Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Ha feketét füstöl az nem gáz igazából...gondolom tunyingoltak a srácok és egy krovával összeütötték a benzinyomásszabályzót...így kicsit többet kap a naftából...de 290-ért legyen is szétrohadva bakker... :D

Elküldve
Elöfordul :D :D :D :D

Nekem se tetszik a piros autó,de GSi-be bejön......

Jaja...érdekes a gyors kocsiknak mint Ferrari, GSI, egész jól áll a piros... :D :lol:

Mondjuk én nem vennék pirosat...de ez az én véleményem...azt kész-passz... :D

Elküldve
Nekem se tetszik a piros autó,de GSi-be bejön......

Szerintem GSiben nem szép a piros....talán azért mert a tizensokéves fényt nagyon csúnyára rágja az idő vasfoga....életlen lesz :D

Haveromnak van egy piros Hondája (2 éves Civic...nem az űrhajó hanem ami azelőtt volt).....annak pl. kurvajól áll a piros

(b+ mit fogok én ezért itt kapni :D :D )

Elküldve
Szerintem GSiben nem szép a piros....talán azért mert a tizensokéves fényt nagyon csúnyára rágja az idő vasfoga....életlen lesz :D

Haveromnak van egy piros Hondája (2 éves Civic...nem az űrhajó hanem ami azelőtt volt).....annak pl. kurvajól áll a piros

(b+ mit fogok én ezért itt kapni :D :D )

mi az a Honda? :D :D :lol:

Elküldve
Redi...amikor belogoltál...akkor nem a www.hondaforum.hu-ra jöttél..de ha még ebből sem tűnt fel, akkor nem a "legoninja" névvel vagy belogolva... :D

az

nem

én

vagyok

valaki

visszaél

a

nickemmel

a

k.urva

életbe

tetszikérteni mr. audimaxpower.com :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.