Albert Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ezt a k betűt mikor költöttétek bele? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Milyen hasznos a javít gomb! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Húúú de rég nem volt már ilyen... emléxem Coupeval mennyi szívattuk így egymást anno... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Milyen hasznos a javít gomb! :D jaja. kevesebb a moderátorok dolga, mert a user kijavíthatja a hibát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 De a többi user szemfüles volt, és az idézetekben ott a Kg! :D Ezt már nem mossa le! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Húúú de rég nem volt már ilyen... emléxem Coupeval mennyi szívattuk így egymást anno... :D :D Mikor olvastam már tudtam hogy nem Albert írta el :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Mikor olvastam már tudtam hogy nem Albert írta el :D :lol: :D :D Pedig ehhez közöm sincs... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ezt csak azért, hogy nehogy már Lanti vezessen a napi hozzászólások számában... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Pedig ehhez közöm sincs... :D :D :D Én tisztára mostam Albertot....Most olyan mintha Sanyi rontotta volna el :D :lol: :D GSi-s összetartás....Vesszen akinek nem ilyen autója van ;) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ezt csak azért, hogy nehogy már Lanti vezessen a napi hozzászólások számában... :D :D :D Szerintem szólok Xraynek, hogy kell egy plusz kis logo, meg Heminek, hogy egy új felhasználói csoport, OFF-mester címmel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ezt csak azért, hogy nehogy már Lanti vezessen a napi hozzászólások számában... :D :D :D valakiben kicsit tulteng a versenyszellem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ezt csak azért, hogy nehogy már Lanti vezessen a napi hozzászólások számában... :D :D :D huuuhaaa akkor visszamegyek dolgozni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 huuuhaaa akkor visszamegyek dolgozni.... végeztem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 végeztem :D Ez sokáig tartott! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ez sokáig tartott! :D Gepárd tegnap a viccek rovatba linkelt a munkanaplómból.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Á-á! Sanyi nem tolt el semmit! Nézzetek csak egy Lanti idézetet! Ott Kg szerepel, még az én hozzászólásom előtt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Á-á! Sanyi nem tolt el semmit! Nézzetek csak egy Lanti idézetet! Ott Kg szerepel, még az én hozzászólásom előtt! :D Köszi hogy felhívtad rá a figyelmemet...már javítottam is :D :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Kabbe! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Köszi hogy felhívtad rá a figyelmemet...már javítottam is :D :lol: :D :D :D már csak pár hozzászólást kell törölnöd, amik pl. a javítással foglalkoznak, és tökéletes lesz az eredmény. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Köszi hogy felhívtad rá a figyelmemet...már javítottam is :D :lol: :D :D :D jó moderátor ahol tud, segit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Kabbe! :D javítsd ki mindet kg-ra. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 wuhuu 2700 oldal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Á, ÉN nem élek vissza a hatalmammal. :D (De most senki se nézzen vissza egy oldallal! :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 már csak pár hozzászólást kell törölnöd, amik pl. a javítással foglalkoznak, és tökéletes lesz az eredmény. :D Már elszoktam ettöl.....de igyekszem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 végeztem :D El sem kezdted Teeeeeeeeeee... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts