Loboka Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 most egy big-mac menüröl vagy egy versenytankról beszélünk? :D a német gyárto jelen esetben a trabant, és mivel Anti versenyzésre fogja használni ebböl követtkezöen versenytank :D ma hoztam el egy bontoból makulátlan állapotban. nagyon f@sza kis darab. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Szépen belfutottál, dolgozz kicsit :D Természetesen jár a.....http://emil.alarmix.org/artsweet/images/bukta_nagy.jpg Képpel nem idézünk.....levettem linkre Coupe ezt a kiadást én szponzoráltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 a német gyárto jelen esetben a trabant, és mivel Anti versenyzésre fogja használni ebböl követtkezöen versenytank :D ma hoztam el egy bontoból makulátlan állapotban. nagyon f@sza kis darab. :D és az sokkal jobb lesz mint a mostmár végre müködő cali tank? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 és az sokkal jobb lesz mint a mostmár végre müködő cali tank? ha sikerül ezt is összeraknunk rendesen akkor kb 25kg minusz a cali tankban 10liter benya arra elég h állo helyzetben menjen de ha elindulna akkor ellötyög, ez 10 literrel csaknem félig lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 ha sikerül ezt is összeraknunk rendesen akkor kb 25kg minusz a cali tankban 10liter benya arra elég h állo helyzetben menjen de ha elindulna akkor ellötyög, ez 10 literrel csaknem félig lesz. nagggyon menők vagytok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 ha sikerül ezt is összeraknunk rendesen akkor kb 25kg minusz a cali tankban 10liter benya arra elég h állo helyzetben menjen de ha elindulna akkor ellötyög, ez 10 literrel csaknem félig lesz. furjatok rá 1-2 lyukat könnyítés képpen.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Úgyan Én nem értek hozzá,de pont nem a hátulján kellene könnyiteni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Úgyan Én nem értek hozzá,de pont nem a hátulján kellene könnyiteni :D a súly hátul is súly :D :D :D :D ha a végén túl jól sikerüla könyítés akkor beülök hátra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Úgyan Én nem értek hozzá,de pont nem a hátulján kellene könnyiteni :D fene se tudja mennyi suly kell neki hátra, 1.9es 60 lábat ment igy, aminél sokkal jobbat nem fog semekkora sullyal. hátso kerékhajtással hátso motorral 600kgvel és 300 pacival ment a Soma 1.7es 60 lábat lesulyozni bármikorl lehet a hátulját, de lehet h nem kell bele semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 fene se tudja mennyi suly kell neki hátra, 1.9es 60 lábat ment igy, aminél sokkal jobbat nem fog semekkora sullyal. hátso kerékhajtással hátso motorral 600kgvel és 300 pacival ment a Soma 1.7es 60 lábat lesulyozni bármikorl lehet a hátulját, de lehet h nem kell bele semmi. Persze,csak a nagy slikk segít a rajtnál,de a gyenge motor miatt pont annyit ront rajta felül...sőt....Legalábbis a nagyok szerint. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 látod Anti, ha anno nem vágattad volna le róla a vonóhorgot most akármekkora súlyt lehetne "hátra" raki... Még akár az OOOO-t is huzhatnád vele tréleren :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Persze,csak a nagy slikk segít a rajtnál,de a gyenge motor miatt pont annyit ront rajta felül...sőt....Legalábbis a nagyok szerint. :D ez igy van, valoszinüleg 400on egy 185ös vagy 195ös slick jobb volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 A Fent nem megy dologra egyértelműen a váltó (3-as) hosszúszága a magyarázat...számoltam áttételeket... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 A Fent nem megy dologra egyértelműen a váltó (3-as) hosszúszága a magyarázat...számoltam áttételeket... :D ez volt nekem is az NE-nél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 ....számoltam áttételeket.... :D Ajajajajajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, projekt end :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ajajajajajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, projekt end :D :D Az majdnem akkor volt, amikor világkörüli útra vontattad a Kadit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 ha már a könnyités szoba került akkor megemliteném a német gyártmányu versenytankot, 24liter 3410gramm. Csak a 24 liter benya több mint 3410 g szal ez nem lehet :D Lanti, elég ritkán vagyok otthon. Kedd, esetleg csütörtök Lurdy előtt jöhet szóba. De ha a Fáy utcai piac közel van Neked akkor itt dolgozunk egymás mellett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Csak a 24 liter benya több mint 3410g szal ez nem lehet :D Lanti, elég ritkán vagyok otthon. Kedd, esetleg csütörtök Lurdy előtt jöhet szóba. De ha a Fáy utcai piac közel van Neked akkor itt dolgozunk egymás mellett :D nekem minden közel van, de tény h eredetileg ott lakom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Csak a 24 liter benya több mint 3410g szal ez nem lehet :D 24 liter neked mióta 3410 kg? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 24 liter neked mióta 3410 Kg? :D hát vannak gondok az átváltással... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080402/pic_gg_kisma...ltoltes.hu_.jpg Ez ott van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 hát vannak gondok az átváltással... :D de ez versenybenya vázz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 de ez versenybenya vázz :D persze...azért ilyen nehéz mert olmozott nem??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 de ez versenybenya vázz :D És mi van benne? Beton? :D Vagy ez nem ólommentes? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Csak a 24 liter benya több mint 3410g szal ez nem lehet :D Lanti, elég ritkán vagyok otthon. Kedd, esetleg csütörtök Lurdy előtt jöhet szóba. De ha a Fáy utcai piac közel van Neked akkor itt dolgozunk egymás mellett :D senki nem beszél benyárol azt mondtam 24 liter. neg azt h 3410 gramm nem kilogramm. egyébként a többit jol látod :D jah a kilogrammot nem te irtad:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts