Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Már tudod is. :D nekem is valamit olcsóért! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 nekem is valamit olcsóért! :D :D Neked szerintem inkább egy féltengely kellene....Mert tegnap mikor kifordultál eléggé recsegett :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Neked szerintem inkább egy féltengely kellene....Mert tegnap mikor kifordultál eléggé recsegett :D :D nem biztos h féltengely mert pont azt cseréltük a 7végén és azzal is meg ezzel is xar volt, nem hiszem hogy mind2 rossz lenne.... Bár kitudja... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Csak kanyarban ropog? :D Nem csak a külső csukló sz@r? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Nem akarlak elkeseríteni,de szerintem az hogy le van fillerezve (ha jól hallottam 1éve) az nem azt jellenti hogy egyből lehet fújni.......Szerintem ezt le kell csiszolni és újra kezdeni az egészet.....De lehet egy fényező jobban ért hozzá..... :D Amúgy szép :D Megkérdeztem fényező barátomat és azt mondta erre hogy ha ne éri eső akkor semmi baja nem lesz. Garagéban meg nem esik álltalában :D AMúgy fényezés előtt ha jól kiszárítják semmi gond nem lesz. Eztetet mondta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 nekem is valamit olcsóért! :D :D Most csak 1 van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Megkérdeztem fényező barátomat és azt mondta erre hogy ha ne éri eső akkor semmi baja nem lesz. Garagéban meg nem esik álltalában :D AMúgy fényezés előtt ha jól kiszárítják semmi gond nem lesz. Eztetet mondta. Akkor jó :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Nem akarlak elkeseríteni,de szerintem az hogy le van fillerezve (ha jól hallottam 1éve) az nem azt jellenti hogy egyből lehet fújni.......Szerintem ezt le kell csiszolni és újra kezdeni az egészet.....De lehet egy fényező jobban ért hozzá..... :D Amúgy szép :D Kösz :D még azér messze van, de nem is az fogja csinálni aki a sárgát meg dinyét stb. csinálta, nah meg azért garázsban állt,de majd a fényező okosít még..... Metált akkor lehet vagy nem spraybe kevertetni azt nem tudja senki????? :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Msn-en még elfoglalt státuszban,szal no para!Majd ha az lesz,hogy nincs gépnél! :D nem elfogott státuszban? :D Sima nincsen,viszont van szervós és ha azt nem kötöd be akkor lehet ám igazán birkózni. :D Olyan lenne a dzsoni, mint a popej! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Olyan lenne a dzsoni, mint a popej! :D Udi gépe,amikor becart úgy vezettem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Gyúrunk vazze? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Kösz :D még azér messze van, de nem is az fogja csinálni aki a sárgát meg dinyét stb. csinálta, nah meg azért garázsban állt,de majd a fényező okosít még..... Metált akkor lehet vagy nem spraybe kevertetni azt nem tudja senki????? :D :D :D Hát ha kijösz holnap Szabibab megmondja neked vagy majd megkérdezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Gyúrunk vazze? :D Van frankó izomszeletem is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Hát ha kijösz holnap Szabibab megmondja neked vagy majd megkérdezem. Nem megyek de kérdezd meg lécci...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Van frankó izomszeletem is. :D Norbi ápdét? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Norbi ápdét? :D Redinek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Én nem azért írtam amit írtam hogy elhitessem itt akárkivel hogy a piros a világon a legszebb, csak 1-2 oldallal visszább belinkelt piros gsi nagyon-nagyon szép, és ha olvasná a gazdája a " fuj, és a lefelé mutató ujjakat, biztos rosszul esne neki, mivel ebben az autóban sok-sok pénz és munka van! Nekem volt Fehér autóm is Kék gsi is És most a piros én tapasztalatból tudo mondani hogy sokkal több embernek tetszik a piros gsi-m, 1 hónapja van meg és már legalább 4x jöttek oda megkérdezni hogy hány éves, meg hogy milyen szép, a másik két autónál soha nem volt ilyen! Nem beszélve a lányom visítva ugrált mikor hazahoztam :D Majd mutasd meg légy szives, hogy kibeszélt itt konkrétan arról az autóról és ki írta, hogy "fujj". Ja, hogy nemtudod.....mert ilyen nemvolt. Viszont nagyon szép rózsaszín váltód volt a fehér autódban....rofl....és te szólod le a fehér színt? Te melyik bolygón élsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Majd mutasd meg légy szives, hogy kibeszélt itt konkrétan arról az autóról és ki írta, hogy "fujj". Ja, hogy nemtudod.....mert ilyen nemvolt. Viszont nagyon szép rózsaszín váltód volt a fehér autódban....rofl....és te szólod le a fehér színt? Te melyik bolygón élsz? amióta fehér asconám van sokkal többen jönnek oda hozzám az autóról beszélgetni mint amikor még szürke asconám volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 amióta fehér asconám van sokkal többen jönnek oda hozzám az autóról beszélgetni mint amikor még szürke asconám volt :D De biztos nem annyian mintha piros gsi-d lenne :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 igényesen tuningolt opel kadett Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Majd mutasd meg légy szives, hogy kibeszélt itt konkrétan arról az autóról és ki írta, hogy "fujj". Ja, hogy nemtudod.....mert ilyen nemvolt. Viszont nagyon szép rózsaszín váltód volt a fehér autódban....rofl....és te szólod le a fehér színt? Te melyik bolygón élsz? Mi van?Elgurult a gyógyszer? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Adjatok valami nőnemű lényt Norbinak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Csavarok ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 nem biztos h féltengely mert pont azt cseréltük a 7végén és azzal is meg ezzel is xar volt, nem hiszem hogy mind2 rossz lenne.... Bár kitudja... :D Fel kell újítatni azt csá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts