Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Nagy mák, hogy Laci apukájától kaptunk egy kék spanifert amivel leszorítottuk a hátulját mert anélkül leesett volna az utca végée előtt :D

IMG_20080329_0011_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Pista karavánját lakótelep-rider módszerrel szélesítettük:

IMG_20080329_0016_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Majd letesztelték, hogy milyen lett :D

IMG_20080329_0017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve

Egy kicsit eltévedtünk :D

IMG_20080329_0018_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

De odaértünk élve, a technika nem hallt meg és a slickkel már nem is volt olyan széles és könnyebb volt felrakni is

IMG_20080329_0047_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

nekem egyre jobban tetszik ez az autó.......kib@szott MadMax feeling :D :D :D

Elküldve

Hogy én hogy utálom azt a sárga nyelű tescos papagájfogót :D :D

Azt tudja mindenki, hogy a vonószem függőleges terhelhetősége 75kg szokott lenni? :D

Elküldve
Pista karavánját lakótelep-rider módszerrel szélesítettük:

Legalább tettetek volna a két pofaközé valami ruhadarabot va más puhább dolgot így oda a dukkó! :D :D

Elküldve
Legalább tettetek volna a két pofaközé valami ruhadarabot va más puhább dolgot így oda a dukkó! :D :D

Ez a kaszni ha emberhez hasonlítanánk, akkor a zombi megfelelője :D :D :lol:

Elküldve
Ez a kaszni ha emberhez hasonlítanánk, akkor a zombi megfelelője :D :D :D

Jajajj szóval ez az üssük vágjuk kasztni ,nem tudttam :D :lol: :D :D

Elküldve

Most néztema tetején is van valami horpadás :D lehet valami buliból visszamaradtt , erisztd el a hajam a caravan tetőn volt :D :D

Elküldve

Juhú!

Meggyüttek a toyo gummerek. :D

Holnap asszem fel is tetetem őket. :D

Anti!

Grat, az időhöz, ez azért már nem olyan rossz... :D :D

Elküldve

Anti drakulálok a szerepléshez. Pistának meg ahhoz hogy sikerült a négyes útra menni az ötös helyett de nem is értem hogy nem lehet odatalálni.

Redi jó későn toltad fel a képeket hol voltál ilyen sokáig? :D Fini lett a túrótorta amúgy :D

Elküldve
Anti drakulálok a szerepléshez. Pistának meg ahhoz hogy sikerült a négyes útra menni az ötös helyett de nem is értem hogy nem lehet odatalálni.

Redi jó későn toltad fel a képeket hol voltál ilyen sokáig? :D Fini lett a túrótorta amúgy :D

Tuti azé rakta fel ilyen sokára a képeket mert hengerfejtömítést cserélt még a hétvégén. :D

Elküldve
kérem az adminokat írják át a nickem "hengerfeLYtömítés" -re...mert ez már rajtam marad érzem :D

A legoninja jobban hangzik :lol: :D :D :D

Elküldve
Azon csodálkozom hogy nem azért büntettek meg Titeket,mert elöl hátúl lelóg a kocsi a trélerről..... :D

Elég nekik egy indok hogy egy tizest zsebbe tehessenek. Gondolom keresnek "pár"ezer forintot egy hétvége alatt :D

Elküldve
Elég nekik egy indok hogy egy tizest zsebbe tehessenek. Gondolom keresnek "pár"ezer forintot egy hétvége alatt :D

Korrupt zsaruk :D Végül is csak az számít korrupciónak amiből engem kihagynak :D

Elküldve
Azon csodálkozom hogy nem azért büntettek meg Titeket,mert elöl hátúl lelóg a kocsi a trélerről..... :D

Bünti azért volt, mert elől lelóg.

Antinál különben ott volt a forgalmija, mint kiderült az utánfutónak :D

Elküldve

Csekk, mond neked ez a szó valamit Óóóóóóóóóó Demagógia Nagymastere ? :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.