gates van). Vízpumpát így nem ismerem, arról Viktor tudna nyilatkozni tán, hogy az milyen minőség. :D Gates oké hondában is azt használtam, de nemtudttam gyárt opelhez is! A vízpumpa érdekelne! na majd Viktor megnyilatkoztatom! THX mindenkinek ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Anti! Második driftautónak? Ezzel Bűn lenne Driftelni!! :D Ezt már kiálításra + MVOK talira vinni villogni!!! Szép álapotban van!!! 66 os évjárat! hmm 66 ban még fejjel lefelé lógtam faternál....! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Van értelme fúrt + mart (meg megvuduzott) tárcsákat venni? Tudtommal azok akkor jobbak ha sokat és erősen fékezel mert hamarabb hül vissza a tárcsa....jellemzően versenypályán....de utcára van e értelme? Nekem inkább erősebb fékhatás kellene, a melegedés elég másodlagos. Vegyél előre nagyobb féket :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 éééééésss megszólalt a hang a nyomorból :D :D Ilyen barinővel ? Miről beszélsz ? :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 C-ből csináltak már ilyet... :D kb 800 LE... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 C-ből csináltak már ilyet... :D kb 800 LE... :D AWD? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 AWD? Kicsit útban lenne a motor az első osztóműnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 C-ből csináltak már ilyet... :D http://www.engelund-racing.com/bilder/v8/v8-hoved.jpg http://www.engelund-racing.com/bilder/v8/v8-3.jpg kb 800 LE... :D Szép... :D Nekem az első átalakítási ötletem az volt, amikor megláttam, hogy pickup-ot lehetne belőle csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 AWD? Nem sima RWD... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 De van itt P1 is...c20xe-vel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Nem sima RWD... elég gáz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 De van itt P1 is...c20xe-vel... http://www.engelund-racing.com/bilder/olympia/olympia-14.jpg http://www.engelund-racing.com/bilder/olym...lympiahoved.jpg :D :D Tiszta hotrod feeling Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Bocsesz...let-tel...mert nem szarral gurítanak a srácok... :D :D :D 400 ps.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Van értelme fúrt + mart (meg megvuduzott) tárcsákat venni? Tudtommal azok akkor jobbak ha sokat és erősen fékezel mert hamarabb hül vissza a tárcsa....jellemzően versenypályán....de utcára van e értelme? Nekem inkább erősebb fékhatás kellene, a melegedés elég másodlagos. Redi! Szoktad te olvasni a technikai topikot is? :D És még leszólja a Lurdy topikban szegény új fórumozót, hogy nem képes olvasni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Redi! Szoktad te olvasni a technikai topikot is? :D És még leszólja a Lurdy topikban szegény új fórumozót, hogy nem képes olvasni. :D de ö megteheti mert övé a gsi.hu :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 de ö megteheti mert övé a gsi.hu :D :D ...de minek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Olyan könnyen beszél mindíg a pénzről, mintha lapátolná otthon. Nem is tudja mi az a kevés pénz. Van aki pedig az én fizumat is elfogadná saját fizunak. Sőt Mert meg tudom tervezni a kölcségvetésmet. Még egy gondoltat tennék hozzá: eöeöeöeöeöööööööööööööööööööeeeeeeeeööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Mert meg tudom tervezni a kölcségvetésmet. Még egy gondoltat tennék hozzá: eöeöeöeöeöööööööööööööööööööeeeeeeeeööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö De nem a helyesírásoddal keresed a kenyered ugye??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts