redline Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Igen, a Kadett felfért a trélerre.....éppenhogy :D Elöl ennyi hely maradt: Hátul ennyi: A beszállás elég Hazárd megyésen történt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Nagy mák, hogy Laci apukájától kaptunk egy kék spanifert amivel leszorítottuk a hátulját mert anélkül leesett volna az utca végée előtt :D Pista karavánját lakótelep-rider módszerrel szélesítettük: Majd letesztelték, hogy milyen lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Egy kicsit eltévedtünk :D De odaértünk élve, a technika nem hallt meg és a slickkel már nem is volt olyan széles és könnyebb volt felrakni is nekem egyre jobban tetszik ez az autó.......kib@szott MadMax feeling :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Hogy én hogy utálom azt a sárga nyelű tescos papagájfogót :D :D Azt tudja mindenki, hogy a vonószem függőleges terhelhetősége 75kg szokott lenni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Pista karavánját lakótelep-rider módszerrel szélesítettük: Legalább tettetek volna a két pofaközé valami ruhadarabot va más puhább dolgot így oda a dukkó! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Legalább tettetek volna a két pofaközé valami ruhadarabot va más puhább dolgot így oda a dukkó! :D :D Ez a kaszni ha emberhez hasonlítanánk, akkor a zombi megfelelője :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Ez a kaszni ha emberhez hasonlítanánk, akkor a zombi megfelelője :D :D :D Jajajj szóval ez az üssük vágjuk kasztni ,nem tudttam :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Most néztema tetején is van valami horpadás :D lehet valami buliból visszamaradtt , erisztd el a hajam a caravan tetőn volt :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Jajajj szóval ez az üssük vágjuk kasztni ,nem tudttam :D :D :D :D Nem többesszámban, Pííísta egyedül is képes rá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 :D Azthittem azért nagyob becsülete van egy caravannak :D Holnap tárgyalás énmeg itt gubbadok a gépnél elfogok aludni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 PÍÍÍSTAAA hát így kell vigyázni egy autóra???? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 jó képek, grat Antinak is :D de ahogy tegnap Pista elmesélte a dolgokat az sokkal jobb volt :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Juhú! Meggyüttek a toyo gummerek. :D Holnap asszem fel is tetetem őket. :D Anti! Grat, az időhöz, ez azért már nem olyan rossz... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Anti drakulálok a szerepléshez. Pistának meg ahhoz hogy sikerült a négyes útra menni az ötös helyett de nem is értem hogy nem lehet odatalálni. Redi jó későn toltad fel a képeket hol voltál ilyen sokáig? :D Fini lett a túrótorta amúgy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Anti drakulálok a szerepléshez. Pistának meg ahhoz hogy sikerült a négyes útra menni az ötös helyett de nem is értem hogy nem lehet odatalálni. Redi jó későn toltad fel a képeket hol voltál ilyen sokáig? :D Fini lett a túrótorta amúgy :D Tuti azé rakta fel ilyen sokára a képeket mert hengerfejtömítést cserélt még a hétvégén. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 kérem az adminokat írják át a nickem "hengerfeLYtömítés" -re...mert ez már rajtam marad érzem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 kérem az adminokat írják át a nickem "hengerfeLYtömítés" -re...mert ez már rajtam marad érzem :D A legoninja jobban hangzik :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 kérem az adminokat írják át a nickem "hengerfeLYtömítés" -re...mert ez már rajtam marad érzem :D Lehet nem röhögnél, ha megtörténne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 A legoninja jobban hangzik :D :D :D :D LegoNinlya Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Azon csodálkozom hogy nem azért büntettek meg Titeket,mert elöl hátúl lelóg a kocsi a trélerről..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Azon csodálkozom hogy nem azért büntettek meg Titeket,mert elöl hátúl lelóg a kocsi a trélerről..... :D Elég nekik egy indok hogy egy tizest zsebbe tehessenek. Gondolom keresnek "pár"ezer forintot egy hétvége alatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Elég nekik egy indok hogy egy tizest zsebbe tehessenek. Gondolom keresnek "pár"ezer forintot egy hétvége alatt :D Korrupt zsaruk :D Végül is csak az számít korrupciónak amiből engem kihagynak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Azon csodálkozom hogy nem azért büntettek meg Titeket,mert elöl hátúl lelóg a kocsi a trélerről..... :D Bünti azért volt, mert elől lelóg. Antinál különben ott volt a forgalmija, mint kiderült az utánfutónak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Antinál különben ott volt a forgalmija, mint kiderült az utánfutónak :D Ezen már nem lepödök meg :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Elég nekik egy indok hogy egy tizest zsebbe tehessenek. Gondolom keresnek "pár"ezer forintot egy hétvége alatt :D Csekk, mond neked ez a szó valamit Óóóóóóóóóó Demagógia Nagymastere ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts