Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
hát így áprilisban fura lenne Hómezőben... :D

olyan k.. messze van hogy ha északra mennék ugyanennyit akkor lehet hogy Hómezőben lennék

Elküldve
olyan k.. messze van hogy ha északra mennék ugyanennyit akkor lehet hogy Hómezőben lennék

akkor van itt néhány kolbászoló Finn...ha úgy is arra mész...vidd már magaddal őket... :D

Elküldve
akkor van itt néhány kolbászoló Finn...ha úgy is arra mész...vidd már magaddal őket... :D

Kérd már meg őket, hogy legközelebb hozzanak néhány poháralatétet és 1 szép abroszt Norbinak :D :D

Elküldve
Kérd már meg őket, hogy legközelebb hozzanak néhány poháralatétet és 1 szép abroszt Norbinak :D :D

Áááá mire átlépik a határt arra sem emlékeznek milyen országban voltak... :D :D :lol:

Elküldve
Áááá mire átlépik a határt arra sem emlékeznek milyen országban voltak... :D :D :D

ez az általad szervezett városnézésnek köszönhető? :D

Elküldve
Á, ÉN nem élek vissza a hatalmammal. :D

(De most senki se nézzen vissza egy oldallal! :D)

Gyanús hogy én tettem space-t a számok és a g közé de az idézetedben space nélkül van :D

Elküldve
Gyanús hogy én tettem space-t a számok és a kg közé de az idézetedben space nélkül van :D

Albert az már régen nem a te hozzászólásod...... többen mentek már át rajta mint .... :D

Elküldve
Tessék megint beleírtál az idézetembe rinya.gif

Ne is töröd velük. Lehet ha most visszaolvasnád előröl a forumot az derülne ki, hogy a modik az istenek! :D

Elküldve
Ne is töröd velük. Lehet ha most visszaolvasnád előröl a forumot az derülne ki, hogy a modik az istenek! :lol:

Szerintem ez teljesen egyértelmű :D :D :D :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.