Lanti Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Vogelsinger blogja.....kemény..... :D "Remélem jövö szombaton szép időnk lesz és tolunk egy keményet lacházán... mivel máshova nem mehetünk ugyanis közel 200-onkat az mgysz kitiltott a versenyeikről. ezúton szeretném megköszönni a többi társam és magam nevében nekik hogy megspórolnak nekünk egy rakat,pénzt,gumit és szenvedést:) igy maradnak nekünk a családias dragracing.hu endezvények:) :D " eddig 1.6 turbo volt mostmeg 2.0 turbo? " mostoha körülmények közt full utcaiba is hozta a 170körül célvonalikat,ami azért izmos meg kell mondjam...." nekem ez az 1km es célsebességem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Jaja...keményen tiltólistára tettek minket... :D :D ezt mondjuk annyira nem értem mert igy is van 1000 versenyetek nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 ezt mondjuk annyira nem értem mert igy is van 1000 versenyetek nem? Sorold fel mind az ezret egyesével pls. Köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Sorold fel mind az ezret egyesével pls. Köszi :D jolvan, számítottam rád.... :D de most nem az van h minden 2 héten tuti van vmi bohockodás? ez nem elég? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 jolvan, számítottam rád.... :D de most nem az van h minden 2 héten tuti van vmi bohockodás? ez nem elég? :D Attila némileg túlzásba vitte az erősködést, érthető, hogy nem akarja mindeki az ő igájába hajtani a fejét. ui: kivülről szemlélve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Jaja...keményen tiltólistára tettek minket... :D :D Mit kellet ahhoz csinálni hogy kitilcsanak titeket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Mit kellet ahhoz csinálni hogy kitilcsanak titeket? Majd megtudod, ha nem hozol nitrós racsingautót következő hétre :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 ezen is indulsz Anti? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 eddig 1.6 turbo volt mostmeg 2.0 turbo? " mostoha körülmények közt full utcaiba is hozta a 170körül célvonalikat,ami azért izmos meg kell mondjam...." nekem ez az 1km es célsebességem :D szerintem az a piros coupe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 ezen is indulsz Anti? :D csak kikéne látogatni rá.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 szerintem az a piros coupe :D a boci? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Majd megtudod, ha nem hozol nitrós racsingautót következő hétre :D :D Ja persze semmi komolyság mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Ja persze semmi komolyság mi? :D Anti nem mehet x versenyem, amit szövetség rendez. De ez semmi ahhoz képeset, amit te fogsz kapni, ha nem lesz ví-ví-víííííííííííííííí-vííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííííííííííííí :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 a boci? :D Ez nem kupé teeeeeeeeeeeeeeeeeee eretnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Anti nem mehet x versenyem, amit szövetség rendez. De ez semmi ahhoz képeset, amit te fogsz kapni, ha nem lesz ví-ví-víííííííííííííííí-vííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííííííííííííí :D :D Oké értettem akko ne vigyem a kisautót :D Mé két versenysorozatban nem lehet indulni? Há milyen dolog ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Húúúú...ezt így elég hosszú lenne elmagyarázni, hogy mi merre hogyan...meg különben is...nem szeretném aláásni az ázsiómat holmi értelmes hozzászólással itt a fórumon... :D :D :D Aki amúgy bárhol máshol indul ami nem MGYSZ (TÖKÖL - Giltner Attila) szervezésű, az már nem mehet az MGYSZ égisze alatt szervezett versenyekre... Ami amúgy engem még azért sem érint, mert szarul vannak nagyon a kategória kiosztások...és nem volt kedvem Vipereket, meg 8000ccm-es amcsi vasakat leverni... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Húúúú...ezt így elég hosszú lenne elmagyarázni, hogy mi merre hogyan...meg különben is...nem szeretném aláásni az ázsiómat holmi értelmes hozzászólással itt a fórumon... :D :D :D Aki amúgy bárhol máshol indul ami nem MGYSZ (TÖKÖL - Giltner Attila) szervezésű, az már nem mehet az MGYSZ égisze alatt szervezett versenyekre... Ami amúgy engem még azért sem érint, mert szarul vannak nagyon a kategória kiosztások...és nem volt kedvem Vipereket, meg 8000ccm-es amcsi vasakat leverni... :D :lol: :D nagyon nagyvonalú vagy, hogy hagyod öket is érvényesüli :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 ...Oké értettem akko ne vigyem a kisautót :D.... Én szóltam :D Utánna ne panaszkodj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 ....Húúúú...ezt így elég hosszú lenne elmagyarázni, hogy mi merre hogyan...meg különben is...nem szeretném aláásni az ázsiómat holmi értelmes hozzászólással itt a fórumon... :D :D :lol:.... Próbálhatnál kicsit benfentesebbnek látszani :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Én amúgy itt indulok a Kadival...ami OB-ként van jelölve ott is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Próbálhatnál kicsit benfentesebbnek látszani :D :D Majd szóban elmondom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Én amúgy itt indulok a Kadival...ami OB-ként van jelölve ott is... eé ehez jön ring még ugyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 eé ehez jön ring még ugyi? mehogy ápr-ba is van 1 ring. az hol maradt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Majd szóban elmondom... :D Nem nekem, a többieknek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Húúúú...ezt így elég hosszú lenne elmagyarázni, hogy mi merre hogyan...meg különben is...nem szeretném aláásni az ázsiómat holmi értelmes hozzászólással itt a fórumon... :D :D :D Aki amúgy bárhol máshol indul ami nem MGYSZ (TÖKÖL - Giltner Attila) szervezésű, az már nem mehet az MGYSZ égisze alatt szervezett versenyekre... Ami amúgy engem még azért sem érint, mert szarul vannak nagyon a kategória kiosztások...és nem volt kedvem Vipereket, meg 8000ccm-es amcsi vasakat leverni... :D :lol: :D Kimondhatom én helyetted: Ez mekkora fa.zság. Igazi segg lehet az aki ilyeneket kitalál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts