FBalazs Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Bazz a 22-es lexan krómfelnik azért odab@sznak... :D Mondjuk én azzal kezdeném, hogy ezt is a földig ültetném... :D Múlt hétvégén pattintottunk (véletlenül) egy garnitúrát a GTCre... Elég sz@rul néz ki... :D Racce cartársék pár órával előttünk a "porig ültetésre" alakítottak ki sajátos módszereket, így amint látjátok hülyeségért nem kell a szomszédba menni :D @Atommanó: Neked nem volt gyerekszobád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 http://content.ytmnd.com/content/3/f/9/3f9...79d990acc40.gif "- Mióta vagyunk barátok? - A gimi hét éve óta. " :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Hogy az a ....... írtam egy hosszabb hozzászólást, erre expl. elhányta magát más miatt.. f...a!!! :D Szóval mostmár csak rövidítve, mert agybajt kapok!! :lol: Jó kis diesel meg generátor hang.. érdekes,hogy videón milyen hangosnak tűnik.. Nah de nem is ez a lényeg. Hanem,hogy mostmár bal elöl is van valami kattogás.. szóval lassan tényleg bontjuk .. vagy tudom.. "jobban járok, ha felgyújtom" :D Némelyik zökkenőnél,meg nagyobb ívű kanyarodáskor hallottam valami kis kattogást.. mondom ez meg mi.. aztán épp parkolok be két kocsi közé, amikor kb.3/4-ig kitekert kormánynál kattan valami.. :D Nah mondom ez mi.. tekerem vissza.. megint.. oda.. megint.. játszok vele.. oda-vissza.. kattog.. nah erről készült a múvi.. Nem igazán tudtam belőni honnan jött.. kicsit olyan tűzfal, kicsit olyan torony felé.. tudja tököm.. Aszem meg lesz csinázva a vezérlés, aztán gyűjtök egy kis casht, és futómű nagyrepair.. remélem nem a kormány hullik szét :D Nah aztán még volt egy hete vagy mikor egy Tunying kiállítás.. csináltam pár képet, bár tele volt a .... Bent marha sokan voltak, fényképezni is allig lehetett.. Kint sártenger.. driftpálya megközelíthetettlen... programok elcsúszva.. ha egyátalán voltak.. szal nem egy maradandó.. max. negatívban.. a végére már marhára untam.. untuk.. el is jöttünk haza.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Aszem meg lesz csinázva a vezérlés, aztán gyűjtök egy kis casht, és futómű nagyrepair.. remélem nem a kormány hullik szét :D Tudom nem nyugtat meg, de nekem is ilyen hang jön ki a gépből, valszeg bekrepa a tornycsapágy.Majd megcsináljuk ha lesz idő rá.De azt tudom, hogy amint van annyi idő, ki lesz cserézve az első stabrúd is 22-re, valamint ha sikerül szerválnom +stabrudat v.mi GSi-ből, az is rá lesz rakva a gépre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 ja az jó eséllyel toronycsapágy. Gyáriban van vagy 2000ft darabja, ha meg amúgy is kell lengéscsillapítót cserélni, akkor ez már szinte semmi plusz munka :D Viszont meg kell nézni akkor már a toronyszilentet is, mert az sem lehet túl jó állapotban, ha még gyári :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Jó kis diesel meg generátor hang. érdekes,hogy videón milyen hangosnak tűnik.. Nah de nem is ez a lényeg. Hanem,hogy mostmár bal elöl is van valami kattogás.. szóval lassan tényleg bontjuk .. vagy tudom.. "jobban járok, ha felgyújtom" :lol: Én is levideóztam , megmutattam Antinak na enyém is kopogott aztán abbahagyta éppen , ugyan generátorhanng nemvolt most mikor szíjakat cseréltem elindítottam szíjnélkül mondom hogy esetlega szervó hangos de ugyanúgy volt hang , a generátor is szépen csendben volt és tuti TŐKE , egyébként én is bal elejéből halloma hangot. Lengők hála épek amikor megemeltük a csápossal 4 db Monroe-t láttunk tulaj elmondása szerint tavaly cserélte őket, mondjuk azt nemtudom hogy lehet megálapítani mikori de szemre újnak tűnt! Szilenteket is megnéztük nagyon sok kilett cserélve , ami nem az meg még jónak tűnik! Azé még nem köll főgyújtani :D nemtudom mitszótá volna ha azt végigjárod mint én a hondámmal :D szerintem ríva fakadttál volna simán! Én is majdnem mikor már 3 szor borítottuk szét a blokkot :D hajtókar csapágyak miatt vagy is nemtudom miért de mindíg a 2 henger csapágya fosta el magát aztán mondták hogy ez hibálya a hondának és a 2 henger !!! Na mindegy már eladttam , én úgyvagyok vele ahogy elő jön valami apróság mindjárt meg kell csinálni nemszoktam megvárni még összejön a sok :D Ha még is bontod akkor tételezd ki mimarad belőle a légszűrőházad meg tedd félre nekem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 ja az jó eséllyel toronycsapágy. Gyáriban van vagy 2000ft darabja, ha meg amúgy is kell lengéscsillapítót cserélni, akkor ez már szinte semmi plusz munka :D Viszont meg kell nézni akkor már a toronyszilentet is, mert az sem lehet túl jó állapotban, ha még gyári :D Ez most komoly hogy 2000 Ft db-ja a toronycsapágynak??? :D No mondták nekem hogy olcsóbban fogok dolgokat kapni mint a Japán autóhoz! De mostmár belátom, tényleg ígyvan! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 hmmm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ez most komoly hogy 2000 Ft db-ja a toronycsapágynak??? :D No mondták nekem hogy olcsóbban fogok dolgokat kapni mint a Japán autóhoz! De mostmár belátom, tényleg ígyvan! :D haver suzuki ignisére most kell kicsit költeni mert ez az nyikorog benne: kerékagycsapágy 18.800 féktárcsa a gyári: 16000/darab nem /pár , kapott helyette jo kis agila féktárcsát ami ugyan az, ha jol emlékszem 9000/pár utángyártott fékbetét 9900 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 hmmm kicsit rally feeling :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 kicsit rally feeling :D Lanit...nincs kedved leugrani a street tuningba??? Ami ott van nálatok? kéne a számuk...de nincs fennt sehol...csak a régi üzletüknek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 haver suzuki ignisére most kell kicsit költeni mert ez az nyikorog benne: kerékagycsapágy 18.800 féktárcsa a gyári: 16000/darab nem /pár , kapott helyette jo kis agila féktárcsát ami ugyan az, ha jol emlékszem 9000/pár utángyártott fékbetét 9900 Akkor a Hondához megnekérdezd mi menyi volt :D 1 kerékcsapágy 26.800 ft egy toronycsapágy jobb oldali 21.000 körül! Bontott AC 40 ezer sorolhatnám! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 hmmm Nem is értem miért adja el... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Nem is értem miért adja el... :D Mi értjük... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Lanit...nincs kedved leugrani a street tuningba??? Ami ott van nálatok? kéne a számuk...de nincs fennt sehol...csak a régi üzletüknek... :D dolgozom antibácsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 hmmm úgy látszik Zoli is feladta....pedig mennyit mesélt nekem msn-en, hogy mennyire jóleszszéplesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Lanit...nincs kedved leugrani a street tuningba??? Ami ott van nálatok? kéne a számuk...de nincs fennt sehol...csak a régi üzletüknek... :D ez most melyik ami a rákos uton van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 úgy látszik Zoli is feladta....pedig mennyit mesélt nekem msn-en, hogy mennyire jóleszszéplesz lehet már jó-szép és most új kihivást keres :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 dolgozom antibácsi :D Micsiiiiináááááááááááááááássszzzzz.... :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 ez most melyik ami a rákos uton van? amit múlkor mondtam, hogy a Fáy utcai (ex) piacnál volt...piros building... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 lehet már jó-szép és most új kihivást keres :D Megveszi a kék-feketét... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Megveszi a kék-feketét... :D :D :D szolj ha eladó lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 amit múlkor mondtam, hogy a Fáy utcai (ex) piacnál volt...piros building... akko nem tudom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Megveszi a kék-feketét... :D :D :lol: Csabiét? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 akko nem tudom :D Mitnemtucccc??? Te mondtad meg, hogy hol van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts