redline Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Nekem van Audim...neked viszont nincs hondád... :D :D :D kit ver jobban a sors? :lol: :D
kiskecso Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 még ennyit írni,mik vagytok ti gyors írók? :D
coupe Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Szerintem GSiben nem szép a piros....talán azért mert a tizensokéves fényt nagyon csúnyára rágja az idő vasfoga....életlen lesz :D Ebben egyetértünk....... :D Viszont ha nincs bemattulva szép is lehet :D :D
kiskecso Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 kit ver jobban a sors? :D :D :D :lol: :D :D :D
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Ebben egyetértünk....... :D Viszont ha nincs bemattulva szép is lehet :D :D Mikor fényezed a sárgát??? :D
Zsoltee Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 kit ver jobban a sors? :D :D a Suzukisokat? :D
coupe Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Mikor fényezed a sárgát??? :D Vannak olyan emberek akik tanulnak a saját kárukból(ha már nem voltak olyan okosak hogy a máséból tanuljanak)és vannak olyanok akik a sajátjukból se.....Én az elsőhöz tartozom.....tehát nem :lol: :D ....Te tudod melyikhez tartozol??????? :D :D :D
coupe Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080229/stresszes_va...ltoltes.hu_.jpg Szegény Redi....Tényleg veri a sors :D :D :D
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Szegény Redi....Tényleg veri a sors :D :D :D Jaja. Biztos egy Audi árából jutott oda. :D
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Vannak olyan emberek akik tanulnak a saját kárukból(ha már nem voltak olyan okosak hogy a máséból tanuljanak)és vannak olyanok akik a sajátjukból se.....Én az elsőhöz tartozom.....tehát nem :lol: :D ....Te tudod melyikhez tartozol??????? :D :D :D Ha tudnám nem csinálnám a 30 éves rozsdahalmot...hanem már egy rs4-ben csücsülnék... :D
opel16v Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Hírek...számítástechnika...adócsalás...hatan sitten... Balázska megvagy még??? :D :D :D :D Kicsit aggódom én is :lol:
B_Csaba Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Mindenkinek a sajátja tetszik és mindig az a legjobb, én alapból nem kerestem sem fehéret sem kéket, nekem a fehér nagyon alap, amolyan seszínű, a kék meg túl sok van belőle és már senki nem nézi meg, ha lenne szép sárga, mint például a cupe-jé azt vettem volna!
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Mindenkinek a sajátja tetszik és mindig az a legjobb, én alapból nem kerestem sem fehéret sem kéket, nekem a fehér nagyon alap, amolyan seszínű, a kék meg túl sok van belőle és már senki nem nézi meg, ha lenne szép sárga, mint például a cupe-jé azt vettem volna! Tudtam, hogy megjelensz... :D
B_Csaba Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Jaja...érdekes a gyors kocsiknak mint Ferrari, GSI, egész jól áll a piros... :D :D Mondjuk én nem vennék pirosat...de ez az én véleményem...azt kész-passz... :D Én mikor megláttam a mostani autómat élőben, már tudtam akármennyiért adja megveszem, nagyon szép volt első látásra :D szerettem a másik GSI-met is de ez 3x felülmúlja!
B_Csaba Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Tudtam, hogy megjelensz... :D Sokat járok ide, csak nem szólok (jobb is) de ez magaslabda volt!
Tom Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 szerettem a másik GSI-met is de ez 3x felülmúlja! Akkor ez 1.9 alatt van 100on? :D :D
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Sokat járok ide, csak nem szólok (jobb is) de ez magaslabda volt! Méééénemszóóóóóóóószzz??? :D
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Akkor ez 1.9 alatt van 100on? :D :lol: Na Tom magasabb lasztit talált azt hiszem... :D :D :D
Tom Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Na Tom magasabb lasztit talált azt hiszem... :D :D :D Tényleg nem lehetett kihagyni...:D
B_Csaba Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Akkor ez 1.9 alatt van 100on? :D :D De valld be hogy elővetted a Windowsos számológépet? Egyébként meg 2.16 ha a 6.5 osztottad
B_Csaba Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Na Tom magasabb lasztit talált azt hiszem... :D :D :D De hogy érte el? :D
coupe Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 , ha lenne szép sárga, mint például a coupe-jé azt vettem volna! :D :D :D :D :lol: :D
Pehi Csabi Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Mindenkinek a sajátja tetszik és mindig az a legjobb, én alapból nem kerestem sem fehéret sem kéket, nekem a fehér nagyon alap, amolyan seszínű, a kék meg túl sok van belőle és már senki nem nézi meg, ha lenne szép sárga, mint például a cupe-jé azt vettem volna! Ezzel eggyetértek. Tul sok a fehér GSI meg a fekete vagy sötétzöld vagy mi. Redijét is összekeverem mindíg máséval.
Pehi Csabi Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Antitn meg nem szabad bántani most hogy kezd ember lennei. Végre tudja mi a jó és vett egy Kadettot. :D
Recommended Posts