Xray Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 No akkor egy kérdés :D Vezérlés C20XE Nem DIS !!! Vezető+feszítő csapágy (SKF) + Vízpumpa (PEX) Szíj (BOSCH) 34 ezer HUF! Sok kevés ???
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 No akkor egy kérdés :D Vezérlés C20XE Nem DIS !!! Vezető+feszítő csapágy (SKF) + Vízpumpa (PEX) Szíj (BOSCH) 34 ezer HUF! Sok kevés ??? Minden relatív.. :D Szerintem teljesen normális áron van... :D
Xray Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Minden relatív.. :D Szerintem teljesen normális áron van... :D Oké Akkor minőségre jó ééé ?? :D
redline Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Van értelme fúrt + mart (meg megvuduzott) tárcsákat venni? Tudtommal azok akkor jobbak ha sokat és erősen fékezel mert hamarabb hül vissza a tárcsa....jellemzően versenypályán....de utcára van e értelme? Nekem inkább erősebb fékhatás kellene, a melegedés elég másodlagos.
redline Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Oké Akkor minőségre jó ééé ?? :D az SKF általában jó, nekem is az van mind2 autóban. Sőt, elég sokan olyannal karcolunk :D
opel16v Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Oké Akkor minőségre jó ééé ?? :D Szíjból inkább Gates vagy gyári GM (abban is Gates van). Vízpumpát így nem ismerem, arról Viktor tudna nyilatkozni tán, hogy az milyen minőség. :D
Xray Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Szíjból inkább Gates vagy gyári GM (abban is Gates van). Vízpumpát így nem ismerem, arról Viktor tudna nyilatkozni tán, hogy az milyen minőség. :D Gates oké hondában is azt használtam, de nemtudttam gyárt opelhez is! A vízpumpa érdekelne! na majd Viktor megnyilatkoztatom! THX mindenkinek ! :D
Xray Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Anti! Második driftautónak? Ezzel Bűn lenne Driftelni!! :D Ezt már kiálításra + MVOK talira vinni villogni!!! Szép álapotban van!!! 66 os évjárat! hmm 66 ban még fejjel lefelé lógtam faternál....! :D :D
coupe Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Van értelme fúrt + mart (meg megvuduzott) tárcsákat venni? Tudtommal azok akkor jobbak ha sokat és erősen fékezel mert hamarabb hül vissza a tárcsa....jellemzően versenypályán....de utcára van e értelme? Nekem inkább erősebb fékhatás kellene, a melegedés elég másodlagos. Vegyél előre nagyobb féket :D :D :D :D
mélykék76 Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 éééééésss megszólalt a hang a nyomorból :D :D Ilyen barinővel ? Miről beszélsz ? :D :D :lol:
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 C-ből csináltak már ilyet... :D kb 800 LE... :D
Lanti Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 C-ből csináltak már ilyet... :D kb 800 LE... :D AWD?
opel16v Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 AWD? Kicsit útban lenne a motor az első osztóműnek :D
Stefan Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 C-ből csináltak már ilyet... :D http://www.engelund-racing.com/bilder/v8/v8-hoved.jpg http://www.engelund-racing.com/bilder/v8/v8-3.jpg kb 800 LE... :D Szép... :D Nekem az első átalakítási ötletem az volt, amikor megláttam, hogy pickup-ot lehetne belőle csinálni.
Stefan Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 De van itt P1 is...c20xe-vel... http://www.engelund-racing.com/bilder/olympia/olympia-14.jpg http://www.engelund-racing.com/bilder/olym...lympiahoved.jpg :D :D Tiszta hotrod feeling
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Bocsesz...let-tel...mert nem szarral gurítanak a srácok... :D :D :D 400 ps.. :D
mackosajt Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Van értelme fúrt + mart (meg megvuduzott) tárcsákat venni? Tudtommal azok akkor jobbak ha sokat és erősen fékezel mert hamarabb hül vissza a tárcsa....jellemzően versenypályán....de utcára van e értelme? Nekem inkább erősebb fékhatás kellene, a melegedés elég másodlagos. Redi! Szoktad te olvasni a technikai topikot is? :D És még leszólja a Lurdy topikban szegény új fórumozót, hogy nem képes olvasni. :D
Lanti Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Redi! Szoktad te olvasni a technikai topikot is? :D És még leszólja a Lurdy topikban szegény új fórumozót, hogy nem képes olvasni. :D de ö megteheti mert övé a gsi.hu :D :D
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 de ö megteheti mert övé a gsi.hu :D :D ...de minek... :D
Albert Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Olyan könnyen beszél mindíg a pénzről, mintha lapátolná otthon. Nem is tudja mi az a kevés pénz. Van aki pedig az én fizumat is elfogadná saját fizunak. Sőt Mert meg tudom tervezni a kölcségvetésmet. Még egy gondoltat tennék hozzá: eöeöeöeöeöööööööööööööööööööeeeeeeeeööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
Atommanó Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Mert meg tudom tervezni a kölcségvetésmet. Még egy gondoltat tennék hozzá: eöeöeöeöeöööööööööööööööööööeeeeeeeeööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö De nem a helyesírásoddal keresed a kenyered ugye??? :D :D :D
Recommended Posts