Atommanó Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Sonique... :D :D :lol: :D :D Amúgy a blokkot nem te mostad el???? Én mintha ilyesmit hallottam volna... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 ojjjj bocsi nem akartam ekkorára :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 1. féket tudsz otthon cserélni, nem feles méret az imbusz. tárcsa cserénél a kis rögzítőcsavarral lehet sok munka, be szokott rohadni 2. nézd meg, ha egy idő után visszaáll a műanyag "sapka" abba a pozícióba, ahol súrolja a szárat, akkor szar az a gátló 5. sachs vagy kayaba ha utcai, és koni ha sport :D 7. csere, 1 óra alatt megvan egy műértő számára. otthon necces, mert kell hozzá 18-as villás, 30-as hosszúlapolt krovafej, és spéci fogó a gumiharang gyűrűjének rögzítéséhez, valamint kormánygömbfejlehúzóspeciálisszerszám, és egy nagy pájszer. :D 1: jaja.. asszem egy kis kalapácsütés a csavarhúzóra segítet..(nem volt nagyon berohadva.. Szal assszondod,nincs értelme a mart tárcsának? (a fúrt verziót már elvetettem..) ahogy számolom, nekem a sima tárcsa-sima betét bírt 40e km-ert... 2: majd megnézem, de Ez alapján a másik megadta magát.. szal így is, úgy is cserés lesz.. 5: valami sport kellene.. nagyon filózok az állítható koni-rugó pároson.. ár-minőség-teljesítményben talán az érné meg legjobban...(nem szándékozok eladni egy darabig a kocsit) 7: ettől féltem.. a hátsó csörgésre nincs ötleted? (ha finoman fékre lépek elhallgat, kézifékre nem...) SXP = nah ez a szívás!! komoly :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 a hátsó csörgésre nincs ötleted? (ha finoman fékre lépek elhallgat, kézifékre nem...) így most nincs... első féked milyen volt hogy ilyen hamar elfogyott? SXP! Tied a pálma :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 így most nincs... első féked milyen volt hogy ilyen hamar elfogyott? SXP! Tied a pálma :D Ez kevés? :D Sima Brembo- Ferodo kombó.. :D Csak hááát a péntek esték, meg alapból is elég dinamukusan közlekedek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Sonique... :D :D :lol: :D :D Amúgy a blokkot nem te mostad el???? Én mintha ilyesmit hallottam volna... :D szarul hallotad Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 szarul hallotad Akkor sorry... És nem lehet, hogy a csapágyak voltak szarok??? Mert említettél valamit, hogy nem egyforma volt a zacsikban...vagy az sem most volt??? :D Nem kérdezem, a hogyan tovább részét, de mégis... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 szarul hallotad Hengerfejet mostad nemde ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Akkor sorry... És nem lehet, hogy a csapágyak voltak szarok??? Mert említettél valamit, hogy nem egyforma volt a zacsikban...vagy az sem most volt??? :D Nem kérdezem, a hogyan tovább részét, de mégis... az nem ez volt ... szürkésfekete fém spén pedig nem szarmazik csapagybol csakis öntvényböl és hogy jön most ide a csapágy ?? mikor olajnyomas nem volt nem a csapagy szorult és ahoz sok sok km kell hogy szar legyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Hengerfejet mostad nemde ? én nem !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 tudja valaki hogy hol van az a nyomtatvány amin az adó 1%-ának a MOTE-nak utalható? nekem a könyvelőm már elintézte :D :D :D :D 1% MOTE :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Ez kevés? :D Sima Brembo- Ferodo kombó.. :D Csak hááát a péntek esték, meg alapból is elég dinamukusan közlekedek... Mondjuk ha szinte csak városban használod, akkor érthetőbb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Mondjuk ha szinte csak városban használod, akkor érthetőbb :D 90%-ban... és sajna rövid távokra.. de ez már nem a fék szempontjából... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 na talan nem nekem volt a legszarabb napon ma .. ha valaki tud szarabatt irja le ... Hát ez nem túl vidám... :D :D Most akkor mi lesz? Szétszed? Melyik gépműhelyben csináltattad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Részvétem Sonique :D Srácok megtudná nekem valaki mondani hogy az a pirossal bekeretezett csőszerű izé micsoda és hogy gyári állapotban mi van ott a becsatlakozásnál? Ha esetleg még egy képet is csinálna valaki nagyon hálás lennék érte. :D Előre is kösz. :D Szerk.: ez C20XE, bár sztem minden GSI clubos felismerte elsőre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Részvétem Sonique :D Srácok megtudná nekem valaki mondani hogy az a pirossal bekeretezett csőszerű izé micsoda és hogy gyári állapotban mi van ott a becsatlakozásnál? Ha esetleg még egy képet is csinálna valaki nagyon hálás lennék érte. :D http://kepfeltoltes.hu/080401/pic0006hq4_w...ltoltes.hu_.jpg Előre is kösz. :D Szerk.: ez C20XE, bár sztem minden GSI clubos felismerte elsőre. :D Bowden a gazpedalhoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Hát ez nem túl vidám... :D :D Most akkor mi lesz? Szétszed? Melyik gépműhelyben csináltattad? En nem szedem szet ottrohad meg ahol van! Makrai ! A tegnapi szeria ma tovabb folytatodott reggel a kibebaszot kölcsöm auto baszott elindulni majdem elkestem taxi 2500 volt! Szuper remelem jon meg valami Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 En nem szedem szet ottrohad meg ahol van! Makrai ! A tegnapi szeria ma tovabb folytatodott reggel a kibebaszot kölcsöm auto baszott elindulni majdem elkestem taxi 2500 volt! Szuper remelem jon meg valami :D Zárkózz be valami gumiszobába...ott csak nem történik semmi rossz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 zolibá' szép kis szériád van... rávered az eladóra a moci páffot? engem felhívott az inkontrolos, és megkérdezte mi van velem? :D mondtam minden rendben, majdnem kész a kocsim, a turbó, amit kidobatott velem 2 hónapja hibátlanul duruzsol az osi (másik OPC-s skac) mocijában, stb. mondom elrontottál valamit valószínűleg. aszondja sajnálja :D köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 hallom anti javítottál. 14 alá beférsz már? mit mentek az ellenségek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 hallom anti javítottál. 14 alá beférsz már? mit mentek az ellenségek? 14.1 400-on, és 8.9 200-on...Kövi versenyre meglesz a 13 alatt és remélem a 8.9-en is sikerült egy 8.7-et csinálni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Még 4 tizedet kell javítani...van még lehetőség...szal rajta vagyunk...most is sikerült 0.6-ot a 200-on... A bocimobil brutkó időt ment...12.4, és 8.3...a Corsa 13.5-öt...de ott valami érdekesség is történt...mert egész nap 13.7 volt a legjobbja a samarának 13.8, erre a corsa csinált egy 13.5-öt hírtelen... :D ezt jó páran furcsálják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Oszibááá??? Fut már a Júpíszí??? :D :D Április van...szólok Attinak, hogy kezdheti összerakni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 14.1 400-on, és 8.9 200-on...Kövi versenyre meglesz a 13 alatt és remélem a 8.9-en is sikerült egy 8.7-et csinálni... :D nagyon jo lenne a 13 alatt, de egyenlöre probálkozz meg a 14 alattal, ha ekkorát ugrasz az idöben akkor nagyon sokan fogják sasolni a motroteret hogy merre a turbo :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 nagyon jo lenne a 13 alatt, de egyenlöre probálkozz meg a 14 alattal, ha ekkorát ugrasz az idöben akkor nagyon sokan fogják sasolni a motroteret hogy merre a turbo :D :D :D Jóóóvannna kabbbeelííííírtaaaam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts