Loboka Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 végeztem :D akkor most h nem melozol, elmehetnél abba boltba megérdeklödni legalább a telefonszámukat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Hopp az 54000... :D Pedig ma ez sem direkt volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 akkor most h nem melozol, elmehetnél abba boltba megérdeklödni legalább a telefonszámukat :D messzeb vagyok töle mint te..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 messzeb vagyok töle mint te..... Vagyis lustább vagy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 messzeb vagyok töle mint te..... :D mind1, holnap elugrom oda, de ma még suli, ráadásul Tavaszmezőben... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 :D ... ráadásul Tavaszmezőben... :D hát így áprilisban fura lenne Hómezőben... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 hát így áprilisban fura lenne Hómezőben... :D olyan k.. messze van hogy ha északra mennék ugyanennyit akkor lehet hogy Hómezőben lennék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 olyan k.. messze van hogy ha északra mennék ugyanennyit akkor lehet hogy Hómezőben lennék akkor van itt néhány kolbászoló Finn...ha úgy is arra mész...vidd már magaddal őket... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 akkor van itt néhány kolbászoló Finn...ha úgy is arra mész...vidd már magaddal őket... :D Kérd már meg őket, hogy legközelebb hozzanak néhány poháralatétet és 1 szép abroszt Norbinak :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Kérd már meg őket, hogy legközelebb hozzanak néhány poháralatétet és 1 szép abroszt Norbinak :D :D Áááá mire átlépik a határt arra sem emlékeznek milyen országban voltak... :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Áááá mire átlépik a határt arra sem emlékeznek milyen országban voltak... :D :D :D ez az általad szervezett városnézésnek köszönhető? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Áááá mire átlépik a határt arra sem emlékeznek milyen országban voltak... :D :D :D Ragassz a homlokukra posiitettt és lakkozd le :D :lol: :D Csak menni fog nekik így :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Á, ÉN nem élek vissza a hatalmammal. :D (De most senki se nézzen vissza egy oldallal! :D) Gyanús hogy én tettem space-t a számok és a g közé de az idézetedben space nélkül van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Gyanús hogy én tettem space-t a számok és a kg közé de az idézetedben space nélkül van :D Albert az már régen nem a te hozzászólásod...... többen mentek már át rajta mint .... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Gyanús hogy én tettem space-t a számok és a kg közé de az idézetedben space nélkül van :D Ááááá! Albi ne csináld! Most elárultad saját magad!!!! :D Ezért csatázunk mi itt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Csak menni fog nekik így :D :D A gond általában pont itt szokott előjönni...a menésnél... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 ez az általad szervezett városnézésnek köszönhető? :D Ma nem siekrült őket elebrudalni sehova... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ááááá! Albi ne csináld! Most elárultad saját magad!!!! :D Ezért csatázunk mi itt? :D Tessék megint beleírtál az idézetembe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Tessék megint beleírtál az idézetembe :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Tessék megint beleírtál az idézetembe Ne is töröd velük. Lehet ha most visszaolvasnád előröl a forumot az derülne ki, hogy a modik az istenek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ne is töröd velük. Lehet ha most visszaolvasnád előröl a forumot az derülne ki, hogy a modik az istenek! :D Ehhez miért kell olvasni??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ne is töröd velük. Lehet ha most visszaolvasnád előröl a forumot az derülne ki, hogy a modik az istenek! :lol: Szerintem ez teljesen egyértelmű :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Akkor úgy érzem ezt meg is beszéltük... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Lehet ha most visszaolvasnád előröl a forumot az derülne ki, hogy a modik az istenek! :D Nem lehet, biztos! :D Bár Sanyi csak király. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 nah tessék... szegény mezei usereket elnyomják a "zöldek" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts