mélykék76 Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Én ezt kávé nélkül megmondom :D :D Egy Makka-Jakki-Pukiiiiiii sámliért mi ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Mingyáááá it van Coupe...főzhetek neki kv-t... :D Köszönöm is...... nem lett tőle semmi bajom,úgy látszik hatott a napi 9 széntabletta :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Köszönöm is...... nem lett tőle semmi bajom,úgy látszik hatott a napi 9 széntabletta :D :D Nem adok én ki szart a kezemből... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Nem adok én ki szart a kezemből... :D Most meg az a bajom hogy nem akar kijönni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Köszönöm is...... nem lett tőle semmi bajom,úgy látszik hatott a napi 9 széntabletta :D :D napi 9? mi vagy te gözhajó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 napi 9? mi vagy te gözhajó? :D Még így is kevesett vettem be,mert napi 3x5 tabletta van írva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Most meg az a bajom hogy nem akar kijönni :D Gondolom most van az, hogy fel kell, hogy töltődj elöbb... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 de ráértek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Még így is kevesett vettem be,mert napi 3x5 tabletta van írva :D Ömhhhhh.... Én inkább nem gyújtanék rá a helyedben öngyulladás és társai :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Ömhhhhh.... Én inkább nem gyújtanék rá a helyedben öngyulladás és társai :D Az elmúlt 4 napban nem is cigiztem..... :D ....Tényleg eléggé oda voltam.Remélem egy jó darabig nem lesz megint ilyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Amúgy meg a szenet nem is olyan egyszerű meggyújtani........ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Amúgy meg a szenet nem is olyan egyszerű meggyújtani........ :lol: :D Fogadjunk, hogy 4 napig ezt próbálgattad... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Fogadjunk, hogy 4 napig ezt próbálgattad... :D :D :D ami nem gyulladt meg azt bevette :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Amúgy meg a szenet nem is olyan egyszerű meggyújtani........ :D :D A gázokat annál könnyebb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Fogadjunk, hogy 4 napig ezt próbálgattad... :D :D :D Voltam katona :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Mé mivan Coupe balhé van? Megmihályosodott a rendszer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Mé mivan Coupe balhé van? Megmihályosodott a rendszer? kifúj... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Mé mivan Coupe balhé van? Megmihályosodott a rendszer? Csak volt...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 kifúj... :D Mégha fújt volna..... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Csak volt...... :D Ismerd be nyugodtan, hogy főztél magatoknak :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Ismerd be nyugodtan, hogy főztél magatoknak :D :D Arra elég rég volt példa....... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Képzeld mi megy amikor páran összeverődünk...5-en osztanak... :D :D :D Tudod ami nem öl meg az erősít :D Annál egészségesebb leszel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Étteremben voltak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Arra elég rég volt példa....... :lol: :D Elkényesedet a bendőd :D Mi meg esszük a szemetet és semmi bajunk :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Széntabletta 9 /nap.... :D Kire jött rá a cifra???? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts